صفحه 363 از 974 نخستنخست ... 263313353354355356357358359360361362363364365366367368369370371372373413463863 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,621 تا 3,630 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط mehmoh نمایش پست ها
    من زندانی سیاسی بودم الان ستاره دار به نظرتون این موضوع به من کمک می کنه یا اینکه شرایط رو بدتر می کنه واسم؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    اول اینکه واقعا از طرف خودم و بقیه براتون از صمیم قلب آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم خیلی زود جواب مثبت بگیرید. به نظر من افرادی مثل شما گنجینه ها و سرمایه های باارزش و واقعی این مملکتند. (میخواستم گل بذارم نداره اپلای ابرود.)ولی شما به نظرم بهتره دلیل زندانی شدن و اینا رو توضیح بدین توی یا استادی پلن یا کاور لتر و برای تای از یه شرکت خصوصی نامه جاب آفر بگیرید. روی عشق به وطن خیلی مانور بدین که خب شاهدی هم بر این مدعا دارید و بهتره سند زمین و اینا از خودتون و خانواده تون هر چی دارین بذارین و شاید بتونین روی شغل آزاد از خودتون هم برای تای مانور بدین. این البته نظر منه. دوستان راهنماییهای خیلی بهتری میتونن بهتون بکنن.
    ولی شیباک این احتمال هم وجود داره که با گفتن موضوع سیاسی بودن این موضوع رو به ذهن افسر متواتر کنه که این دوستمون داره از کشور خودش فرار میکنه که بیاد اینجا واسه موندن (مثلا پناهندگی سیاسی). هرچند اگه رگ غیرت حقوق بشرشون بزنه بالا کمک بسیارزیادی به ویزا گرفتنش می تونه بکنه.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط ciel نمایش پست ها
    آفیسر وقتی ویزای مهاجرت افراد متخصص، سرمایه گذار، پناهنده و .. رو بررسی میکنه ممکنه دید متفاوتی با وقتی ویزای دانشجویی رو بررسی میکنه داشته باشه. حالا واقعا معلوم نیست که بهتر است که بقولی play this card بکنید یا نه. ممکنه با فهمیدن این قضیه که شما زندانی سیاسی هستید به خودش بگه با این وضعیت به شما آوانس بده و در موردتون سخت گیری نکنه. از سوی دیگه میتونه با خودش بگه که ما به اندازه کافی drama داریم! نمیخواد یکی بیاد اینجا دردسر درست کنه. به نظر من اگر مطمئن نشدید که گفتن این موضوع به شما کمک میکند، از ذکر کردن آن پرهیز کنید.

تدوین:
    اینکه شما ستاره دارید، شما رو از بعضی امکانات در کشورتون محدود میکنه و میتونه انگیزه برای ترک کردنش بشه. به نظر من این قدری عدم داشتن tie هستش
    نقل قول نوشته اصلی توسط majidtabkhpaz نمایش پست ها
    ولی شیباک این احتمال هم وجود داره که با گفتن موضوع سیاسی بودن این موضوع رو به ذهن افسر متواتر کنه که این دوستمون داره از کشور خودش فرار میکنه که بیاد اینجا واسه موندن (مثلا پناهندگی سیاسی). هرچند اگه رگ غیرت حقوق بشرشون بزنه بالا کمک بسیارزیادی به ویزا گرفتنش می تونه بکنه.
    دقیقا برای همین منم گفتم روی یه سری چیزای خاص مانور بدن ولی در مورد نگفتنش فکر میکنم توی سوء پیشینه براشون بیاد و نشه نگفت...!!!
    زندان سیاسی محکومیت کیفری محسوب میشه و توی سوء پیشینه فکر میکنم میاد.
    اگر اونجا نیاد بهترین چیز اینه که اصلا اعلام نکنه. چون مسلما تای رو کم میکنه و تو پرونده دانشجویی ممکنه مشکل تای بوجود بیاره.

Member vanadis آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT-Chem

نقل قول نوشته اصلی توسط rezateimooris نمایش پست ها
    ای بابا. آخه من چی بگم به این سفارت؟!! صد رحمت به ایران خودمون! من مدارکو برای سفارت توی تهذان فرستاده بودم و در چک لیست به وضوح گفته بود که اصل بعضی مدارک مثل دانشنامه و آیلتس همراه با کپی اونها. بعد الان میگن اصلشو نباید می فرستادیم؟!
    تو جواب این ایمیلشون، لینک چک لیست سفارت در ایران و سایت هم گذاشتم و گفتم خیلی ها هستند که قبل تعطیلی ویزا آفیس در تهران با تبعیت از این لینک اصل مدارک آموزشی رو فرستادند و در آینده نیاز داریییییییییییم. حالا ببینیم جوابی میدن!!!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    دقیقا برای همین منم گفتم روی یه سری چیزای خاص مانور بدن ولی در مورد نگفتنش فکر میکنم توی سوء پیشینه براشون بیاد و نشه نگفت...!!!
    زندان سیاسی محکومیت کیفری محسوب میشه و توی سوء پیشینه فکر میکنم میاد.
    اگر اونجا نیاد بهترین چیز اینه که اصلا اعلام نکنه. چون مسلما تای رو کم میکنه و تو پرونده دانشجویی ممکنه مشکل تای بوجود بیاره.

مرسی از کمکتون من حکم حبس تعلیقی دارم پس واسه سو پیشینه حتمن میاد این مورد ... فک کنم همون یه سری دلایل باید بیارم که من عاشق وطن هستم و این حرفا

Member vanadis آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT-Chem

نقل قول نوشته اصلی توسط turaj1 نمایش پست ها
    یعنی اونایی که تهران فرستادند نمیتونند مدارکشون را بگیرند؟

کسی میدونه که اونایی که آنکارا فرستادند میتونن مدارک رو بگیرند؟

چرا به جز سهیل و وانادایس و هوپ کسی دیگه بعد ویزاش سر نمیزنه؟
    دوباره ایمیل فرستادم با توضیح بیشتر! حالا باید دید به دوستانی که برای پیک آپ میرن یا رفتن، چه جوابی میدن؟

من زندانی سیاسی بودم الان ستاره دار به نظرتون این موضوع به من کمک می کنه یا اینکه شرایط رو بدتر می کنه واسم؟
    به نظر من هر مورد که نشون بده شما خلاف قانون عمل کردین میتونه منفی باشه حالا در هر نظامی که باشه و روش مانور ندین. با وکیل مشورت کنین خیلی بهتره.

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

برای بحث مهاجرت و مخصوصا پناهندگی خیلی کمک میکنه ولی دانشجویی خیر. چون شما قراره توضیح بدید که میخواید برگردید به مملکتتون و به اینجا وابستگی دارید.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

نقل قول نوشته اصلی توسط minoo.shahriar نمایش پست ها
    برای بحث مهاجرت و مخصوصا پناهندگی خیلی کمک میکنه ولی دانشجویی خیر. چون شما قراره توضیح بدید که میخواید برگردید به مملکتتون و به اینجا وابستگی دارید.
    با اینحال اگر بتونن خیلی خوب روی همین موضوع مانور بدن و از اون به عنوان اهرم عشق به وطن استفاده کنن با سوشیال تای های دیگه ای مثل جاب آفر و اسناد، ممکنه نتیجه خوبی داشته باشه.

من در جواب سوال اول سفارت اینو نوشتم.یعنی دادم استادم بنویسه خودش اینو نوشته ... یعنی از این حساس تر دیگه ... من هم همینو فرستادم . به نظرتون خیلی حساس میزنه این کار؟
    1. What is the intended field of study and what, specifically, do you plan to research?

The field of study will be in the area of networks. The research agenda will be to formulate theoretical and mathematical models for sensor, robotic, social, communication and computational networks, and to understand how to obtain desired behavior from them. These networks are prevalent in modern society, and the goal of the research is to advance our understanding of such systems in order to have a positive impact on society. An initial project in this space will be to explore how mobile sensor and robotic networks can maintain connectivity while the nodes move around in an area.
    حالا ما که ماشاالله هی دنبال استرس میگردیم این الان شده موضوع استرس الان من ))

نقل قول نوشته اصلی توسط pirani نمایش پست ها
    من در جواب سوال اول سفارت اینو نوشتم.یعنی دادم استادم بنویسه خودش اینو نوشته ... یعنی از این حساس تر دیگه ... من هم همینو فرستادم . به نظرتون خیلی حساس میزنه این کار؟
    1. What is the intended field of study and what, specifically, do you plan to research?

The field of study will be in the area of networks. The research agenda will be to formulate theoretical and mathematical models for sensor, robotic, social, communication and computational networks, and to understand how to obtain desired behavior from them. These networks are prevalent in modern society, and the goal of the research is to advance our understanding of such systems in order to have a positive impact on society. An initial project in this space will be to explore how mobile sensor and robotic networks can maintain connectivity while the nodes move around in an area.
    حالا ما که ماشاالله هی دنبال استرس میگردیم این الان شده موضوع استرس الان من ))
    کلا تو از زمانی که پرونده تو فرستادی هربار داشتی برای یه چیزی حرص بخوری. دیگه ایمیل رو فرستادی و بهتره اصلا به چیزی فکر نکنی. واقعیت اینه که ما هنوز نمیدونیم حساسیت از نظر اینا یعنی چی. هنوزم نمی تونیم با اطمینان بگیم اونایی که ریجکت شدن واقعا به چه دلیل بوده و آیا واقعا حساسیت رشته و تز و اینجور چیزا نقشی داره یا نه. پس بهتره نگران نباشی و خودتو هم اذیت نکنی. انشالا نتیجه ات هرچه زودتر میاد.