سلام عزيزانم و دوستانم
من امشب پاس ريكوست شدم و بزودي راهي ديار ترك و آنكارا ميشوم
بسيار شگفت زده و خوشحالم حدود ٧ ماه إز مديكالم ميگذشت
به اميد خبرهاي خوب براي همه
اگر كسي هم با من مياد آنكارا پيام بده من قطعا يكشنبه آينده مسافرم
سلام عزيزانم و دوستانم
من امشب پاس ريكوست شدم و بزودي راهي ديار ترك و آنكارا ميشوم
بسيار شگفت زده و خوشحالم حدود ٧ ماه إز مديكالم ميگذشت
به اميد خبرهاي خوب براي همه
اگر كسي هم با من مياد آنكارا پيام بده من قطعا يكشنبه آينده مسافرم
پرونده سيمپليفايد: 26 نوامبر 2006، حذف پرونده سال ۲۰۱۱
پرونده 38 رشته: جون 2010فايل نامبر اول: سپتامبر 2010ارسال مدارك به دمشق: نوامبر 2010دريافت فايل نامبر دوم: مارس 2011 شروع این پروسس 10 می 2012، دریافت مدیکال از انکارا ۵ نوامبر 2013 پاسپورت ریکوئست 28 فوریه 2014
ظاهرا هيچكدام: #1486
خیلی بهتون تبریک میگم....پس آنکارا هم داره ویزا میده ....ولی به استانی ها....من شنیدم به دانشجو ها هم داره ویزا میده.. امیدوارم به بچه های گروه ما هم مدیکال بده لا اقل...
فدرال- 38 رشته- کد رشته 1111 - ارسال مدارک به سیدنی 18 دسامبر 2009 - فایل نامبر اول 12 فوریه 2010- ارسال مدارک به دمشق 16 جون 2010- فایل نامبر دوم 29 جون 2010------ارسال به ورشو 14 December- این پراسس 22 مارچ----- مدیکال....میاد ایشالله !
سلام
فرمهای درخواست کیپس رومیخوام؟
اگه کسی داره لینکشو برام بزاره ؟ممنون
NOC : 1111 ارسال مدارك به سيدني: 10JULy 2009 فایل نامبر اول: SEPT 2009 فایل نامبر دوم: JAN 2010 ارسال به ورشو: 12Dec 2011 اينپراسس: 25 JAN 2012 امتياز: 74. بدون آپديت
يكي از دوستان من كه PR داره ولي ايران زندگي مي كنه ( جزو گروه 38 رشته اي ها البته اوايلش كه 6-7 ماهه كارشون درست مي شد بودش ) براي خانومش كه يكسال و نيم پيش درخواست اسپانسر شدن كرد، پاسپورت ريكوئست اومد و چهارشنبه هفته پيش به انكارا مراجعه و ويزاي خانومش رو ظرف 3-4 ساعت گرفت. نكته قابل توجه : ايشون گفتند 20-25 نفري اونجا بودند كه براي دريافت ويزا از تمام كتگوري ها ( البته نه 38 تايي ها ) حضور داشتند. با اين حساب با توجه به اينكه صرفا در دو روز امكان مراجعه به سفارت براي دريافت ويزا در هر هفته هست، مي شه اين نتيجه گيري رو كرد كه بين 40 تا 50 ويزا در هفته يا به عبارتي بين 160 تا 200 ويزا در ماه صادر و تحويل مي شه.
حالا دوستاني كه در برآورد و آمار و بررسي اعداد و ارقام در اين فروم تبحر دارند، لطفاً وضعيت تعداد ويزاي باقيمونده و احتمال اخذ ويزا رو براي 38 تايي ها تحليل كنن.
مرسي
درد من حصار برکه نيست، درد من زيستن با ماهياني است که فکر دريا به ذهنشان خطور نکرده است.
با سلام خدمت دوستان من تازه عضو سايت شدم و چند تا سوال داشتم پرونده ما جزو مشاغل 38 گانه بود و 23 مي از ما اپديت پرونده و landing fee و سو پيشينه خواستند همون روز هم نامه مديكالمون اومد ما مدارك رو فرستاديم اما 2 تا سوال داشتم كه اگه امكان داره به من كمك كنيد ا.حساب بانكي كه ازش پرينت گرفتيم با اينكه 9 ماه بود كه افتتاح شده اما اولين گردش حسابش مال 4 ماه پيش بود وبانك هم گفت سيستم فقط از اين تاريخ ريز حساب ميده اما نامه رسمي بانك كه مانده حساب و بالانس حساب هست مبلغش كافيه ما هم هر دو رو فرستاديم حالا به نظر دوستان مشكلي پيش مياره يا نه ؟؟/ 2 توي آزمايشات پزشكي من سابقه يك عمل جراحي دستگاه گوارش داشتم كه دكتر گفت بايد نامه بگيري ار كسي كه عملت كرده اون هم نوشت كه هيچ مشكلي ندارم و عمل فقط جهت اطمينان بوده دكتر سفارت هم گفت خوبه وديگه هيچ آزمايش يا معاينه اضافي تر انجام نداد اما من نگران اين 2 موضوع هستم لطفا در صورتي كه اطلاعاتي داريد بنده رو مطلع كنيد با تشكر
Applied from NL through Berlin Aug 2004 - Sent to Damuscus Feb 2005Update Letter June 2009 Sent to Damuscus Aug 2009 Application sent ot Warsaw April 2010
Medical Request 14th Sep 2011 Received to London 28 sep
PassR 8 Nov - Visa 31 Dec
=83 months
علاقه مندی ها (Bookmarks)