یه سوال مهم داشتم
کسی که F1 فاند کامل داره و نیازی به BS نداشته
حالا تو فرم DS-160 برای F2 قسمتی که مربوط به Person/Entity Paying for Your Trip
را چی باید پرکنه؟
باید همون اطلاعات دانشگاه همسر را وارد کنه یا میتونه بزنه شخصی؟
لطفا هرکسی اطلاع داره سریع جواب بنده را بده
سلام دوستان
همسر من (خانم) پذيرش دكترا با فاند داره و من به عنوان همراه ميخام باهاش برم. من الان دانشجوي دكترا هستم توي ايران و سربازي نرفتم. هدفم اينه كه برم و ديگه برنگردم ايران. ولي نميدونم اگر در مورد سربازي ازم سوال كرد چه جوابي بدم. خواهشا زودتر جواب بدين
سلام دوستان یک سوال داشتم ممکن f2 کلیر شه ولی f1 کلیر نشه.؟
با سلام به همه دوستان
من برای i 20 اطلاعات خودمو نوشتم چون تازه عقد کرده بودم اطلاعات همراه را ننوشتم چون قرار بود تنها برم. الان که ه 20 را پست کردند می تونم به دانشگاه بگم که من همراه دارم و میخوام بیاد بعبارتی سینگل نیستم ؟ یا دیگه چیزی نگم و بزارم بعد از گرفتن ویزام؟؟
سلام به همه دوستان ببخشید اگر سوال تکراری هست تو سیرچ پیداش نکردم.
من ویزای f1 دارم و همسرم ویزای f2 و 20 روز دیگه میریم آمریکا میخواستم بدونم آیا همسرم میتونه در آمریکا تغییر ویزا بده و شروع به تحصیل کنه ؟ اگر میشه بعد چه مدت و چطوری باید این کار رو کرد اگر لینکی هم دوستان دارند به من بدند ممنون میشم.
If you say you can or you can't, either way you are right
عزیزانی که اعتقاد دارن توسط ازدواج غیابی نمیشه همسر آدم ویزای F2 بگیره، من تو سایت آنکارا درباره ایرانیا این جمله رو دیدم:
The U.S. government does recognize proxy marriages, but only if the marriage can be proved to be consummated (i.e., the couple were at the same place at the same time
تو جمله اول، proxy marriage به معنی ازدواج غیابی هست و طبق این جمله اونا ازدواج غیابی رو به رسمیت میشناسن. پس چجوری میگید که قبول نمیکنن؟؟ (البته معنی جمله دومو درست نفهمیدم)
علاقه مندی ها (Bookmarks)