صفحه 63 از 155 نخستنخست ... 13535455565758596061626364656667686970717273113 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 621 تا 630 , از مجموع 1544

موضوع: وضعیت کلیرنس عشق آباد - ترکمنستان در سال ۲۰۱۲

ApplyAbroad Hero Sadra آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE Alabama Huntsville

پیش فرض پاسخ : وضعیت کلیرنس عشق آباد - ترکمنستان در سال ۲۰۱۲

نقل قول نوشته اصلی توسط saes2 نمایش پست ها
    چه جوری تو عمل انجان شده قرار دادین..؟
    مهتاب دیده بود اینا ایمیل نمی زنن پاسپورتشو فرستاده بود سفارت ویزاشو گرفته بود
    سفرنامه عشق آباد
    تصویر خانم Aleta Kovensky آفیسر عشق آباد
    سلام بچه ها! من الان امریکا هستم اگه کسی کردیت کارت خواست بهم بگه

نقل قول نوشته اصلی توسط Sadra نمایش پست ها
    مهتاب دیده بود اینا ایمیل نمی زنن پاسپورتشو فرستاده بود سفارت ویزاشو گرفته بود
    ایییووللل من هم امشب پاسپورتمو فرستادم ببینم چی میشه.ببینیم زوری راه داره یا نه

Junior Member

سلام به همه دوستان، والا من بعضی از پست ها رو که می بینم واقعا متاسف میشم من مصاحبم 13 جون بوده و با اینکه خانمم بدون کلیر همون روز ویزا گرفت هنوز کلیر نشدم اینکه هر روز به قول خودتون یه ترفند جدیدی رو می کنین واسم واقعا نگران کننده هست. آخه بابا وقتی بهتون نگفتن که پاس رو بفرستین با این کارتون باعث میشین باز هم به ما بدبین بشن، مطمئن باشین اونها دارن نهایت همکاری رو با ما می کنن پس لطفا از این کارا نکنین و بذارید کارها طبق روال انجام بشه مگه الکیه که بدون جواب کلیرتون بهتون ویزا بدن؟ امیدوارم که از فردا شروع نکنین 600 تا پاس بفرستین که مثلا خر تو خره و ویزا می دن همین جور الکی.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinl نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان، والا من بعضی از پست ها رو که می بینم واقعا متاسف میشم من مصاحبم 13 جون بوده و با اینکه خانمم بدون کلیر همون روز ویزا گرفت هنوز کلیر نشدم اینکه هر روز به قول خودتون یه ترفند جدیدی رو می کنین واسم واقعا نگران کننده هست. آخه بابا وقتی بهتون نگفتن که پاس رو بفرستین با این کارتون باعث میشین باز هم به ما بدبین بشن، مطمئن باشین اونها دارن نهایت همکاری رو با ما می کنن پس لطفا از این کارا نکنین و بذارید کارها طبق روال انجام بشه مگه الکیه که بدون جواب کلیرتون بهتون ویزا بدن؟ امیدوارم که از فردا شروع نکنین 600 تا پاس بفرستین که مثلا خر تو خره و ویزا می دن همین جور الکی.
    به نظر من هم حرف این دوستمون کاملا درسته، آخه یعنی چی زورکی؟مگه مملکت ماست که اینقدر خر تو خر باشه. حالا یه نفر این کار و بنا به هر دلیلی کرده ویزاشم گرفته نوش جونش، ولی خواهشاً بقیه از این کارا نکنن، لازم نیست همه جا ایرانی بازی مونو دربیاریم.
    ما حتی خارج از موعد مقرر بهشون ایمیل نمی زنیم که یه وقت ما رو به وقت نشناسی متهم نکنن، بعد آدم وقتی میشنوه که همین طوری بعضیا پاسپورتشونو فرستادن هم شاخ در میاره و هم باز به قول دوستمون متاسف میشه.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط MortezaR نمایش پست ها
    سلام حسین جان .... انشالله بزودی کلیر بشی و ما رو شاد کنی با خبرت .... من هم با شما موافقم ولی در مورد دوستهایی مثل خود شما که خیلی وقته تو کلیر موندن اشکالی نداره بعد از این همه مدت یه همچین کاری بکنن نه برای هرکسی که تازه مصاحبه شده.... چون تعداد افرادی که کلیر نشدن هنوز خیلی کمه ..... موفق باشید.
    خیلی جالبه، الان فهمیدیم که کیا حق دارن این کارو بکنن و کیا نه!!!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط sinamd نمایش پست ها
    خیلی جالبه، الان فهمیدیم که کیا حق دارن این کارو بکنن و کیا نه!!!!!!!
    سلام سینا جان .... من کامنت خودمو برداشتم .... حق با شماست .... موفق باشید...

Junior Member

سلام بچه ها
    اینکه من گفتم به زور گرفتم فقط یک مزاح بود ..
    دوست عزیزم قطعا شما درست میگین و سفارت بی قانون نیست که تا پاسپورت رو دید ویزا رو بده...
    من فقط چون response date رو به اول آگست تغییر دادن و زمانم خیلی کم بود شانسمو امتحان کردم
    واسه من ایمیل نیومد و هفته پیش هم یکی از دوستان از طریق تماس تلفنی مطلع شده بود .. پیش میاذ این موارد به هر حال
    من از همین تریبون عذرخواهی می کنم اگه سوء تفاهم شد.
    امیدوارم تک تکتون خیلی زود خبرای خوبتون رو بذارید اینجا که خوشحالیمون کامل شه ...

Junior Member

به نظر من همه بهتره منتظر بمونیم تا خودشون اعلام کنن. من حتا به دانشگاهم ایمیل واسه تاخیر زدم و گفتن ما چنین چیزی نداریم و باید به موقع بیای تاریخ I20 هم بیست آگوست هست. امروز یه ایمیل دانشگاه زد که گویا یه مسائلی باعث شده یه مقدار بررسی کیس ها طولانی شه ولی گفته به زودی بهم خبر میدن که راهی واسه دیرتر رفتن هست یا نه. ان شا الله به زودی همه کلیر میشیم و خبر میدن اون ها و ما به عنوان نماینده همه ایرانی ها به قوانین و اصول اونها احترام میذاریم و پاس ها رو می فرستیم و ویزامونو می گیریم. این باعث میشه که نسبت به باقی دوستان هم که در آینده مراجعه می کنن بدبین نشن. شما فکر می کنین چرا دیگه جواب ایمیلها رو نمیدن یا چرا گفتن ایمیل ندین ما خودمون ایمیل می دیم. چون این قدر ایمیل زدیم تا کلافه شدن و...

Junior Member

دوستان من امروز ساعت 6 کلیر شدم.
    باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....

نقل قول نوشته اصلی توسط shrad نمایش پست ها
    دوستان من امروز ساعت 6 کلیر شدم.
    با سلام و تبریک فراوان .... شما مصاحبتون چه روزی بود؟ ... موفق باشید.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)