سلام دوستان
مدت اعتبار ویزا رو براساس اعتبار کپی پاسپورت که همراه مدارک می فرستیم می زنند یا بر اساس مدت اعتبار پاسپورت که نهایتا در صورت هخذ ویزا بهشون می دیم؟
موفق باشید
آیا شده که کسی رو بعد از ظهر پاس ریکوئست کنند؟ منظورم 3 به بعده؟
vishay2 امروز pass req شد.
دوستان سلام. وقتی جواب سوال ها رو میل میکنیم، ایمیلی باید دریافت کنیم؟ من هیچی نگرفتم. دوباره بفرستم؟
من امروز ساعت 1:02 ایمیل پاس رکوئست رو دریافت کردم. ولی چند تا نکته در کیس من هست که شاید براتون جالب باشه:
1- بنده 6 سال گپ تحصیلی داشتم.
2- دانشگاه معروفی هم درس نخوندم تو لیسانس. دانشگاه آزاد شهرستان بودم.
3- معدلم 14.64 بود که زیاد بالا نیست! و پابلکیشن ساده ای داشتم.
4- BS قوی نداشتم و با قرض و قوله جور کردم. هیچ سندی از خودم هم نداشتم. Sponsor من هم خواهر دوقلوی من بود که 9 ملیون ناقابل بیشتر نداشت ! گرچه الان وضع ام بهتر شده!
5- ولی هرچی نداشتم در عوض یک رزومه کاری نادر و فوق العاده داشتم که از اون طریق هم تونستم پذیرش از دو دانشگاه خوب و نهایتا ویزا بگیرم.
6- و بهترین کارم این بود که باوجود اینکه این سایت خیلی مفیده و دوستان خوبی اینجا هستند 6 ماه این سایت رو کنار گذاشتم و فقط روی کارم تمرکز کردم تا پستهای مایوس کننده برخی دوستان مانع هدفم نشه...
مدارکم رو 16 جون فرستادم و 53 روزه ویزا گرفتم. استادی پلن و Gap Explanation Letter تک صفحه ای بدون حاشیه روی نوشته بودم و به نظر خودم یک مقدار فنی و Impressive توضیح داده بودم میذارمشون تو تاپیک مربوطه شاید بدرد یه مسلمونی بخوره! حتی نامه فاند هم نذاشته بودم و خودم باز Letter نوشتم (انشام در کل بدنیست). مدارک سابقه بیمه رو هم گذاشته بودم. کلا در این راه خیلی تکنیکهای مختلف در جاهای مختلف استفاده کردم برای مدارکم.
خودم از روند کاتوره ای بررسی پرونده ها شاکی بودم و با کمک شیباک جان می خواستم پتیشن پر کنم که انگار لازم نیست دیگه. البته اگه یهو ایمیل زدن گفتن اشتباه کردیم هم زیاد تعجب نمیکنم و خودمو آماده کردم.
مثل دوستانی که پاس رکوئست شدن هم زیاد خوشحال نیستم چون خودم خرج خودمو باید بدم و Sponsor ندارم عزا گرفتم برای قیمت دلار و دست با دامن آقای بهمنی که دلار رو تک نرخی بفرمایند و ارز دانشجویی رو حذف نفرمایند.
با تشکر از Turaj1 و بقیه دوستان بابت تهیه جدول.
آرزوی موفقیت برای دوستان دارم...
علاقه مندی ها (Bookmarks)