صفحه 427 از 974 نخستنخست ... 327377417418419420421422423424425426427428429430431432433434435436437477527927 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,261 تا 4,270 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط alef1 نمایش پست ها
    سلام
    یه سوال دارم از دوستان با تجربه
    من 15 جولای مدارکمو فرستادم و فکر نمی کنم از نظر بی اس و موارد مربوط به مدارک مشکلی داشته باشم (البته هنوز هم ازم سوالی نشده)
    یه نامه هم چند روز پیش دادم ببرن سفارت که ازشون درخواست کردم سریعتر پرونده منو بررسی کنند
    از دانشگاه هم تا 1 اکتبر وقت گرفتم برای رسیدن به کلاس ها و اینو تو نامه ای که سفارت ارسال کردم هم عنوان کردم
    به نظرتون اگر برای 24 سپتامبر بلیط بگیرم چقدر احتمال داره که مجبور بشم بلیط رو عقب بندازم؟ فکر می کنید تا اون موقع ویزام میاد؟

ممنون میشم همه دوستانی که تجربه ای دارن نظرشونو اعلام کنند
    به نظر من بلیط نگیر اصلا. برای 1 اکتبر اونقدر بلیط اکونومی راحت پیدا میشه با خطای مختلف که اصلا دلیلی نداره بلیط بگیری زودتر. الان چون های سیزن هست و ممکنه بلط اکونومی گیر نیاد بچه ها میگیرن وگرنه اونموقع هست.

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    به نظر من بلیط نگیر اصلا. برای 1 اکتبر اونقدر بلیط اکونومی راحت پیدا میشه با خطای مختلف که اصلا دلیلی نداره بلیط بگیری زودتر. الان چون های سیزن هست و ممکنه بلط اکونومی گیر نیاد بچه ها میگیرن وگرنه اونموقع هست.
    اگه تو این چند روز دلار دولتی رو گرون کنن یا دیگه بره بلیط دلار دولتی ندن گرون میشه.

سلام دوستان

مدت اعتبار ویزا رو براساس اعتبار کپی پاسپورت که همراه مدارک می فرستیم می زنند یا بر اساس مدت اعتبار پاسپورت که نهایتا در صورت هخذ ویزا بهشون می دیم؟

موفق باشید

Junior Member

آیا شده که کسی رو بعد از ظهر پاس ریکوئست کنند؟ منظورم 3 به بعده؟

ApplyAbroad Editor

vishay2 امروز pass req شد.

Junior Member

دوستان سلام. وقتی جواب سوال ها رو میل میکنیم، ایمیلی باید دریافت کنیم؟ من هیچی نگرفتم. دوباره بفرستم؟

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط orkidehsun نمایش پست ها
    دوستان سلام. وقتی جواب سوال ها رو میل میکنیم، ایمیلی باید دریافت کنیم؟ من هیچی نگرفتم. دوباره بفرستم؟
    اگر ایمیل failure نگرفتی رفته. نگران نباش. جواب نمیدن که گرفتیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط toory نمایش پست ها
    بچه ها امروز یکی پاس ریکویست شه؟ ردیف 256
    اینا که تکی مینویسن به نظرم امروز پاس ریکوئست نشدن.قبلا شدن ولی الان مینویسن

Junior Member

من امروز ساعت 1:02 ایمیل پاس رکوئست رو دریافت کردم. ولی چند تا نکته در کیس من هست که شاید براتون جالب باشه:
    1- بنده 6 سال گپ تحصیلی داشتم.
    2- دانشگاه معروفی هم درس نخوندم تو لیسانس. دانشگاه آزاد شهرستان بودم.
    3- معدلم 14.64 بود که زیاد بالا نیست! و پابلکیشن ساده ای داشتم.
    4- BS قوی نداشتم و با قرض و قوله جور کردم. هیچ سندی از خودم هم نداشتم. Sponsor من هم خواهر دوقلوی من بود که 9 ملیون ناقابل بیشتر نداشت ! گرچه الان وضع ام بهتر شده!
    5- ولی هرچی نداشتم در عوض یک رزومه کاری نادر و فوق العاده داشتم که از اون طریق هم تونستم پذیرش از دو دانشگاه خوب و نهایتا ویزا بگیرم.
    6- و بهترین کارم این بود که باوجود اینکه این سایت خیلی مفیده و دوستان خوبی اینجا هستند 6 ماه این سایت رو کنار گذاشتم و فقط روی کارم تمرکز کردم تا پستهای مایوس کننده برخی دوستان مانع هدفم نشه...
    مدارکم رو 16 جون فرستادم و 53 روزه ویزا گرفتم. استادی پلن و Gap Explanation Letter تک صفحه ای بدون حاشیه روی نوشته بودم و به نظر خودم یک مقدار فنی و Impressive توضیح داده بودم میذارمشون تو تاپیک مربوطه شاید بدرد یه مسلمونی بخوره! حتی نامه فاند هم نذاشته بودم و خودم باز Letter نوشتم (انشام در کل بدنیست). مدارک سابقه بیمه رو هم گذاشته بودم. کلا در این راه خیلی تکنیکهای مختلف در جاهای مختلف استفاده کردم برای مدارکم.
    خودم از روند کاتوره ای بررسی پرونده ها شاکی بودم و با کمک شیباک جان می خواستم پتیشن پر کنم که انگار لازم نیست دیگه. البته اگه یهو ایمیل زدن گفتن اشتباه کردیم هم زیاد تعجب نمیکنم و خودمو آماده کردم.
    مثل دوستانی که پاس رکوئست شدن هم زیاد خوشحال نیستم چون خودم خرج خودمو باید بدم و Sponsor ندارم عزا گرفتم برای قیمت دلار و دست با دامن آقای بهمنی که دلار رو تک نرخی بفرمایند و ارز دانشجویی رو حذف نفرمایند.
    با تشکر از Turaj1 و بقیه دوستان بابت تهیه جدول.
    آرزوی موفقیت برای دوستان دارم...

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط vishay2 نمایش پست ها
    من امروز ساعت 1:02 ایمیل پاس رکوئست رو دریافت کردم. ولی چند تا نکته در کیس من هست که شاید براتون جالب باشه: 1- بنده 6 سال گپ تحصیلی داشتم. 2- دانشگاه معروفی هم درس نخوندم تو لیسانس. دانشگاه آزاد شهرستان بودم. 3- معدلم 14.64 بود که زیاد بالا نیست! و پابلکیشن ساده ای داشتم. 4- BS قوی نداشتم و با قرض و قوله جور کردم. هیچ سندی از خودم هم نداشتم. Sponsor من هم خواهر دوقلوی من بود که 9 ملیون ناقابل بیشتر نداشت ! گرچه الان وضع ام بهتر شده! 5- ولی هرچی نداشتم در عوض یک رزومه کاری نادر و فوق العاده داشتم که از اون طریق هم تونستم پذیرش از دو دانشگاه خوب و نهایتا ویزا بگیرم. 6- و بهترین کارم این بود که باوجود اینکه این سایت خیلی مفیده و دوستان خوبی اینجا هستند 6 ماه این سایت رو کنار گذاشتم و فقط روی کارم تمرکز کردم تا پستهای مایوس کننده برخی دوستان مانع هدفم نشه... مدارکم رو 16 جون فرستادم و 53 روزه ویزا گرفتم. استادی پلن و Gap Explanation Letter تک صفحه ای بدون حاشیه روی نوشته بودم و به نظر خودم یک مقدار فنی و Impressive توضیح داده بودم میذارمشون تو تاپیک مربوطه شاید بدرد یه مسلمونی بخوره! حتی نامه فاند هم نذاشته بودم و خودم باز Letter نوشتم (انشام در کل بدنیست). مدارک سابقه بیمه رو هم گذاشته بودم. کلا در این راه خیلی تکنیکهای مختلف در جاهای مختلف استفاده کردم برای مدارکم. خودم از روند کاتوره ای بررسی پرونده ها شاکی بودم و با کمک شیباک جان می خواستم پتیشن پر کنم که انگار لازم نیست دیگه. البته اگه یهو ایمیل زدن گفتن اشتباه کردیم هم زیاد تعجب نمیکنم و خودمو آماده کردم. مثل دوستانی که پاس رکوئست شدن هم زیاد خوشحال نیستم چون خودم خرج خودمو باید بدم و Sponsor ندارم عزا گرفتم برای قیمت دلار و دست با دامن آقای بهمنی که دلار رو تک نرخی بفرمایند و ارز دانشجویی رو حذف نفرمایند. با تشکر از Turaj1 و بقیه دوستان بابت تهیه جدول. آرزوی موفقیت برای دوستان دارم...
    سلام می شه یکی لینک جایی که ایشون استادی پلن و Gap extension letter شون را گذاشتند بگذاره. من پیدا نکردم ممنون