صفحه 429 از 974 نخستنخست ... 329379419420421422423424425426427428429430431432433434435436437438439479529929 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,281 تا 4,290 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط bahmanabc نمایش پست ها
    من با استادم نگرانیم رو درباره دیر امدن ویزا در میون گذاشتم (پیشنهاد میکنم دوستان هم همینکارو بکنین...) و در مورد دیر امدن احتمالیم پرسیدم و گفت هیچ نیازی به دیفر نیست و هر وقت از فصل بتونی برسی مسئله ای نیست... آخرش هم گفت سفارت کاملا در جریان مشکل شما هست و حتما قبل از مهلت دانشگاه ویزاتو میده... این استادها نفوذشون بالاست... مقرارات دانشگاه رو بیخیال شید... مخصوصا در دوره پی اچ دی کورس های چندانی هم ندارید که بخواید نگران دیر رسیدن به کلاس ها باشید... کلاس ها هم مثل کلاس های لیسانس نیست سیستمش ...
    به من که گفتند تا 4 Sep فرصت دارم. هر چند orientation seminar قبل ترم اجباری بوده

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط bahmanabc نمایش پست ها
    من با استادم نگرانیم رو درباره دیر امدن ویزا در میون گذاشتم (پیشنهاد میکنم دوستان هم همینکارو بکنین...) و در مورد دیر امدن احتمالیم پرسیدم و گفت هیچ نیازی به دیفر نیست و هر وقت از فصل بتونی برسی مسئله ای نیست... آخرش هم گفت سفارت کاملا در جریان مشکل شما هست و حتما قبل از مهلت دانشگاه ویزاتو میده... این استادها نفوذشون بالاست... مقرارات دانشگاه رو بیخیال شید... مخصوصا در دوره پی اچ دی کورس های چندانی هم ندارید که بخواید نگران دیر رسیدن به کلاس ها باشید... کلاس ها هم مثل کلاس های لیسانس نیست سیستمش ...
    یعنی شما هر وقت بری فاند میگیری بدون ثبت نام؟ چه خوب
    مال ما که گفتن بعد ثبت نام هر ترم TA+RA داری. که ثبت نامم نیاز به study permit داره و حداکثر تا 10 زور بعد ترم بازه

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    کامپیوتر

بنظر من باید همه موارد رو در نظر داشت، اَعم از اینکه همین فردا ویزا بدن، هفته بعد ویزا بیادِش و یا اینکه در بدترین حالت در نیمه اول سپتامبر ویزا بیاد.
    پس الآن هر کاری از دستتون برمیاد انجام بدین، مثلاً اول از همه به مسئول آموزش دانشکده ایمیل بزنید و مشکلات رو واسش توضیح بدید و بگید ممکنه 2 هفته اول نتونم بیام و ازش بپرسید آخرین تاریخی که می تونید اونجا باشید چه تاریخیه. در صورتی که جَو گرفتش و گفت نه نمیشه، با استاداتون تماس بگیرید و بشون بگید مشکل دارید و ... . اگر در بدترین حالت بعد از پیگیری مُصرانه استادتونم گفت نه، فقط صبر کنید که ویزا تا هفته بعد بیاد. به عنوان مثال من به مسئول آموزش دانشکده ایمیل زدم همینا رو گفتم، خودش گفت میتونی تا 10 سپتامبر نیای
    منم دیگه به استاد میل نزدم، بجاش به دانشجوش میل زدم که من تا 10 سپتامبر اونجام نیازی هست به استاد بگم، گفت نه اگر تا 10 سپتامبر میای مشکلی نداره.
    خدا بزرگه...

Member Klamm آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    English Literature MA

میدونم تاپیک مرتبط نیست اما سفارت موفق شده همه ی مشکلات ما رو به هم زنجیر کنه و فعلن هم به دلایل نامعلومی زنجیر رو انداخته پشت کوه!
    دوستانی که نگرانی بلیت دارن و میگن میخوان کنسل کنن بلیتشون مال کی هست؟ اصولن تا کی امکان کنسلی هست. البته میدونم ایرلاین تا ایرلاین فرق میکنه. من برای 28 آگوست از BMI و British Airways گرفتم. عجب دل خجسته ای داشتم من اون موقع ها...

نقل قول نوشته اصلی توسط Klamm نمایش پست ها
    میدونم تاپیک مرتبط نیست اما سفارت موفق شده همه ی مشکلات ما رو به هم زنجیر کنه و فعلن هم به دلایل نامعلومی زنجیر رو انداخته پشت کوه!
    دوستانی که نگرانی بلیت دارن و میگن میخوان کنسل کنن بلیتشون مال کی هست؟ اصولن تا کی امکان کنسلی هست. البته میدونم ایرلاین تا ایرلاین فرق میکنه. من برای 28 آگوست از BMI و British Airways گرفتم. عجب دل خجسته ای داشتم من اون موقع ها...
    من چی بگم که 22 ام بلیط دارم ..فکر کنم تا 2-3 روز قبلش میشه کنسل کرد هر بلیطیو و بعیده مثلا deadline 2 هفته قبل باشه. باید زنگ بزنیم بپرسیم

Unhappy پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrs نمایش پست ها
    من چی بگم که 22 ام بلیط دارم ..فکر کنم تا 2-3 روز قبلش میشه کنسل کرد هر بلیطیو و بعیده مثلا deadline 2 هفته قبل باشه. باید زنگ بزنیم بپرسیم
    پس من چی بگم که 19 ام بلیط دارم. آخه گفته بودن 27 ام باید اونجا باشم. من 1700 دادم واسه بلیط. دیروز رفتم آژانس هواپیمایی که ازشون بلیط خریده بودم گفتن اگه کنسلش کنی باید فرست کلاس بخری که قیمتش 4700 شده.

نقل قول نوشته اصلی توسط aminfkh نمایش پست ها
    بنظر من باید همه موارد رو در نظر داشت، اَعم از اینکه همین فردا ویزا بدن، هفته بعد ویزا بیادِش و یا اینکه در بدترین حالت در نیمه اول سپتامبر ویزا بیاد.
    پس الآن هر کاری از دستتون برمیاد انجام بدین، مثلاً اول از همه به مسئول آموزش دانشکده ایمیل بزنید و مشکلات رو واسش توضیح بدید و بگید ممکنه 2 هفته اول نتونم بیام و ازش بپرسید آخرین تاریخی که می تونید اونجا باشید چه تاریخیه. در صورتی که جَو گرفتش و گفت نه نمیشه، با استاداتون تماس بگیرید و بشون بگید مشکل دارید و ... . اگر در بدترین حالت بعد از پیگیری مُصرانه استادتونم گفت نه، فقط صبر کنید که ویزا تا هفته بعد بیاد. به عنوان مثال من به مسئول آموزش دانشکده ایمیل زدم همینا رو گفتم، خودش گفت میتونی تا 10 سپتامبر نیای
    منم دیگه به استاد میل نزدم، بجاش به دانشجوش میل زدم که من تا 10 سپتامبر اونجام نیازی هست به استاد بگم، گفت نه اگر تا 10 سپتامبر میای مشکلی نداره.
    وضعیت دانشگاه شما رو نمیدونم.
    ولی برای من استاد هیچ نقشی بازی نمیکنه. چون اصولا هیچ نفوذی روی انتخاب course من نداره. استادها هم که یکی و دوتا نیستن.
    پذیرشی که من دارم بستگی به مسئول ثبت نام داره. یعنی هرچی مسئول ثبت نام بگه همون رو باید اجرا کنم. مثلا گفته تا ... سپتامبر وقت داری که اونجا باشی، اگه نباشی هیچ عذر و بهانه ای پذیرفته نیست.
    درضمن شما میگی صبر بدیم هفته دیگه ویزامون بیاد، هفته بعدش هم اگه بتونیم ویزا پیک آپ کنیم، باید هفته بعدش بریم کانادا. یعنی میشه ۲۵ آگست.
    خیلی از ماها که اینجا هستیم هفته دیگه واسمون دقیقه ۹۰ حساب میشه. و باید این هفته یه کاری کنیم (مثل همون ایمیل دادن گروهی) تا شاید هفته دیگه ویزامون رو با این وضع بدن.
    یکی ۳۱ روزه ویزا میگیره یکی بعد از حدود ۲۰۰ روز هنوز حتی خبری از سفارت هم نداره.
    حیف که ترکیه نیستم وگرنه میدونستم چکار کنم.

Member vigitemon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science- Ferdowsi

بچه های که این هفته ترکیه بودند نمی دونند که چرا این هفته همچین بوده و سفارت بنا داره کی ویزا ها رو بده؟
    نگران آینده نباشید. اگر هم دلتان می خواهد نگران باشید، فقط این را بدانید که نگرانی همان اندازه موثر است که جویدن آدامس بادکنکی در حل یک مسئله جبر. مشکلات اساسی زندگی شما بی تردید چیزهایی خواهند بود که هرگز به مخیله ی نگرانتان هم خطور نکرده اند.

Junior Member

کلا سرشون خیلی‌ خلوت. دیروز فقط یه منشی‌ کار میکرد، یه سفارت بود و یه منشی‌
    ظاهراً کاری نمی‌کنن چون از اتاوا چیزی نرسیده بهشون

نقل قول نوشته اصلی توسط vigitemon نمایش پست ها
    بچه های که این هفته ترکیه بودند نمی دونند که چرا این هفته همچین بوده و سفارت بنا داره کی ویزا ها رو بده؟

بچه ها دیشب که امیل زدم استادم واسه دیفر دوباره داشتم جوابشو میدادم و فقط send رو میخواستم بزنم که یه دفه inbox ام یه ایمیل اومد. گفتم بزار برای بار آخر چک کنم قبل فرستادن دیدم pass request شدم (((..