بنظر من باید همه موارد رو در نظر داشت، اَعم از اینکه همین فردا ویزا بدن، هفته بعد ویزا بیادِش و یا اینکه در بدترین حالت در نیمه اول سپتامبر ویزا بیاد.
پس الآن هر کاری از دستتون برمیاد انجام بدین، مثلاً اول از همه به مسئول آموزش دانشکده ایمیل بزنید و مشکلات رو واسش توضیح بدید و بگید ممکنه 2 هفته اول نتونم بیام و ازش بپرسید آخرین تاریخی که می تونید اونجا باشید چه تاریخیه. در صورتی که جَو گرفتش و گفت نه نمیشه، با استاداتون تماس بگیرید و بشون بگید مشکل دارید و ... . اگر در بدترین حالت بعد از پیگیری مُصرانه استادتونم گفت نه، فقط صبر کنید که ویزا تا هفته بعد بیاد. به عنوان مثال من به مسئول آموزش دانشکده ایمیل زدم همینا رو گفتم، خودش گفت میتونی تا 10 سپتامبر نیای
منم دیگه به استاد میل نزدم، بجاش به دانشجوش میل زدم که من تا 10 سپتامبر اونجام نیازی هست به استاد بگم، گفت نه اگر تا 10 سپتامبر میای مشکلی نداره.
خدا بزرگه...
میدونم تاپیک مرتبط نیست اما سفارت موفق شده همه ی مشکلات ما رو به هم زنجیر کنه و فعلن هم به دلایل نامعلومی زنجیر رو انداخته پشت کوه!
دوستانی که نگرانی بلیت دارن و میگن میخوان کنسل کنن بلیتشون مال کی هست؟ اصولن تا کی امکان کنسلی هست. البته میدونم ایرلاین تا ایرلاین فرق میکنه. من برای 28 آگوست از BMI و British Airways گرفتم. عجب دل خجسته ای داشتم من اون موقع ها...
وضعیت دانشگاه شما رو نمیدونم.
ولی برای من استاد هیچ نقشی بازی نمیکنه. چون اصولا هیچ نفوذی روی انتخاب course من نداره. استادها هم که یکی و دوتا نیستن.
پذیرشی که من دارم بستگی به مسئول ثبت نام داره. یعنی هرچی مسئول ثبت نام بگه همون رو باید اجرا کنم. مثلا گفته تا ... سپتامبر وقت داری که اونجا باشی، اگه نباشی هیچ عذر و بهانه ای پذیرفته نیست.
درضمن شما میگی صبر بدیم هفته دیگه ویزامون بیاد، هفته بعدش هم اگه بتونیم ویزا پیک آپ کنیم، باید هفته بعدش بریم کانادا. یعنی میشه ۲۵ آگست.
خیلی از ماها که اینجا هستیم هفته دیگه واسمون دقیقه ۹۰ حساب میشه. و باید این هفته یه کاری کنیم (مثل همون ایمیل دادن گروهی) تا شاید هفته دیگه ویزامون رو با این وضع بدن.
یکی ۳۱ روزه ویزا میگیره یکی بعد از حدود ۲۰۰ روز هنوز حتی خبری از سفارت هم نداره.
حیف که ترکیه نیستم وگرنه میدونستم چکار کنم.
بچه های که این هفته ترکیه بودند نمی دونند که چرا این هفته همچین بوده و سفارت بنا داره کی ویزا ها رو بده؟
نگران آینده نباشید. اگر هم دلتان می خواهد نگران باشید، فقط این را بدانید که نگرانی همان اندازه موثر است که جویدن آدامس بادکنکی در حل یک مسئله جبر. مشکلات اساسی زندگی شما بی تردید چیزهایی خواهند بود که هرگز به مخیله ی نگرانتان هم خطور نکرده اند.
بچه ها دیشب که امیل زدم استادم واسه دیفر دوباره داشتم جوابشو میدادم و فقط send رو میخواستم بزنم که یه دفه inbox ام یه ایمیل اومد. گفتم بزار برای بار آخر چک کنم قبل فرستادن دیدم pass request شدم(((..
علاقه مندی ها (Bookmarks)