اي بابا!!! اين ديگه آخرشه. بنده خدا رو پاس ريكوئست كردند حالا دوباره اطلاعات مي خواند بگيرند. بچه ها چي داره ميگذره تو اين سفارت؟ اينقدر انتظار رو تحمل كني كه تازه ويزاتو بدند بعدش دوباره اضطراب داشته باشي كه مبادا لغوش نكنند.
اي بابا!!! اين ديگه آخرشه. بنده خدا رو پاس ريكوئست كردند حالا دوباره اطلاعات مي خواند بگيرند. بچه ها چي داره ميگذره تو اين سفارت؟ اينقدر انتظار رو تحمل كني كه تازه ويزاتو بدند بعدش دوباره اضطراب داشته باشي كه مبادا لغوش نكنند.
بچه ها فکر کنم باید منتظر بدتر از اینو هم داشته باشیم. مثلا دارید تو کانادا کارای ثبت نامتون رو انجام میدید با شما تماس می گیرند میگن به سوالات ما پاسخ بدید وگرنه همین الان شما رو از کانادا بیرون می کنیم.
آخه ما چه گناهی کردیم گیر به عده ..... افتادیم تو ایرانش اینقدر بینظمی وجود نداره.
.A watched pot never boils
دیگه این خیییییییییییییییییییییلی احمقا نه ست. ایمیل پاس ریکوست رو میگفتن ندیده بگیرید میشد گفت این اشتباه منشیه (اونم یک بار) اما این که کسی رو از ایران بکشی از ایران ترکیه. بعد از چندین روز بهش بگی معتبر نیست خیلی خیلی خیلی خیلی عجیبه. و غیر قابل قبول و توهین آمیز. کسی که ویزاشو میگیره کلی برنامه ریزی میکنه. یه سفر میره ترکیه!!!! من نمیدونم شما چطور انقدر ریلکس اومدی پست گذاشتی. اگه این حقیقت داشته باشه من اصلن نمیخوام برم همچین کشوری. این که همون چیزیه که ما ازش فراری هستیم!
واقعن کسی از طریق وکیلی کسی که مطلع باشه بپرسه جریان پشت این حرکات چیه. من احتمالا از یکی از دوستام (که اوتاواست) بخوام بره با نماینده مجلس منطقه شون صحبت کنه...
آقایون و خانمومها ایمیل دادن بی فایدس من خودم 4بار ایمیل عادی سفارت 2 بار ایمیل معروف ضروری و 1بارم فکس کردم تلفنم که جواب نمیدن. بهترین کار اینه که با توجه به اینکه چنروزه میبینم سفارت تو تهران دم در جواب میدن. یه عده 10 تا 20 نفری تو یه تایم مشخص بریم اونجا و بگیم باید جواب پرونده مارو بدین بالاخره اینها از سفارت میتونن آنکارا رو پیگیری کنن. فکر کنم این مفیدترین راه و کوتاهم نیایم تا جواب بدن و تماس بگیرن با آنکارا
تلفن زدن.
خیلی زیبا از خواب بیدارم کردند.
سوال خاصی هم نپرسیدند، همون سوالای معروف رو تو ای میل ازم پرسیدن.
فقط جالب واسم اینه که چرا منشی سفارت باید بپرسه کدوم دانشگاه میرید! آخه دیگه از این جواب واضح تر تو کل مدارک من پیدا می شه؟
فعلاً که ویزا ی ما رو لغو کردند. گفت شاید مجبور شی دوباره بیای آنکارا. نمی دونم. دیگه اعصابی نمونده واسم. دعا کنید.
ساعت 11 صبح زنگ زدند.
می دونین اونایی که قبل من اینجوری شدن کیا بودن و الآن وضعیتشون چطوره؟
دوست من، تو خودتو بذار جای من، ببین کار دیگه می تونی انجام بدی یا نه...
کجای من ریلکسه؟
مدیونی اگه فکر کنی 1% فکرشم می کردم که این ویزا تو پاسپورتم قبل از رفتنم بی اعتبار شه! باور کردنیه اصن؟ اگه صدا و لهجه ی منشی سفارت رو نمی شناختم 100% می گفتم سرکاریه! تازه برگشته به من میگه شاید تا 30 آگوست که بلیت داری نرسه، مجبور شی دیفر کنی. جک نیست اینا؟
سلام
من گه گداری به اینجا سر میزنم به نظرم اومد شرایط بچه ها ی فروم یه توریه که شاید حرفهایی که مخوام بگم به درد بعضی هاشون بخوره.
من فکر میکنم زندگی تک تک ماها منحصر به فرد و یگانس و پروندهی ویزای تک تک بچه ها هم که بخشی از زندگیشون میشه همین حالت رو داره هزار تا نکته ی ریز و درشت هست که مورد هر کدوممون رو از دیگری متمایز میکنه . بعلاوه الان تمام تمرکز ذهنی خیلی از بچه ها شده همین پرونده ی ویزاشون برای کانادا این خودش باعث میشه که نتونیم out of box نگاه کنیم به این مسئله. اگه یه نگاه به به این 20 -30 سالی که از زندگیهامون گذشته بندازیم این unique بودن رو میبینیم. نکته ی دیگه اینکه وقتی فاکتور های تاثیر گذار روی یه مسیله زیاد تر و پیچیده تر میشن تحلیل و بررسی و پیش بینی نتیجه هم مشکل تر میشه. این همون فرقی هست که مسئله ویزای بچه ها با بقیه مسائل زندگیشون داره. من نمیخوام خیلی به اون فاکتور های اضافه اشاره کنم ولی حداقل اینو میدونم که اگه بخواهیم دقیق تراین موضوع رو پیش بینی و تحلیل کنیم باید بتونیم خودمون رو بزاریم جای آفیسر کانادا و یا دولت مردان اونا و .....آیا ما داریم این کار رو میکنیم و یا واقعا اصلا تجربه هایی که تو زندگی داشتیم تا به حال این پتانسیل رو به ما داده که بتونیم از point of view اونها به داستان نگاه کنیم با در نظر گرفتن تمام مواردی که اطراف این قضیه است.
این ها نگفتم که کسی رو مایوس کنم و امیدوارم نکرده باشم شاید این راه مناسبی باشه برای روبروی با این مسئله
ما هممون تجربه های پیچیده ای داشتیم که میتونیم از اونها کمک بگیریم تا این case ویزا رو هندل کنیم و به تجربه ای با ارزش برای ادامه ی راه زندگیمون تبدیل کنیم و از آزار دهنده بودنش کم کنیم
به امید موفقیت همه
ویرایش توسط orbit : August 10th, 2012 در ساعت 12:45 PM
من که خودم و میزارم جای آفیسر با دو دید قضیه رو نگاه می کنم
1- اگر بخوام درست و حسابی پرونده ها رو بررسی کنم اونی که زودتر فرستاده بررسی می کنم.
2- اگر بخوام زندگی رو سخت نگیرم و از کارم به عنوان یه تفریح استفاده کنم میام به طور تصادفی پرونده ها رو انتخاب و به طور تصادفی پاس و داک ریکوئست و یا ریجکت می کنم و هر وقت هم اونایی که پاس ریکوست شدن رو کنسل می کنم تا بگم کار ما جدی جدی است. بعد هم میام تو applyabroad ببینم عکس العمل درخواست کننده ها چیه؟ و با همکارانم تو آفیس میشینیم نظرات رو می خونیم و قهوه می خوریم.
حالا به نظر شما سفارت کدوم یکی رو در پیش گرفته؟
واقعا نمیشه اسمی روی این نحوه ی عملکرد سفارت گذاشت ولی من بدم نمیومد جای شما باشم. دلیش اینه که اگه الان با این چنین موردی رو برو میشدم آنقدر تجربه بزرک و سختی بود که میتونست منو برا خیلی از مسائلی که حتی خوابشم نخواهم دید آماده کنه. یعنی یاد میگرفتم که پیش بینی چیزایی رو کنم که به عقل جنم نمیرسه
این پست هیچ ارزشی به جز بهبود حال دوستمون نداره![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)