دوستان سلام همونطوری که تارای عزیز کامنت گذاشتن مدیکال من امروز اومد.
مشخصات پروندم اینطوری هست :
ارسال مدارک به سیدنی : Apr 2009
فایل اول : 21 may
تاریخ اینپراسس واقعی : 2012 Jan 24
مدیکال : 2012 Nov 6
به امید خبرای خوب برای همه.
دوستان سلام همونطوری که تارای عزیز کامنت گذاشتن مدیکال من امروز اومد.
مشخصات پروندم اینطوری هست :
ارسال مدارک به سیدنی : Apr 2009
فایل اول : 21 may
تاریخ اینپراسس واقعی : 2012 Jan 24
مدیکال : 2012 Nov 6
به امید خبرای خوب برای همه.
پیمان جان ممنون ولی اضافه میکنم که باید آمار کسانی که امسال یعنی 2012 ویزامی گیرند رو از این تعداد کم کنیم که در این صورت تصحیح خواهد شد. هنوز هم حدود دو ماه مانده و سهمیه امسال هم تمام نشده است و این امار حدود 120 هزار نفر مربوط به جولای 2012 بود که هنوز کسی ویزا نگرفته بود. اینم بگم که بغیر از ایرانیها و هندیها و تا حدی پاکستانیها و احتمالا بنگلادشیها ، بقیه ویزا افیسها به اکثر اپلیکنتها مدیکال داده اند و به خیلیها هم ویزا. بنابراین باید آمار بقیه جاها را هم دقیقا داشته باشیم تا نتیجه صحیحی بگیریم. ولی در هر صورت تردیدی نیست که آمار کم شده است. اون بحث 50 هزار نفر از افراد جدید در سال 2013 محل تردید است که دقیقا منظور کنی خان چیست و آیا اصلا قابل انجام است. یا خیر . چون بعد از جریان دادگاه و حذف قبلیها این انتظار را خود دولتمردان کانادا دارند که این بگ لاگ دیگر وجود نداشته باشد. ولی با اون فرض هم تصورم این است که ویزا به اندازه کافی موجود است.
سام دوستان
من امروز ایمیل کپی پاس ریکوئست واسم فرستاده شده. منتهی در ایمیل اسمی از من یا فایل نامبرم برده نشده . ولی در عنوان ایمیل اسم یک نفر دیگه و فایل نامبر اون رو نوشتن و انگار واسه من فوروارد شده!!!!
این طبیعی هست یا اشتباهی رخ داده؟
كد رشته 3112. ارسال به كانادا آپريل 2009. فايل نامبر اول آپريل2009. ارسال به دمشق آگوست 2009. فايل دوم سپتامبر 2009.مدیکال جون2012.کپی پاس نوامبر 2012
اوباما برنده شد![]()
من کم کم دارم به سلامت عقل این آفیسر ها شک میکنم. من قرار بوده چند ماه قبل برای یک کنفرانس برم کانادا، چند ماه قبل ترش هم مدارک را فرستادم. همین الان از سفارت نامه اومده که ویزاتون رجکت میشه دلیلش هم اینه که Purpose of visit قانع کننده نبوده. خوب آدم عاقل، چندمااااااااااه از تاریخ کنفرانس گذشته، حالا تازه یادت اومده پرونده رو نگاه کنی تازه بازم نفهمیدی چی شده؟؟؟؟؟
یک فرضیه دیگه هم غیر از عدم سلامت عقل اونا اینه که نکنه اونا به سلامت عقل ما شک دارن که اینجوری جواب میدن؟؟
ارسال به سیدنی فوریه 2010--- فایل اول مارچ 2010---- فایل دوم آگوست 2010---- ارسال به ورشو 20 دسامبر 2011----کد 4121
علاقه مندی ها (Bookmarks)