نقل قول نوشته اصلی توسط younalta نمایش پست ها
به نظر من مقاله خوندن خیلی تکنیک خوبیه ولی سوال از مقاله پرسیدن تابلو می‌کنه قضیه رو. من اینکار رو می‌کردم. تعارف رو می‌ذاشتم کنار و تو ایمیلی که بهش می‌زدم اینجوری می‌نوشتم که:

احتمالا شانس من برای عضویت در گروه شما بیشتر بشه اگر بدونید که من اخیرا برای اینکه بیشتر با تحقیقات شما آشنا بشم چند تا از مقاله‌هاتون رو در زمینه‌ی فلان و فلان خوندم. بعد براش می‌نوشتم که این مقالات و تحقیقات چطوری به تحقیقات گذشته‌ی من ربط پیدا می‌کنه و اینکه من واقعا علاقه دارم به این زمینه‌ها. این علاقه رو همیشه باید تاکید کنید و همچنین بگید که با توجه به دانش و مهارتی که در دوره‌های گذشته‌ی تحصیلی و تحقیقی‌تون به دست آوردید، به خوبی از پس یه تحقیق در زمینه‌ی کاری استاد بر می‌آیید.
شیوه خیلی خوبیه، ممنون از هر دوی شما دوستان.
اما حالا یه نکته فنی پیش میاد که ممکنه زمینه کاری استاد فقط در حد کلی با علایق ما بخونه و در حقیقت ما زیاد هم کاری در زمینه تحقیقاتی استاد انجام نداده باشیم...
من فکری که خودم به سرم زد و حالا نمیدونم چقدر جواب بده اینه که بگیم مقالاتت رو نگاه کردم و دیدم زمینه های کاری که بیشتر فعال بودید اینها بوده. حالا با توجه به اینکه من خیلی علاقمندم و این صحبتها و شما هم نظر مساعد دارید، من رو راهنمایی کنید که روی چه مطالبی یه پیش مطالعه داشته باشم که برای تیم آماده باشم!
نمیدونم، نظرتون در مورد این روش چیه؟
باز هم ممنون.