صفحه 98 از 101 نخستنخست ... 48888990919293949596979899100101 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 971 تا 980 , از مجموع 1009

موضوع: نظرات و پیشنهادات درباره نامه به رئیس دپارتمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آلبرتا

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : نظرات و پیشنهادات درباره نامه به رئیس دپارتمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آلبرتا

نقل قول نوشته اصلی توسط mohakbari نمایش پست ها
    یه چند مورد رو لازم میدونم خیلی خلاصه بگم:
    1- موافق این قضیه هستم که آدم تا جایی که میتونه باید نره سربازی چون خیلی خیلی مزخرفه حتی بهترین و گلابی ترین نوعش!
    2- من جزء اون دسته از افراد هستم که بعد فارغ التحصیلی رفتم سربازی و حین خدمت به فکر رفتن افتادم پس این گزینه سخت و نشدنی نیست. هرچند که خب من خیلی کم بود مدت خدمتم چون کسری پروژه نخبگی داشتم ولی به هرحال از زمانی که افتادم دنبال کاراش تا زمانی که کارتم اومد بیشتر از یک سال طول کشید.
    3- اگه تا الان مهلت خروج رو تمدید نکردی که من تقریبا مطمئنم واسه تمدید کردنش مشکل نخواهی داشت و با یه صحبت ساده قانع میشن.
    4- اگه یه بار تمدید کردی من دیدم کسایی رو که باز هم تونستن تمدید کنن.
    5- این حرف کاملا درسته که تا زمانی که وثیقه گذاشتی و معافیت تحصیلیت توسط نظام وظیفه صادر شده (برای دکترا 6سال)، تمام کارای تو از این به بعد مستقیما مسئولش وزارت علوم هست و گرفتن مهلت خروج. بهتر بگم تا زمانی که وزارت علوم تورو دانشجو بدونه نظام وظیفه تا 6 سال باهات کار نداره. پس اگه خدای نکرده کارت درست نشد تا مهلت خروجت،بیفت دنبال قانع کردن وزارت علوم.
    6- تا زمانی که شما اطلاعاتی به نظام وظیفه ندی اونا از تو خبری ندارن پس شما غیبت نمیخوری چون معافیت تحصیلی داری توسیستم اونا. باز تاکید میکنم معافیت تحصیلی با مجوز خروج دوتا داستان مجزاست.
    7- تاریخ اعزامی برات نمیاد، برگه سبزی سفیدی هیچی برات نمیاد چون تو الان وضعیتت اعزام نیست وضعیتت معاف تحصیلیه! (کشتم خودمو با این عبارت!!) تا وقتی ,وزارت علوم پذیرش تورو (معادل قبولی دانشگاه داخل) معتبر بدونه تو دانشجو هستی.
    8- اگه خدای نکرده ویزا نیومد تا اون موقع و زبونم لال وزارت علوم هم پاشو کرد تو یه کفش گفت نمیخوام! فکر کنم بهترین راه همون زندگی تو آنکاراست گوش شیطون کر!!!
    9- یه توصیه بیخود و بی جهتم آخرش دارم اونم اینه که چه امسال چه صدسال دیگه هر وقت درست تموم شد یا خلاصه معافیت تحصیلیت تموم شد و خواستی بری سربازی تحت هیییییییییییییییییییییییی ییچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ شرایطی غیبت نکن.
    10- تا اونجایی که دیدم (تو ارتش) و شنیدم معاف از رزم برای اینا هیچ ارزش و مفهومی نداره و به قول خودشون "نفر باید گردنشو میچرخونه از تنش جدا شه که ما بگیم معاف از رزم"!!!!! البته ممکنه یه زره با کولی بازی بتونی کار دفتری ای چیزی بگیری ولی بچه های ما بنده خداها رژه هم میبردنشون "به قول یه سرگرد.....(نمیدونم چی بهش بگم!!!) "نفر داشتیم سنگ کلیه داشت، بردیمش رژه دوتا پا زد سنگش پرید بیرون!!!!!!" (اینجاست که تو نمیدونی بخندی گریه کنی یا از تعجب سنگ کلیه بگیری!!)
    11- من مطمئنم ویزات میاد و کارت بیخ پیدا نمیکنه....شک نکن.
    ببین تا جایی که من میدونم فقط یه بار بعد از فرستادن دفترچه میتونی معافی تحصیلی بگیری. بنابراین به احتمال خیلی زیاد نمیشه بری سربازی و بعد که ویزات اومد دوباره بخوای اقدام کنی و معافی تحصیلی بگیری....

جناب اکبری منن منظورم از این قسمت این بود که هومن نمیتونه دیگه بره سربازی و بعد باز مرخصی تحصیلی بگیره. البته مطمئن نیستم. اینطوری شنیدم. این درسته؟ باید همینو تمدید کنه. ولی نمیتونه بره سربازی و بعد که ویزاش اومد دوباره معافی تحصیلی بگیره.

پیش فرض پاسخ : نظرات و پیشنهادات درباره نامه به رئیس دپارتمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آلبرتا

نقل قول نوشته اصلی توسط Hooman.hidaji نمایش پست ها
    دمت گرم!

خوب اگه 6 ماه تمدید کنن ردیفه دیگه، سفارت بعد 13-14 ماه یه جواب کوفتی می ده دیگه!

تو خودت پس تا 3 ماه دیگه وقت داری دیگه!؟ من گیج شدم، تو بالاخره کارت پایان خدمت داری یا وثیقه گذاشتی؟! یعنی بعد از اینکه معافیت تحصیلی گرفتی رفتی دنبال کسری و بعد پایان خدمت گرفتی؟!
    والا نمیدونم 2 ماه تمدید میکنن یا 6 ماه.
    دقیقا من بعد 5 -6 ماه که رفتم سربازی پذیرش اومد بعد وثیقه گذاشتم اومدم بیرون. بعد که اومدم بیرون پیگیر کسری های پروژه هم شدم که از سال قبلش شروع کرده بودم...بعد که اونم گرفتم مجموعش شد اندازه کل خدمت بعد رفتم وثیقمو برداشتم، معافیت تحصیلیمو لغو کردم و کارتم اومد. البته خب من بیشتر به این خاطر این حرکت رو انجام دادم که اولا پاسپورت نداشتم که واسه ویزا اقدام کنم بعدشم اینکه پادگانم روح و روان برام نذاشته بود فقط خواستم بیام بیرون زودتر. راستی همون آخر بابایی هم بودم))
    اینجوری که تو گفتی "ردیفه" خودم ترسیدم نکنه 1 درصد اطلاعات غلط بهت داده باشم امیدوارت کرده باشم)) الانم نمیخوام 1 درصد هم ناامیدت کنم ولی اصولا یاد گرفتم که هر وقت میگم چیزی "ردیفه" همون چیز میخوره تو ملاجم!

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    ببین تا جایی که من میدونم فقط یه بار بعد از فرستادن دفترچه میتونی معافی تحصیلی بگیری. بنابراین به احتمال خیلی زیاد نمیشه بری سربازی و بعد که ویزات اومد دوباره بخوای اقدام کنی و معافی تحصیلی بگیری....

جناب اکبری منن منظورم از این قسمت این بود که هومن نمیتونه دیگه بره سربازی و بعد باز مرخصی تحصیلی بگیره. البته مطمئن نیستم. اینطوری شنیدم. این درسته؟ باید همینو تمدید کنه. ولی نمیتونه بره سربازی و بعد که ویزاش اومد دوباره معافی تحصیلی بگیره.
    والا جریان از این قراره که قبلنا در هر مقطع فقط یک بار معافیت تحصیلی صادر میشد. این ینی چی؟ ینی اینکه شما چه دفترچه پست کرده باشی چه نکرده باشی چه حین خدمت باشی و...وقتی قبولی یا پذیرش مقطع بالاتر داشته باشی همون موقع برای شما معافیت تحصیلی صادر میشد و اگر درست تموم میشد یا انصراف میدادی یا اخراج میشدی هیچ راهی نداشتی جز اینکه بری سربازی چون شما یک بار از فرصتت استفاده کرده بودی
    حالا جدیدا ینی از حدود یک سال پیش اینا خیلی لطف کردن و این یکبار رو برای افرادی که انصرافی بودن (چه داخل چه خارج) کردن دوبار. اگه ایشالا این درش بسته نشده باشه تا الان پس میشه دوبار معافیت تحصیلی گرفت. ولی اینم باز میگم اینا شب میخوابن فرداش حالی به حالی میشن.اصلا من میترسم راجع به قانونی دیگه به کسی چیزی بگم والا...یه عزیزی میگفت اینجا مثل یه شیر آب میمونه، تا بازش کردن باید لیوانتو بگیر زیرش وگرنه یهو میبندن!

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط mohakbari نمایش پست ها
    ...
    والا اینو از این جهت میگم تقریبا مطمئنم که میتونی تمدید کنی چون من خودم وقتی پذیرش اومد وثیقه گذاشتم اومدم بیرون بعد رفتم دنبال کسری و ...اونزمان (حدود 9 ماه پیش) وقتی بهم وزارت علوم مجوز خروج شیش ماهه داد گفتم بزا یه سوال ازشون بپرسم حالا که تا اینجا اومدم! که ای کاش لال میشدمو نمیپرسیدم (آمد به سرم از آنچه میترسیدم...)از موسوی پرسیدم اگه من ویزام بعد 6 ماه نیومد تکلیف چیه؟ درست جواب نداد گفت حالا یه کاریش میکنیم بعد از خسروی پرسیدم که اگه نیاد تکلیف چیه گفت تمدید میکنیم....حالا نمیدونم اینا الان بخوان سر کانادا بازی در بیارن یا نه ولی خب فکر نکنم چون اگه میخواستن بازی در بیارن ارز دانشجویی به کسایی که میخواستن برن کانادا نمیدادن که اونم الان دارن میدن پس بعید بدونم مشکلی باشه
    ...
    دمت گرم که گفتی می شه تمدیدش کرد، خیالم راحت شد یکم. یعنی می تونم 6 ماه دیگه تمدید کنم اجازه خروج رو؟ چون کانادا هست گیر اضافه نمیدن؟ اگه 6 ماه تمدید کنن که عالیه!
    دستت درد نکنه بازم!
    نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    ...(با امین25 در این مورد حرف بزن. همین دو سه هفته پیش میدونم رفته بود تمدید کرده بود مهلت خروجشو. اون جدیدترین کسیه که من میشناسم.) بهرحال اگر اونا برات تمدید کردن که میمونی سر خونه زندگیت ...
    با سلام
    من اومدم بگم که نگران تمدید مهلت خروجت نباش. ربطی به کشور مقصد نداره. واسه من که براحتی تمدید کردند. البته دو ماهه. چون من ویزام اومده بود و دو ماه و شش ماه بحالم فرقی نمی کرد. شما اگر یکم چونه بزنی و با مافوقشون صحبت کنی شش ماهه هم می تونی تمدید کنی. بعد از شش ماه هم ویزات حتما اومده. اگرم زبونم لال نیومد اون موقع می ری کشور همسایه و صبر می کنی تا بیاد. پس شما وقت زیادی داری.
    ضمنا سربازی رو هم بیخیال شو. فقط به نکات زیر خوب توجه کن:
    1) به هیچ وجه نباید غیبت داشته باشی. البته همینطور که دوستان گفتند از نظر نظام وظیفه شما معافیت تحصیلی دارید و غیبت نمی خورید.
    2) مهلت خروجت از تاریخ مراجعه به وزارت علوم تمدید می شه نه از پایان مهلت قبلی.
    3) زیر بار تمدید دو ماهه نرو مگر در حالتی که ویزات اومده باشه. (چون گویا فقط یک بار تمدید می کنند).
    4) برای تمدید باید در سایت نشا قسمت درخواست ها، نامه دیفر رو آپلود کنید و گذرنامه، کارت ملی و شناسنامه و شماره نشا رو همراه خود داشته باشید.
    ** احتیاط واجب بر آن است که این کارها رو قبل از اتمام دوره یک ساله معافیت انجام بدی. البته اگر تهران هستی، قبلش یه سر برو بپرس ضرر نداره.
    اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Business PhD (OIS) - U of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط amin25m نمایش پست ها
    با سلام
    من اومدم بگم که نگران تمدید مهلت خروجت نباش. ربطی به کشور مقصد نداره. واسه من که براحتی تمدید کردند. البته دو ماهه. چون من ویزام اومده بود و دو ماه و شش ماه بحالم فرقی نمی کرد. شما اگر یکم چونه بزنی و با مافوقشون صحبت کنی شش ماهه هم می تونی تمدید کنی. بعد از شش ماه هم ویزات حتما اومده. اگرم زبونم لال نیومد اون موقع می ری کشور همسایه و صبر می کنی تا بیاد. پس شما وقت زیادی داری.
    ضمنا سربازی رو هم بیخیال شو. فقط به نکات زیر خوب توجه کن:
    1) به هیچ وجه نباید غیبت داشته باشی. البته همینطور که دوستان گفتند از نظر نظام وظیفه شما معافیت تحصیلی دارید و غیبت نمی خورید.
    2) مهلت خروجت از تاریخ مراجعه به وزارت علوم تمدید می شه نه از پایان مهلت قبلی.
    3) زیر بار تمدید دو ماهه نرو مگر در حالتی که ویزات اومده باشه. (چون گویا فقط یک بار تمدید می کنند).
    4) برای تمدید باید در سایت نشا قسمت درخواست ها، نامه دیفر رو آپلود کنید و گذرنامه، کارت ملی و شناسنامه و شماره نشا رو همراه خود داشته باشید.
    ** احتیاط واجب بر آن است که این کارها رو قبل از اتمام دوره یک ساله معافیت انجام بدی. البته اگر تهران هستی، قبلش یه سر برو بپرس ضرر نداره.
    ممنون از نکاتی که گفتی، خیلی مفید بود. فقط یه چیزی، میدونی مافوقش کیه؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical eng, uAlberta

دوستانی که با شنیدن خبر از نورا خوشحال میشن!
    دیشب به من ایمیل زده میگه که سفارت بهشون گفته پروسه ویزا دادن تا ۴ ماه طول میکشه
    نورا هم میگه ما داریم روش کار میکنیم ولی هنوز راه حل مطمئنی براش پیدا نکردیم
    توی دسامبر هم از طرف ما ها میخوان نامه بدن
    اینم از این

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

ممنون از نکاتی که گفتی، خیلی مفید بود. فقط یه چیزی، میدونی مافوقش کیه؟
    فکر کنم یکی از اون دو تا آقایی که اون آخر نشستند. فامیلش فکر کنم پاداشی بود. چون مهر و امضای نهایی رو ایشون رو برگ خروجم زد.
    اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Business PhD (OIS) - U of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen_ba65 نمایش پست ها
    دوستانی که با شنیدن خبر از نورا خوشحال میشن!
    دیشب به من ایمیل زده میگه که سفارت بهشون گفته پروسه ویزا دادن تا ۴ ماه طول میکشه
    نورا هم میگه ما داریم روش کار میکنیم ولی هنوز راه حل مطمئنی براش پیدا نکردیم
    توی دسامبر هم از طرف ما ها میخوان نامه بدن
    اینم از این
    سلام

یعنی سفارت گفته چهار ماه دیگه طول می کشه؟!؟ چطور واسه کسایی که واسه زمستون مدارک فرستادن یه ماهه و دو ماهه میاد؟!

سلام

یعنی سفارت گفته چهار ماه دیگه طول می کشه؟!؟ چطور واسه کسایی که واسه زمستون مدارک فرستادن یه ماهه و دو ماهه میاد؟!
    نه! ینی کلاً 4 ماه طول می کشه... این فکنم همون عددیه که تو سایت دفتر تهران قبلاً زده بود. این عدد حاوی هیچ اطلاعات مهمی نیست چون که اونایی که تا 4 ماه ویزاشون میاد که نگران نیستن... اساساً این اعتراض ها و این نامه ها مربوط به کسایی میشه که بعد از 7-8 ماه مث ما منتظرن و هیچ امیدی هم نیست که اصلاً یه روزی ویزاشون بیاد و پذیرششونم از دست خواهند داد...
    "هر چی باعث ناراحتیمون بشه لزوماً بد نیست و هر چی باعث خوشحالیمون بشه لزوماً خوب نیست". نیچه

نقل قول نوشته اصلی توسط akarimi85 نمایش پست ها
    نه! ینی کلاً 4 ماه طول می کشه... این فکنم همون عددیه که تو سایت دفتر تهران قبلاً زده بود. این عدد حاوی هیچ اطلاعات مهمی نیست چون که اونایی که تا 4 ماه ویزاشون میاد که نگران نیستن... اساساً این اعتراض ها و این نامه ها مربوط به کسایی میشه که بعد از 7-8 ماه مث ما منتظرن و هیچ امیدی هم نیست که اصلاً یه روزی ویزاشون بیاد و پذیرششونم از دست خواهند داد...
    نوشته اصلی توسط Hooman.hidaji
    سلام

من فکر میکنم سفارت داره دانشگاه رو هم مثل ما میپیچونه و از اون نوع جوابایی میده که به پیگیری های ما هم قبلا داده بود. من الان دیگه مطمئنم پیگیری از سفارت فایده نداره و اگه دانشگاه میخواد کاری بکنه باید از تو خود کانادا پیگیری کنه. ینی حالم دیگه از این جوابا بهم میخوره....منتظر باشید از ما ایمیل بگیرید و پرونده شما داره بررسی میشه و دست ما نیست و پروسه بررسی 4 ماهه و ....اه اه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)