خب من برات پرسیدم. اگر ویزات نیومد مشمول میشی و یا باید کاری که من گفتم رو قبلش بکنی یعنی از ایران بری یا اینکه دفترچه رو حداقل پست کنی.
حتی اگر تا زمان اومدن برگ سبز و سفیدت ویزا نیومده بود و اعزام شدی میری سربازی. اونجا صبر میکنی تا ویزات بیاد. ویزات که اومد ویزا رو با ادمیشن جدید میبری وزارت علوم و باز برات معافیت تحصیلی صادر میشه.
منتها باید قبل از تموم شدن فرجه 1 ساله حداقل دفترچه رو پست کنی. یک روزم غیبت داشته باشی دیگه بهت معافیت تحصیلی نمیدن. پس اینو خیلی مواقب باش که دفترچه رو دیر نفرستی.
میتونی یه کاری بکنی که اسفند اعزام نخوری. مدارکتو همه رو آماده کن و آخرین روزی که وقت داری پست کن. سعی کن اوایل ماه های زوج نباشه. مثلا اوایل دی! تا آخرین مهلت ممکن صبر کن. بهترین زمان برای تو اواسط ماه های فرد هستش یعنی اواسط بهمن به بعد که اعزامت در بدترین حالت بیفته 1 اردیبهشت. در این صورت تا هنوز سربازی نرفتی ویزات میاد و میتونی وثیقه رو بذاری و بری. اینطوری هم خطر رفتن به سربازی کم میشه هم احتمال افتادن تو نیرو انتظامی. اینطوری احتمال 99 درصد میفتی ارتش 01 تهران.
اوایل دی برو دفترچه رو بگیر و کاراشو بکن. واکسنا رو بزن و اینجور چیزا و تا آخرین روز هم صبر کن و بعد دفترچه رو بفرست.
اگر تا اواسط بهمن یا آخرای بهمن فرصت داری بهترین زمان همون آخرین روزه برای ثبت دفترچه ت. ولی قبلش حتما همه مدارکتو آماده کن و یکی دو روز مونده به آخر ثبت کن (دو روز مونده به آخر ثبت کن. یهو دیدی سیستماشون قطعه یه روز و همینطور بیخودی بیخودی غیبت میخوری!).
اگر بتونی اینکارو بکنی خیلی بعیده اعزام بشی و ویزات نیومده باشه. چون تا 1 اردیبهشت وقت داری که خودش 5 ماه دیگه ست! تا اونوقت ویزات اومده و وثیقه رو میذاری و میری.
اگر بتونی اینجوری برنامه بچینی برای خودت دیگه اصلا نیازی نیست از ایران بری. از نظر مالی حداقل خیلی به نفعته.
پ.ن 1: بازم بپرس از کسی که خیلی وارد و مطمئن باشه و مطمئن باشی قانونا رو کامل میدونه.
پ.ن 2: اینم دفترچه نظام وظیفه ست. تو اینجا هم میتونی قوانین رو ببینی.
http://police.ir/Portal/File/ShowFil...f-dd32e78e8919
پ.ن 3: انشالا که ویزات باید و نگرانیت کلا برطرف بشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)