صفحه 97 از 101 نخستنخست ... 4787888990919293949596979899100101 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 961 تا 970 , از مجموع 1009

موضوع: نظرات و پیشنهادات درباره نامه به رئیس دپارتمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آلبرتا

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : نظرات و پیشنهادات درباره نامه به رئیس دپارتمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آلبرتا

نقل قول نوشته اصلی توسط Hooman.hidaji نمایش پست ها
    ممنون از جوابت

یعنی میذارن من سال دیگه برم؟ وزارت علوم گیر نمیده؟ فکر کنم باید برم سربازی و بعدش دوباره امتحان کنم نه؟

امیدواریم!
    اکیدا بهت توصیه میکنم از فکر سربازی رفتن بیا بیرون!
    21 ماه خدمت بعدش دیگه کی به فکر رفتن میفته و کجا ادمیشنتو داری؟ اونوقت کم کم شده 30 سالت و بعید نیست مامان باباتم دیگه کم کم سرت بترسن بدون زن باشی و تصمیم بگیرن کم کم یه دست و آستینی برات بالا بزنن و یه دختر خاله ای، دختر عمویی، یکی رو برات پیدا کنن و شاید حتی خودتم اونوقت بدت نیاد و بی خیال رفتن بشی! الان میخندیا یا هم میگی این دختره خله! اما تجربیات منو دست کم نگیر! کسانی که میرن سربازی از بس که این دوره علی الخصوص آخراش از نظر روحی براشون فرسایشی میشه کلا بی خیال خیلی چیزا میشن. اگه ارتش بیفتی ممکنه فقط یه صبح تا ظهر بری تو یه اداره یا اصلا یه جا به یه آدم لارژ یا خنگ بیفتی 2 ماه نری یه هفته بریا ولی اونقدر که از این دوران عاطل و باطل اذیت میشی و به این فکر میکنی که عمرت و روزای خوب زندگیت داره با چه سرعتی (به معنای واقعی) هدر میره کلا یه جورایی بی خیال همه چی میشی! آخراش یه جورایی از خودتم دیگه بدت میاد چه برسه از سربازیو مردم و اینا! باور کن حتی تا یه سال بعد از تموم شدنشم داری عوارضشو پس میدی!
    برای همین ممکنه کلا دیگه به ادمیشن اصلا فکر نکنی و تازه سال بعدش یعنی 3 سال دیگه اگر تازه هنوز خیلی خیلی خیلی با انگیزه باشی بخوای دوباره این راهی که پارسال رفتی رو دوباره بری! یعنی وقتی از خدمت بیای یا در بهترین حالت سال دوم خدمتت باید بگردی دنبال استاد و همون برنامه های قدیم پارسال!
    تازه اگر تا اونزمان اوضاع همین روند الان هم بمونه مطمئن باش شرایط از الان خیلی سختتر شده! اگر هم حتی الان برات دیفر هم بکنن برای دو سال بازم اون موقع یه دردسرای دیگه هم داری. قیمت دلار و وضع ایرانو. وضع خانواده تو همه! شاید اونموقع اصلا دیدت فرق داشته باشه خیلی!

پس از فکر سربازی رفتن بیا بیرون و کلا بی خیال شو! (اگه نظر منو میخوای!)
    اون راهی که بهت گفتم رو برو. انشالا که همگیتون ویزاتون میاد. اما اگر نیومده بود تنهایی یا با یکی مثل خودت برین ترکیه. چند وقت بمونین تا ویزاتون بیاد. اونجا نهایتا یک ماه دو ماه خونه کرایه میکنین و میمونین تا ویزاتون بیاد. هتل گرونتر در میاد ولی خونه خیلی ارزونتر در میاد براتون. من دوستم اونجا بوده میدونم خونه خیلی ارزونتره. ویزا که اومد از همونجا با ترکیش بلیط میگیری برای ادمونتون و و میری کانادا. اینجوری درسته که ممکنه یه 1000، 2000 دلاری به ضررت در بیاد ولی باور کن ارزششو داره! سخته ولی میشه گفت تنها راه حله اگر نتونین مهلت خروجتونو تمدید کنین.

البته تو که هنوز تو فرجه هستی اگر مطمئنی میتونی بری سربازی و بعد ویزات که اومد مرخصی بگیری اینکارو هم میتونی بکنی که ضرر مالی کمتر بدی. ولی اوایلش بدون که دوره آموزشیه و بد رو اعصابت راه میره! تازه اگه شانس بیاری و ارتش بیفتی. نیرو انتظامی و سپاه که خیلی داغونه! مخصوصا که تو اگر دی اقدام کنی میفتی احتمالا (چون سرباز خیلی کم دارن) اعزام 1 اسفند (فوق لیسانسا دوماه یکبار اعزام میشن. ماه های زوج.) و معمولا اسفند ماه نیرو انتظامی خیلی سرباز برمیداره و با اینکه فوق لیسانسی و قاعدتا باید بیفتی ارتش صفر 1 تهران ممکنه بیفتی نیرو انتظامی! و اونجا دیگه حسابت با کرام الکاتبین هم نیست! با یه عده حیوون عوضی به تمام معناست! باور کن من تجربه ام در این مورد زیاده!

ببین از این آقای اکبری همین هم دانشگاهیمون بپرس. تا جایی که من میدونم ایشون در مورد نظام وظیفه و قانوناش وارده. منم فردا برات از یکی که مطمئنم خیلی وارده میپرسم. یکی هم به آیدی سرهنگ یا سرهنگ کوچک یا همچین چیزی توی فرومای نظام وظیفه هست که جواب این سوالا رو خوب میدونه. نمیدونم هنوزم اکتیو هستش یا نه. قدیما که بود و خیلی هم وارد بود.
    بهرحال در کل ببین اگر میتونی مهلت خروجتو تمدید کنی که فبها. مشکل حله. تمدید میکنی و منتظر میمونی. اگر نه من با تمام تجربه ام بهت پیشنهاد میکنم (اگر توان مالیشو داری که مدتی ترکیه به خرج خودت زندگی کنی) از فکر سربازی بیا بیرون. یه دو هزار دلار برای اینکار بذار کنار. برو ترکیه بمون تا ویزات بیاد و بعد از همون طرف برو. اگر هم نمیتونی ببین اگر بری سربازی میتونی مثلا بعد از 2 ماه اگر ویزات اومد مرخصی بگیری و بری یا نه. اگر میتونستی برو سربازی و واستا تا ویزات بیاد.

چقدر حرف زدم!
    البته بازم میگم واقعا امیدوارم که ویزای همگیتون خیلی زود بیاد و همه مون باهم راهی بشیم...
    ویرایش توسط shibaak : November 26th, 2012 در ساعت 12:41 AM

پیش فرض پاسخ : نظرات و پیشنهادات درباره نامه به رئیس دپارتمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آلبرتا

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    یعنی وقتی دوباره اپلیکیشن فی رو میدیم برای ری اپلای دیگه پرونده دوباره از اول بررسی نمیشه و حتما دیفر میشه؟
    شیباک جان طبق چیزی که دانشگاه به من گفت فقط باید اپلیکیشن فی را پرداخت کنی همین. دیگه نه میخواد نامه ریکامندیشن بفرستی نه مدارک و این حرفا هیچی نمیخواد .اپلیکیشن فی را که دادی برات ری اپلای میکنن و دیفر میشی به ترم بعد
    آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم …!

واقعا سوال مناسبیه! منم نمیدونم جوابشو.
    به جز اون این قضیه سربازی رو هم من نمیدونم چیکارش می شه کرد. من تا بهمن امسال یه سال فرجه ام تموم میشه و اجازه خروجم هم تا 17 دی هست.
    خب من برات پرسیدم. اگر ویزات نیومد مشمول میشی و یا باید کاری که من گفتم رو قبلش بکنی یعنی از ایران بری یا اینکه دفترچه رو حداقل پست کنی.
    حتی اگر تا زمان اومدن برگ سبز و سفیدت ویزا نیومده بود و اعزام شدی میری سربازی. اونجا صبر میکنی تا ویزات بیاد. ویزات که اومد ویزا رو با ادمیشن جدید میبری وزارت علوم و باز برات معافیت تحصیلی صادر میشه.
    منتها باید قبل از تموم شدن فرجه 1 ساله حداقل دفترچه رو پست کنی. یک روزم غیبت داشته باشی دیگه بهت معافیت تحصیلی نمیدن. پس اینو خیلی مواقب باش که دفترچه رو دیر نفرستی.

میتونی یه کاری بکنی که اسفند اعزام نخوری. مدارکتو همه رو آماده کن و آخرین روزی که وقت داری پست کن. سعی کن اوایل ماه های زوج نباشه. مثلا اوایل دی! تا آخرین مهلت ممکن صبر کن. بهترین زمان برای تو اواسط ماه های فرد هستش یعنی اواسط بهمن به بعد که اعزامت در بدترین حالت بیفته 1 اردیبهشت. در این صورت تا هنوز سربازی نرفتی ویزات میاد و میتونی وثیقه رو بذاری و بری. اینطوری هم خطر رفتن به سربازی کم میشه هم احتمال افتادن تو نیرو انتظامی. اینطوری احتمال 99 درصد میفتی ارتش 01 تهران.
    اوایل دی برو دفترچه رو بگیر و کاراشو بکن. واکسنا رو بزن و اینجور چیزا و تا آخرین روز هم صبر کن و بعد دفترچه رو بفرست.
    اگر تا اواسط بهمن یا آخرای بهمن فرصت داری بهترین زمان همون آخرین روزه برای ثبت دفترچه ت. ولی قبلش حتما همه مدارکتو آماده کن و یکی دو روز مونده به آخر ثبت کن (دو روز مونده به آخر ثبت کن. یهو دیدی سیستماشون قطعه یه روز و همینطور بیخودی بیخودی غیبت میخوری!).
    اگر بتونی اینکارو بکنی خیلی بعیده اعزام بشی و ویزات نیومده باشه. چون تا 1 اردیبهشت وقت داری که خودش 5 ماه دیگه ست! تا اونوقت ویزات اومده و وثیقه رو میذاری و میری.
    اگر بتونی اینجوری برنامه بچینی برای خودت دیگه اصلا نیازی نیست از ایران بری. از نظر مالی حداقل خیلی به نفعته.

پ.ن 1: بازم بپرس از کسی که خیلی وارد و مطمئن باشه و مطمئن باشی قانونا رو کامل میدونه.
    پ.ن 2: اینم دفترچه نظام وظیفه ست. تو اینجا هم میتونی قوانین رو ببینی. http://police.ir/Portal/File/ShowFil...f-dd32e78e8919
    پ.ن 3: انشالا که ویزات باید و نگرانیت کلا برطرف بشه.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Business PhD (OIS) - U of Alberta

خب من برات پرسیدم. اگر ویزات نیومد مشمول میشی و یا باید کاری که من گفتم رو قبلش بکنی یعنی از ایران بری یا اینکه دفترچه رو حداقل پست کنی.
    حتی اگر تا زمان اومدن برگ سبز و سفیدت ویزا نیومده بود و اعزام شدی میری سربازی. اونجا صبر میکنی تا ویزات بیاد. ویزات که اومد ویزا رو با ادمیشن جدید میبری وزارت علوم و باز برات معافیت تحصیلی صادر میشه.
    منتها باید قبل از تموم شدن فرجه 1 ساله حداقل دفترچه رو پست کنی. یک روزم غیبت داشته باشی دیگه بهت معافیت تحصیلی نمیدن. پس اینو خیلی مواقب باش که دفترچه رو دیر نفرستی.

میتونی یه کاری بکنی که اسفند اعزام نخوری. مدارکتو همه رو آماده کن و آخرین روزی که وقت داری پست کن. سعی کن اوایل ماه های زوج نباشه. مثلا اوایل دی! تا آخرین مهلت ممکن صبر کن. بهترین زمان برای تو اواسط ماه های فرد هستش یعنی اواسط بهمن به بعد که اعزامت در بدترین حالت بیفته 1 اردیبهشت. در این صورت تا هنوز سربازی نرفتی ویزات میاد و میتونی وثیقه رو بذاری و بری. اینطوری هم خطر رفتن به سربازی کم میشه هم احتمال افتادن تو نیرو انتظامی. اینطوری احتمال 99 درصد میفتی ارتش 01 تهران.
    اوایل دی برو دفترچه رو بگیر و کاراشو بکن. واکسنا رو بزن و اینجور چیزا و تا آخرین روز هم صبر کن و بعد دفترچه رو بفرست.
    اگر تا اواسط بهمن یا آخرای بهمن فرصت داری بهترین زمان همون آخرین روزه برای ثبت دفترچه ت. ولی قبلش حتما همه مدارکتو آماده کن و یکی دو روز مونده به آخر ثبت کن (دو روز مونده به آخر ثبت کن. یهو دیدی سیستماشون قطعه یه روز و همینطور بیخودی بیخودی غیبت میخوری!).
    اگر بتونی اینکارو بکنی خیلی بعیده اعزام بشی و ویزات نیومده باشه. چون تا 1 اردیبهشت وقت داری که خودش 5 ماه دیگه ست! تا اونوقت ویزات اومده و وثیقه رو میذاری و میری.
    اگر بتونی اینجوری برنامه بچینی برای خودت دیگه اصلا نیازی نیست از ایران بری. از نظر مالی حداقل خیلی به نفعته.

پ.ن 1: بازم بپرس از کسی که خیلی وارد و مطمئن باشه و مطمئن باشی قانونا رو کامل میدونه.
    پ.ن 2: اینم دفترچه نظام وظیفه ست. تو اینجا هم میتونی قوانین رو ببینی. http://police.ir/Portal/File/ShowFil...f-dd32e78e8919
    پ.ن 3: انشالا که ویزات باید و نگرانیت کلا برطرف بشه.
    سلام

خیلی ممنونم ازت شیباک جان، واقعا شرمندم کردی.

من اکیدا به فکر سربازی نیستم، فقط اگه مجبور بشم میرم! نگرانش هم نیستم اونطور، چون کاریش نمیشه کرد. خیلی فکر خوبه که برم ترکیه ای جایی، باید ببینم تو این یه ماه مونده چی میشه، اگه خبری نشد احتمالا این کار رو بکنم. البته چون سفارت خودش رو مقید نمیدونه که تو یه پنجره زمانی مشخص جواب بده، ترکیه رفتن هم یه ریسکه خودش!

اطلاعاتت در مورد سربازی از منم بیشتره! :پی دستت درد نکنه زحمت کشیدی از یکی هم پرسیدی. البته من وضعیتم فرق می کنه، چون من دفترچه رو اردیبهشت یا خرداد امسال فرستادم که برای معافیت پزشکی اقدام کرده بودم (معاف نشدم، فقط معاف از رزم - نامردا! :پی). بعدش که معاف نشدم رفتم نظام وظیفه و ضمانتنامه رو بردم و معافیت تحصیلی گرفتم. واسه همین فکر می کنم اگه برم سربازی دوباره معافیت گرفتن واسم داستان بشه! اینو می رم می پرسم حتما اگه ویزام تا دو هفته دیگه نیاد. اگه اینجوری باشه دیگه خیلی ضایع است، سعی می کنم برم پناهنده بشم! (شوخی)

بدیش اینه که من از دانشگاه و استادم هم مطمئن نیستم که چیکار می خواد بکنه اگه ویزام نیاد. آدمای خوبین، ولی نمیدونم برنامشون چیه دیگه بعد از این.

فقط یه چیزی رو میدونی؟ منی که فرجه ام تا بهمن امسال هست (البته چون دفترچه رو فرستادم دیگه عملا معنی نداره!) و الان تا دی اجازه خروج گرفتم (شش ماهه) می تونم تمدیدش کنم؟ دیدم بچه ها راجع به این حرف زدن تو فروم ها، ولی هیچکس قطعی نمیدونست. یکی می گفت نمیشه، یکی می گفت چون کانادا رو تحریم کردن دیگه نمیشه، یکی می گفت 2 ماه و یکی دیگه هم می گفت 6 ماه. من اجازه خروجم فعلا تا دقیقا روز پروازم هست، اگه ویزا بیاد یکم نگران کننده است و فکر کنم در هر صورت بهتر باشه تمدیدش کنم. فکر کنم اینم باید برم از وزارت علوم بپرسم.

در مورد آستین بالا زدن نگران نباش! هماهنگم!

بازم خیلی ممنونم ازت. منم امیدوارم حالا که دانشگاه پیگیر شده زودتر تکلیفمون روشن بشه.

سلام

من اکیدا به فکر سربازی نیستم، فقط اگه مجبور بشم میرم! نگرانش هم نیستم اونطور، چون کاریش نمیشه کرد. خیلی فکر خوبه که برم ترکیه ای جایی، باید ببینم تو این یه ماه مونده چی میشه، اگه خبری نشد احتمالا این کار رو بکنم. البته چون سفارت خودش رو مقید نمیدونه که تو یه پنجره زمانی مشخص جواب بده، ترکیه رفتن هم یه ریسکه خودش!

اطلاعاتت در مورد سربازی از منم بیشتره! :پی دستت درد نکنه زحمت کشیدی از یکی هم پرسیدی. البته من وضعیتم فرق می کنه، چون من دفترچه رو اردیبهشت یا خرداد امسال فرستادم که برای معافیت پزشکی اقدام کرده بودم (معاف نشدم، فقط معاف از رزم - نامردا! :پی). بعدش که معاف نشدم رفتم نظام وظیفه و ضمانتنامه رو بردم و معافیت تحصیلی گرفتم. واسه همین فکر می کنم اگه برم سربازی دوباره معافیت گرفتن واسم داستان بشه! اینو می رم می پرسم حتما اگه ویزام تا دو هفته دیگه نیاد. اگه اینجوری باشه دیگه خیلی ضایع است، سعی می کنم برم پناهنده بشم! (شوخی)

بدیش اینه که من از دانشگاه و استادم هم مطمئن نیستم که چیکار می خواد بکنه اگه ویزام نیاد. آدمای خوبین، ولی نمیدونم برنامشون چیه دیگه بعد از این.

فقط یه چیزی رو میدونی؟ منی که فرجه ام تا بهمن امسال هست (البته چون دفترچه رو فرستادم دیگه عملا معنی نداره!) و الان تا دی اجازه خروج گرفتم (شش ماهه) می تونم تمدیدش کنم؟ دیدم بچه ها راجع به این حرف زدن تو فروم ها، ولی هیچکس قطعی نمیدونست. یکی می گفت نمیشه، یکی می گفت چون کانادا رو تحریم کردن دیگه نمیشه، یکی می گفت 2 ماه و یکی دیگه هم می گفت 6 ماه. من اجازه خروجم فعلا تا دقیقا روز پروازم هست، اگه ویزا بیاد یکم نگران کننده است و فکر کنم در هر صورت بهتر باشه تمدیدش کنم. فکر کنم اینم باید برم از وزارت علوم بپرسم.

در مورد آستین بالا زدن نگران نباش! هماهنگم!

بازم خیلی ممنونم ازت. منم امیدوارم حالا که دانشگاه پیگیر شده زودتر تکلیفمون روشن بشه.
    خب پس شرایط فرق کرد الان که تو دفترچه فرستادی! تو عملا فرجه تو استفاده نکردی ولی با فرستادن دفترچه هم فرجه تو سوزوندی و دیگه نمیتونی استفاده کنی.
    ببین تا جایی که من میدونم فقط یه بار بعد از فرستادن دفترچه میتونی معافی تحصیلی بگیری. بنابراین به احتمال خیلی زیاد نمیشه بری سربازی و بعد که ویزات اومد دوباره بخوای اقدام کنی و معافی تحصیلی بگیری.
    ولی در مورد سوال بعدی که میتونی تممدید کنی فرجه 6 ماهه رو یا نه. باید بگم بله میتونی. ولی یه چیزی هست. اونم اینکه اگر بتونی بری وزارت علوم و مخ اون یارو زاهدی هستش نمیدونم یا پاداشی رو بزنی میتونی دو سه ماه تمدیدش کنی که این خودش خیلی کمکه. در حقیقت تمدید این اجازه خروج دست وزارت علومه و نظام وظیفه کاره ای نیست! اون فقط وارد سیستم میکنه. وزارت علومه که صلاحیت تایید کردن یا نکردن تمدید اجازه خروج رو داره. اگر زاهدی و اینا برات امضا کنن مشکل حله و میتونی تمدید کنی. منتها کلا قلق دارن اونا. باید یکمی باهاشون چونه بزنی و این حرفا که دیگه خودت بهتر از من میدونی. سیریش بشو. زاهدی کلا خوبه. خیلی در ظاهر بداخلاقه ها ولی مرد مهربونیه. تا جایی که یادمه مسئول اصلی نظام وظیفه اونه. اگر اون باشه کنار اومدن باهاش خیلی راحتتره. (با امین25 در این مورد حرف بزن. همین دو سه هفته پیش میدونم رفته بود تمدید کرده بود مهلت خروجشو. اون جدیدترین کسیه که من میشناسم.) بهرحال اگر اونا برات تمدید کردن که میمونی سر خونه زندگیت اگر نه با وجودیکه میدونم با این وضع ویزا دادن ریسکه، ولی برو ترکیه. البته تا اون 16 دی دیگه استادت و دانشکده هم معلوم میکنن که برات دیفر میکنن یا نه. پس باهاشون حرفشو بزن و ببین چی میگن. اگر دیفر کردن (حتی اگر با اپلیکیشن فی مجدد بود) میری ترکیه و تا نهایت ددلاین صبر میکنی و بعد دیفر میکنی. در بدترین حالت ممکنه تا چند ماه هم ویزات نیاد و مجبور بشی برگردی. دیگه نهایتا اونوقت برمیگردی میری سربازی! ولی تلاشتو تا آخرین درجه کردی و شانساتو از دست نمیدی. فقط یکی دو هزار دلار ضرر بیشتر میکنی. اونوقت اصلا میتونی با دانشگاه حرف بزنی ببینی برات دیفر میکنن دو ساله که دوسال دیگه بری یا نه. اگر ری اپلای قانونش این باشه که کلگری میگه نهایتا تا دوسال دیفر میکنی تا زمانی که سربازیتو بری و بعد بری.

البته اینا بدترین پیش بینی هاست ولی واقعا از ته دل امیدوارم هیچ کدوم اینا برای هیچ کدومتون پیش نیاد و ویزای هم تو هم بقیه سر موقع بیاد و به بلیطت هم برسی و بری کانادا و سربازی هم نری و همونجا هم زن با هماهنگی بگیری!

راستی بد شده که معاف نشدی ولی همون معاف از رزم خودش خیلی____________________ه. حداقلش اینه که احتمال خیلی قوی دیگه ارتش هستی. دوم اینکه حتما کار دفتری داری که صبحه تا نهایتا 2 بعدازظهر. سوم اینکه دیگه دوره آموزشی رو نداری! هرچند من بودم خیلی دوست داشتم تیراندازی با کلاش و ان پی رو یاد بگیرم. چهارمم اینکه دیگه مطمئنی کلا هیچ زمانی تو رو جنگ نمیبرن!
    ویرایش توسط shibaak : November 26th, 2012 در ساعت 02:10 PM

خب پس شرایط فرق کرد الان که تو دفترچه فرستادی! تو عملا فرجه تو استفاده نکردی ولی با فرستادن دفترچه هم فرجه تو سوزوندی و دیگه نمیتونی استفاده کنی.
    ببین تا جایی که من میدونم فقط یه بار بعد از فرستادن دفترچه میتونی معافی تحصیلی بگیری. بنابراین به احتمال خیلی زیاد نمیشه بری سربازی و بعد که ویزات اومد دوباره بخوای اقدام کنی و معافی تحصیلی بگیری....
    نوشته اصلی توسط Hooman.hidaji
    سلام

...
    یه چند مورد رو لازم میدونم خیلی خلاصه بگم:
    1- موافق این قضیه هستم که آدم تا جایی که میتونه باید نره سربازی چون خیلی خیلی مزخرفه حتی بهترین و گلابی ترین نوعش!
    2- من جزء اون دسته از افراد هستم که بعد فارغ التحصیلی رفتم سربازی و حین خدمت به فکر رفتن افتادم پس این گزینه سخت و نشدنی نیست. هرچند که خب من خیلی کم بود مدت خدمتم چون کسری پروژه نخبگی داشتم ولی به هرحال از زمانی که افتادم دنبال کاراش تا زمانی که کارتم اومد بیشتر از یک سال طول کشید.
    3- اگه تا الان مهلت خروج رو تمدید نکردی که من تقریبا مطمئنم واسه تمدید کردنش مشکل نخواهی داشت و با یه صحبت ساده قانع میشن.
    4- اگه یه بار تمدید کردی من دیدم کسایی رو که باز هم تونستن تمدید کنن.
    5- این حرف کاملا درسته که تا زمانی که وثیقه گذاشتی و معافیت تحصیلیت توسط نظام وظیفه صادر شده (برای دکترا 6سال)، تمام کارای تو از این به بعد مستقیما مسئولش وزارت علوم هست و گرفتن مهلت خروج. بهتر بگم تا زمانی که وزارت علوم تورو دانشجو بدونه نظام وظیفه تا 6 سال باهات کار نداره. پس اگه خدای نکرده کارت درست نشد تا مهلت خروجت،بیفت دنبال قانع کردن وزارت علوم.
    6- تا زمانی که شما اطلاعاتی به نظام وظیفه ندی اونا از تو خبری ندارن پس شما غیبت نمیخوری چون معافیت تحصیلی داری توسیستم اونا. باز تاکید میکنم معافیت تحصیلی با مجوز خروج دوتا داستان مجزاست.
    7- تاریخ اعزامی برات نمیاد، برگه سبزی سفیدی هیچی برات نمیاد چون تو الان وضعیتت اعزام نیست وضعیتت معاف تحصیلیه! (کشتم خودمو با این عبارت!!) تا وقتی ,وزارت علوم پذیرش تورو (معادل قبولی دانشگاه داخل) معتبر بدونه تو دانشجو هستی.
    8- اگه خدای نکرده ویزا نیومد تا اون موقع و زبونم لال وزارت علوم هم پاشو کرد تو یه کفش گفت نمیخوام! فکر کنم بهترین راه همون زندگی تو آنکاراست گوش شیطون کر!!!
    9- یه توصیه بیخود و بی جهتم آخرش دارم اونم اینه که چه امسال چه صدسال دیگه هر وقت درست تموم شد یا خلاصه معافیت تحصیلیت تموم شد و خواستی بری سربازی تحت هیییییییییییییییییییییییی ییچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ شرایطی غیبت نکن.
    10- تا اونجایی که دیدم (تو ارتش) و شنیدم معاف از رزم برای اینا هیچ ارزش و مفهومی نداره و به قول خودشون "نفر باید گردنشو میچرخونه از تنش جدا شه که ما بگیم معاف از رزم"!!!!! البته ممکنه یه زره با کولی بازی بتونی کار دفتری ای چیزی بگیری ولی بچه های ما بنده خداها رژه هم میبردنشون "به قول یه سرگرد.....(نمیدونم چی بهش بگم!!!) "نفر داشتیم سنگ کلیه داشت، بردیمش رژه دوتا پا زد سنگش پرید بیرون!!!!!!" (اینجاست که تو نمیدونی بخندی گریه کنی یا از تعجب سنگ کلیه بگیری!!)
    11- من مطمئنم ویزات میاد و کارت بیخ پیدا نمیکنه....شک نکن.

Senior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mohakbari نمایش پست ها
    یه چند مورد رو لازم میدونم خیلی خلاصه بگم:
    1- موافق این قضیه هستم که آدم تا جایی که میتونه باید نره سربازی چون خیلی خیلی مزخرفه حتی بهترین و گلابی ترین نوعش!
    2- من جزء اون دسته از افراد هستم که بعد فارغ التحصیلی رفتم سربازی و حین خدمت به فکر رفتن افتادم پس این گزینه سخت و نشدنی نیست. هرچند که خب من خیلی کم بود مدت خدمتم چون کسری پروژه نخبگی داشتم ولی به هرحال از زمانی که افتادم دنبال کاراش تا زمانی که کارتم اومد بیشتر از یک سال طول کشید.
    3- اگه تا الان مهلت خروج رو تمدید نکردی که من تقریبا مطمئنم واسه تمدید کردنش مشکل نخواهی داشت و با یه صحبت ساده قانع میشن.
    4- اگه یه بار تمدید کردی من دیدم کسایی رو که باز هم تونستن تمدید کنن.
    5- این حرف کاملا درسته که تا زمانی که وثیقه گذاشتی و معافیت تحصیلیت توسط نظام وظیفه صادر شده (برای دکترا 6سال)، تمام کارای تو از این به بعد مستقیما مسئولش وزارت علوم هست و گرفتن مهلت خروج. بهتر بگم تا زمانی که وزارت علوم تورو دانشجو بدونه نظام وظیفه تا 6 سال باهات کار نداره. پس اگه خدای نکرده کارت درست نشد تا مهلت خروجت،بیفت دنبال قانع کردن وزارت علوم.
    6- تا زمانی که شما اطلاعاتی به نظام وظیفه ندی اونا از تو خبری ندارن پس شما غیبت نمیخوری چون معافیت تحصیلی داری توسیستم اونا. باز تاکید میکنم معافیت تحصیلی با مجوز خروج دوتا داستان مجزاست.
    7- تاریخ اعزامی برات نمیاد، برگه سبزی سفیدی هیچی برات نمیاد چون تو الان وضعیتت اعزام نیست وضعیتت معاف تحصیلیه! (کشتم خودمو با این عبارت!!) تا وقتی ,وزارت علوم پذیرش تورو (معادل قبولی دانشگاه داخل) معتبر بدونه تو دانشجو هستی.
    8- اگه خدای نکرده ویزا نیومد تا اون موقع و زبونم لال وزارت علوم هم پاشو کرد تو یه کفش گفت نمیخوام! فکر کنم بهترین راه همون زندگی تو آنکاراست گوش شیطون کر!!!
    9- یه توصیه بیخود و بی جهتم آخرش دارم اونم اینه که چه امسال چه صدسال دیگه هر وقت درست تموم شد یا خلاصه معافیت تحصیلیت تموم شد و خواستی بری سربازی تحت هیییییییییییییییییییییییی ییچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ شرایطی غیبت نکن.
    10- تا اونجایی که دیدم (تو ارتش) و شنیدم معاف از رزم برای اینا هیچ ارزش و مفهومی نداره و به قول خودشون "نفر باید گردنشو میچرخونه از تنش جدا شه که ما بگیم معاف از رزم"!!!!! البته ممکنه یه زره با کولی بازی بتونی کار دفتری ای چیزی بگیری ولی بچه های ما بنده خداها رژه هم میبردنشون "به قول یه سرگرد.....(نمیدونم چی بهش بگم!!!) "نفر داشتیم سنگ کلیه داشت، بردیمش رژه دوتا پا زد سنگش پرید بیرون!!!!!!" (اینجاست که تو نمیدونی بخندی گریه کنی یا از تعجب سنگ کلیه بگیری!!)
    11- من مطمئنم ویزات میاد و کارت بیخ پیدا نمیکنه....شک نکن.
    آره دقیقا من خودم به این موارد کاملا واقفم! حتی اگه 2 سال رو خونه هم باشی دیگه کارت تمومه! معاف از رزم ارزشش از بزاق سگ هم کمتره! دمت گرم که گفتی می شه تمدیدش کرد، خیالم راحت شد یکم. یعنی می تونم 6 ماه دیگه تمدید کنم اجازه خروج رو؟ چون کانادا هست گیر اضافه نمیدن؟ اگه 6 ماه تمدید کنن که عالیه!
    آره دقیقا الان ن و کاره ای نیست. وزارت علوم همه چیه!

آره ایشالا همه منتظران آزاد بشن! :دی منم تا یکی دو هفته دیگه اگه ویزام نیاد میرم دنبال این تمدید و این داستانا.

دستت درد نکنه بازم!

آره دقیقا من خودم به این موارد کاملا واقفم! حتی اگه 2 سال رو خونه هم باشی دیگه کارت تمومه! معاف از رزم ارزشش از بزاق سگ هم کمتره! دمت گرم که گفتی می شه تمدیدش کرد، خیالم راحت شد یکم. یعنی می تونم 6 ماه دیگه تمدید کنم اجازه خروج رو؟ چون کانادا هست گیر اضافه نمیدن؟ اگه 6 ماه تمدید کنن که عالیه!
    آره دقیقا الان ن و کاره ای نیست. وزارت علوم همه چیه!

آره ایشالا همه منتظران آزاد بشن! :دی منم تا یکی دو هفته دیگه اگه ویزام نیاد میرم دنبال این تمدید و این داستانا.

دستت درد نکنه بازم!
    خواهش میکنم...
    والا اینو از این جهت میگم تقریبا مطمئنم که میتونی تمدید کنی چون من خودم وقتی پذیرش اومد وثیقه گذاشتم اومدم بیرون بعد رفتم دنبال کسری و ...اونزمان (حدود 9 ماه پیش) وقتی بهم وزارت علوم مجوز خروج شیش ماهه داد گفتم بزا یه سوال ازشون بپرسم حالا که تا اینجا اومدم! که ای کاش لال میشدمو نمیپرسیدم (آمد به سرم از آنچه میترسیدم...)از موسوی پرسیدم اگه من ویزام بعد 6 ماه نیومد تکلیف چیه؟ درست جواب نداد گفت حالا یه کاریش میکنیم بعد از خسروی پرسیدم که اگه نیاد تکلیف چیه گفت تمدید میکنیم....حالا نمیدونم اینا الان بخوان سر کانادا بازی در بیارن یا نه ولی خب فکر نکنم چون اگه میخواستن بازی در بیارن ارز دانشجویی به کسایی که میخواستن برن کانادا نمیدادن که اونم الان دارن میدن پس بعید بدونم مشکلی باشه

Senior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mohakbari نمایش پست ها
    خواهش میکنم...
    والا اینو از این جهت میگم تقریبا مطمئنم که میتونی تمدید کنی چون من خودم وقتی پذیرش اومد وثیقه گذاشتم اومدم بیرون بعد رفتم دنبال کسری و ...اونزمان (حدود 9 ماه پیش) وقتی بهم وزارت علوم مجوز خروج شیش ماهه داد گفتم بزا یه سوال ازشون بپرسم حالا که تا اینجا اومدم! که ای کاش لال میشدمو نمیپرسیدم (آمد به سرم از آنچه میترسیدم...)از موسوی پرسیدم اگه من ویزام بعد 6 ماه نیومد تکلیف چیه؟ درست جواب نداد گفت حالا یه کاریش میکنیم بعد از خسروی پرسیدم که اگه نیاد تکلیف چیه گفت تمدید میکنیم....حالا نمیدونم اینا الان بخوان سر کانادا بازی در بایرن یا نه ولی خب فکر نکنم چون اگه میخواستن بازی در بیارن ارز دانشجویی به کسایی که میخواستن برن کانادا نمیدادن که اونم الان دارن میدن پس بعید بدونم مشکلی باشه
    دمت گرم!

خوب اگه 6 ماه تمدید کنن ردیفه دیگه، سفارت بعد 13-14 ماه یه جواب کوفتی می ده دیگه!

تو خودت پس تا 3 ماه دیگه وقت داری دیگه!؟ من گیج شدم، تو بالاخره کارت پایان خدمت داری یا وثیقه گذاشتی؟! یعنی بعد از اینکه معافیت تحصیلی گرفتی رفتی دنبال کسری و بعد پایان خدمت گرفتی؟!

ApplyAbroad Veteran
    mohammad9 آواتار ها

دوستان عزیز،
    لطفا از انجام گفتگو های دونفره در محیط فروم خودداری فرمایید.تعدادی از ارسال های اخیر حذف شدند.
    تعداد زیادی از صفحات این تاپیک به بحث هایی به غیر از هدف تاپیک اختصاص یافته و به زودی به تاپیک "کسانی که از دانشگاه آلبرتا پذیرش گرفته اند" منتقل خواهد شد.
    ممنون ار توجه و متانت شما
    مدیر انجمن کانادا

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)