نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1009

موضوع: نظرات و پیشنهادات درباره نامه به رئیس دپارتمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آلبرتا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : نظرات و پیشنهادات درباره نامه به رئیس دپارتمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آلبرتا

نقل قول نوشته اصلی توسط Hooman.hidaji نمایش پست ها
    سلام

خیلی ممنونم ازت شیباک جان، واقعا شرمندم کردی.

من اکیدا به فکر سربازی نیستم، فقط اگه مجبور بشم میرم! نگرانش هم نیستم اونطور، چون کاریش نمیشه کرد. خیلی فکر خوبه که برم ترکیه ای جایی، باید ببینم تو این یه ماه مونده چی میشه، اگه خبری نشد احتمالا این کار رو بکنم. البته چون سفارت خودش رو مقید نمیدونه که تو یه پنجره زمانی مشخص جواب بده، ترکیه رفتن هم یه ریسکه خودش!

اطلاعاتت در مورد سربازی از منم بیشتره! :پی دستت درد نکنه زحمت کشیدی از یکی هم پرسیدی. البته من وضعیتم فرق می کنه، چون من دفترچه رو اردیبهشت یا خرداد امسال فرستادم که برای معافیت پزشکی اقدام کرده بودم (معاف نشدم، فقط معاف از رزم - نامردا! :پی). بعدش که معاف نشدم رفتم نظام وظیفه و ضمانتنامه رو بردم و معافیت تحصیلی گرفتم. واسه همین فکر می کنم اگه برم سربازی دوباره معافیت گرفتن واسم داستان بشه! اینو می رم می پرسم حتما اگه ویزام تا دو هفته دیگه نیاد. اگه اینجوری باشه دیگه خیلی ضایع است، سعی می کنم برم پناهنده بشم! (شوخی)

بدیش اینه که من از دانشگاه و استادم هم مطمئن نیستم که چیکار می خواد بکنه اگه ویزام نیاد. آدمای خوبین، ولی نمیدونم برنامشون چیه دیگه بعد از این.

فقط یه چیزی رو میدونی؟ منی که فرجه ام تا بهمن امسال هست (البته چون دفترچه رو فرستادم دیگه عملا معنی نداره!) و الان تا دی اجازه خروج گرفتم (شش ماهه) می تونم تمدیدش کنم؟ دیدم بچه ها راجع به این حرف زدن تو فروم ها، ولی هیچکس قطعی نمیدونست. یکی می گفت نمیشه، یکی می گفت چون کانادا رو تحریم کردن دیگه نمیشه، یکی می گفت 2 ماه و یکی دیگه هم می گفت 6 ماه. من اجازه خروجم فعلا تا دقیقا روز پروازم هست، اگه ویزا بیاد یکم نگران کننده است و فکر کنم در هر صورت بهتر باشه تمدیدش کنم. فکر کنم اینم باید برم از وزارت علوم بپرسم.

در مورد آستین بالا زدن نگران نباش! هماهنگم!

بازم خیلی ممنونم ازت. منم امیدوارم حالا که دانشگاه پیگیر شده زودتر تکلیفمون روشن بشه.
    خب پس شرایط فرق کرد الان که تو دفترچه فرستادی! تو عملا فرجه تو استفاده نکردی ولی با فرستادن دفترچه هم فرجه تو سوزوندی و دیگه نمیتونی استفاده کنی.
    ببین تا جایی که من میدونم فقط یه بار بعد از فرستادن دفترچه میتونی معافی تحصیلی بگیری. بنابراین به احتمال خیلی زیاد نمیشه بری سربازی و بعد که ویزات اومد دوباره بخوای اقدام کنی و معافی تحصیلی بگیری.
    ولی در مورد سوال بعدی که میتونی تممدید کنی فرجه 6 ماهه رو یا نه. باید بگم بله میتونی. ولی یه چیزی هست. اونم اینکه اگر بتونی بری وزارت علوم و مخ اون یارو زاهدی هستش نمیدونم یا پاداشی رو بزنی میتونی دو سه ماه تمدیدش کنی که این خودش خیلی کمکه. در حقیقت تمدید این اجازه خروج دست وزارت علومه و نظام وظیفه کاره ای نیست! اون فقط وارد سیستم میکنه. وزارت علومه که صلاحیت تایید کردن یا نکردن تمدید اجازه خروج رو داره. اگر زاهدی و اینا برات امضا کنن مشکل حله و میتونی تمدید کنی. منتها کلا قلق دارن اونا. باید یکمی باهاشون چونه بزنی و این حرفا که دیگه خودت بهتر از من میدونی. سیریش بشو. زاهدی کلا خوبه. خیلی در ظاهر بداخلاقه ها ولی مرد مهربونیه. تا جایی که یادمه مسئول اصلی نظام وظیفه اونه. اگر اون باشه کنار اومدن باهاش خیلی راحتتره. (با امین25 در این مورد حرف بزن. همین دو سه هفته پیش میدونم رفته بود تمدید کرده بود مهلت خروجشو. اون جدیدترین کسیه که من میشناسم.) بهرحال اگر اونا برات تمدید کردن که میمونی سر خونه زندگیت اگر نه با وجودیکه میدونم با این وضع ویزا دادن ریسکه، ولی برو ترکیه. البته تا اون 16 دی دیگه استادت و دانشکده هم معلوم میکنن که برات دیفر میکنن یا نه. پس باهاشون حرفشو بزن و ببین چی میگن. اگر دیفر کردن (حتی اگر با اپلیکیشن فی مجدد بود) میری ترکیه و تا نهایت ددلاین صبر میکنی و بعد دیفر میکنی. در بدترین حالت ممکنه تا چند ماه هم ویزات نیاد و مجبور بشی برگردی. دیگه نهایتا اونوقت برمیگردی میری سربازی! ولی تلاشتو تا آخرین درجه کردی و شانساتو از دست نمیدی. فقط یکی دو هزار دلار ضرر بیشتر میکنی. اونوقت اصلا میتونی با دانشگاه حرف بزنی ببینی برات دیفر میکنن دو ساله که دوسال دیگه بری یا نه. اگر ری اپلای قانونش این باشه که کلگری میگه نهایتا تا دوسال دیفر میکنی تا زمانی که سربازیتو بری و بعد بری.

البته اینا بدترین پیش بینی هاست ولی واقعا از ته دل امیدوارم هیچ کدوم اینا برای هیچ کدومتون پیش نیاد و ویزای هم تو هم بقیه سر موقع بیاد و به بلیطت هم برسی و بری کانادا و سربازی هم نری و همونجا هم زن با هماهنگی بگیری!

راستی بد شده که معاف نشدی ولی همون معاف از رزم خودش خیلی____________________ه. حداقلش اینه که احتمال خیلی قوی دیگه ارتش هستی. دوم اینکه حتما کار دفتری داری که صبحه تا نهایتا 2 بعدازظهر. سوم اینکه دیگه دوره آموزشی رو نداری! هرچند من بودم خیلی دوست داشتم تیراندازی با کلاش و ان پی رو یاد بگیرم. چهارمم اینکه دیگه مطمئنی کلا هیچ زمانی تو رو جنگ نمیبرن!
    ویرایش توسط shibaak : November 26th, 2012 در ساعت 02:10 PM

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)