نقل قول نوشته اصلی توسط medvahid نمایش پست ها
قصد نگرانی شما را ندارم صرفا انتقال تجربه ،
راستش دوست دیگری هم باهاشون تماس گرفته بودند و مهمترین سوالی که ازش پرسیده بودند همین داشتن شغل پس از برگشت و تاثیر این شغل بر فرصت های شغلی و وضعیت اقتصادی پس از برگشت به کشور خودش هست و مصاحبه 45 دقیقه طول کشیده بود و نهایتا رد شده بود با این علت که قانع نشدیم شما پس از اتمام نحصیل به کشورتان بر می گردید در کشور خودتان کار نداشتید و این رشته تحصیلی هم تاثیری در پیدا کردن کار در کشوری که از لحاظ اقتصادی مشکل داره و امار بیکاری بالایی داره ندارد،
قویا توصیه میشه نگرانیشون را بر طرف کنید اگه میشه یه job offer حتی سوری بگیرید،و دلایلی ارایه کنید که برمی گردید مثل سند خانه به نام خودتون و....
البته اون دوستی که شما بهش اشاره کردین موارد دیگه ای هم داشتن که احتمال داره اونها هم در ریجکت شدنشون کاملا موثر بوده باشه وگرنه خیلی از دوستان بدون job offer و سند ملکی ویزاشون رو گرفتن. اما در مجموع کاملا با حرف شما موافقم و دوستان باید سعی کنن تا جایی که میتونن سفارت رو قانع کنن که وضع مالیشون خوبه و به خاطر مشکلات مالی نیست که دارن میرن استرالیا و حتما میخوان برگردن.

من خودم اگر چه که هم BS (چهل میلیون تومن) و سابقه کار کامل (از زمان فارغ التحصیلی تا الان) ارائه کردم اما تو مصاحبه ازم پرسیدن که آیا Job offer دارم یا نه. حالا خیلی نگرانم و میگم ای کاش یک job offer هم تهیه میکردم میفرستادم. نمیدونم الان میشه این مدرک رو تهیه کنم و بفرستم یا نه (متأسفانه الان سفارت تعطیله و جوابگو نیستن). کسی از دوستان تجربه این رو داشته که یک مدرک تکمیلی رو بفرسته؟ (مدارک من 9 دسامبر رسیده دست سفارت)