صفحه 244 از 257 نخستنخست ... 144194234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,431 تا 2,440 , از مجموع 2563

موضوع: آرشیو شده : Final Visa ( تا سال 2012 )

ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Western Australia

پیش فرض پاسخ : Final Visa

نقل قول نوشته اصلی توسط medvahid نمایش پست ها
    قصد نگرانی شما را ندارم صرفا انتقال تجربه ،
    راستش دوست دیگری هم باهاشون تماس گرفته بودند و مهمترین سوالی که ازش پرسیده بودند همین داشتن شغل پس از برگشت و تاثیر این شغل بر فرصت های شغلی و وضعیت اقتصادی پس از برگشت به کشور خودش هست و مصاحبه 45 دقیقه طول کشیده بود و نهایتا رد شده بود با این علت که قانع نشدیم شما پس از اتمام نحصیل به کشورتان بر می گردید در کشور خودتان کار نداشتید و این رشته تحصیلی هم تاثیری در پیدا کردن کار در کشوری که از لحاظ اقتصادی مشکل داره و امار بیکاری بالایی داره ندارد،
    قویا توصیه میشه نگرانیشون را بر طرف کنید اگه میشه یه job offer حتی سوری بگیرید،و دلایلی ارایه کنید که برمی گردید مثل سند خانه به نام خودتون و....
    البته اون دوستی که شما بهش اشاره کردین موارد دیگه ای هم داشتن که احتمال داره اونها هم در ریجکت شدنشون کاملا موثر بوده باشه وگرنه خیلی از دوستان بدون job offer و سند ملکی ویزاشون رو گرفتن. اما در مجموع کاملا با حرف شما موافقم و دوستان باید سعی کنن تا جایی که میتونن سفارت رو قانع کنن که وضع مالیشون خوبه و به خاطر مشکلات مالی نیست که دارن میرن استرالیا و حتما میخوان برگردن.

من خودم اگر چه که هم BS (چهل میلیون تومن) و سابقه کار کامل (از زمان فارغ التحصیلی تا الان) ارائه کردم اما تو مصاحبه ازم پرسیدن که آیا Job offer دارم یا نه. حالا خیلی نگرانم و میگم ای کاش یک job offer هم تهیه میکردم میفرستادم. نمیدونم الان میشه این مدرک رو تهیه کنم و بفرستم یا نه (متأسفانه الان سفارت تعطیله و جوابگو نیستن). کسی از دوستان تجربه این رو داشته که یک مدرک تکمیلی رو بفرسته؟ (مدارک من 9 دسامبر رسیده دست سفارت)

نقل قول نوشته اصلی توسط vahidet نمایش پست ها
    البته اون دوستی که شما بهش اشاره کردین موارد دیگه ای هم داشتن که احتمال داره اونها هم در ریجکت شدنشون کاملا موثر بوده باشه وگرنه خیلی از دوستان بدون job offer و سند ملکی ویزاشون رو گرفتن. اما در مجموع کاملا با حرف شما موافقم و دوستان باید سعی کنن تا جایی که میتونن سفارت رو قانع کنن که وضع مالیشون خوبه و به خاطر مشکلات مالی نیست که دارن میرن استرالیا و حتما میخوان برگردن.

من خودم اگر چه که هم BS (چهل میلیون تومن) و سابقه کار کامل (از زمان فارغ التحصیلی تا الان) ارائه کردم اما تو مصاحبه ازم پرسیدن که آیا Job offer دارم یا نه. حالا خیلی نگرانم و میگم ای کاش یک job offer هم تهیه میکردم میفرستادم. نمیدونم الان میشه این مدرک رو تهیه کنم و بفرستم یا نه (متأسفانه الان سفارت تعطیله و جوابگو نیستن). کسی از دوستان تجربه این رو داشته که یک مدرک تکمیلی رو بفرسته؟ (مدارک من 9 دسامبر رسیده دست سفارت)
    من همین جا قول میدم و تضمین میکنم که ویزاتون میاد نگران نباشید (البته اگر اسکولارشیپ دارید و توی COE ذکر شده) منهم خیلی نگران بودم ولی از زمانی که مدارکمو دادم سفارت توی تهران تا گرنت ویزا 34 روز بیشتر طول نکشید 8 سال سابقه کار داشتم که 2 سال آخر توی وزارت نیرو بود و BS هم فقط 14 میلیون دادم ...Job Offer هم نداشتم. از Homa64 حتی سی وی هم نخواسته بودند. پس نگران نباشید

نقل قول نوشته اصلی توسط koushan86 نمایش پست ها
    من مصاحبه داشتم که 20 دقیقه طول کشید و همین طور که مدونید مصاحبه ترجمه فارسی به عربی میشه . با اینکه وکیلم به من گفته بود اگر آماده نبودی تلفن را جواب نده من بین زمین و هوا بودم که تلفن را جواب دادم ( متوجه کد اردن نشدم ) . مترجم آدم خوبی بود و پرسید الان برای مصاحبه آمادگی داری که من گفتم الان در یک فروشگاه هستم ( صدای موزیک هم زیاد بود ) گفت پس تلفن من را یادداشت کن به من نیم ساعت دیگه زنگ بزن . من سه ساعت تموم شماره گرفتم که اشغال بود و بعد خودش زنگ زد و گفت زنگ نزدی !!
    اول میگه حق نداری از روی نوشته چیزی بخوانی و سوالات در مورد تاریخ شروع و پایان تحصیل - کجا کار می کردید - کلا تاریخ ها را چک می کنند تا ببیند مسلط هستید و دروغ نگفته اید . بنظرم آنها روانشناس های خوبی هستند یک جا خیلی صمیمی میشه و یک جا تند میگه آقا درست و دقیق جواب بده . دورغ نگید خیلی باور پذیرتر هست در جواب اینکه وقتی برگردی آیا کار می توانی پیدا کنی ؟ گفتم اصلا من هیچ شرکتی را نمی شناسم که به شما الان معرفی کنم که آنها مرا بخواهند . و بقیه سوالات بستگی به وضعیت شما داره
    دوست عزیز منظور شما از "ترجمه فارسی به عربی" چیه دقیقا؟؟؟یعنی فارسی باهاتون مصاحبه می کنن؟؟؟

Member
    رشته و دانشگاه
    IT-Iran university of science and technology

نقل قول نوشته اصلی توسط saharrrrrrr نمایش پست ها
    دوست عزیز منظور شما از "ترجمه فارسی به عربی" چیه دقیقا؟؟؟یعنی فارسی باهاتون مصاحبه می کنن؟؟؟
    آره سحر جان
    فارسی مصاحبه میکنن

نقل قول نوشته اصلی توسط vahidet نمایش پست ها

راستش این که مصاحبه کردن نشون می ده که یه مشکلی وجود داشته و نیازه برطرف بشه چون مصاحبه معمول نیست و اگه passive برخورد بشه این نگرانی وجود داره که خدای نکرده ریجکت بشین(زبانم لال) ولی خوب البته این تنها دلیل نیست و شاید دلایل دیگه هم مهم باشه! پیشنهاد من (که البته وحی منزل نیست و شاید اشتباه باشه) اینه که اگه می تونید Job offer یا هر مدرکی در رابطه با برطرف کردن نگرانی officer در رابطه با سوالهایی که ازتون پرسیدن جور کنید و بفرستید با ذکر شماره پرونده و نیاز به هماهنگی هم فکر نکنم داشته باشه. چیز دیگه که به نظرم می رسه سند خونه به اسم خودتونه که نشون بده شما برای انتقال این سند برمی گردید و ضمنا تمکن مالی خوبی هم دارید!

ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Western Australia

راستش این که مصاحبه کردن نشون می ده که یه مشکلی وجود داشته و نیازه برطرف بشه چون مصاحبه معمول نیست و اگه passive برخورد بشه این نگرانی وجود داره که خدای نکرده ریجکت بشین(زبانم لال) ولی خوب البته این تنها دلیل نیست و شاید دلایل دیگه هم مهم باشه! پیشنهاد من (که البته وحی منزل نیست و شاید اشتباه باشه) اینه که اگه می تونید Job offer یا هر مدرکی در رابطه با برطرف کردن نگرانی officer در رابطه با سوالهایی که ازتون پرسیدن جور کنید و بفرستید با ذکر شماره پرونده و نیاز به هماهنگی هم فکر نکنم داشته باشه. چیز دیگه که به نظرم می رسه سند خونه به اسم خودتونه که نشون بده شما برای انتقال این سند برمی گردید و ضمنا تمکن مالی خوبی هم دارید!
    دقیقا همین دو موردی رو که گفتین میخوام انجام بدم. در واقع نگرانی من هم از همین به قول شما Passive برخورد کردنشون هست که دیگه بعد از مصاحبه هیچ تماسی باهام نگرفتن. خدا بخیر بگذرونه.

سلام
    دوستانی که باهاشون مصاحبه شده می‌شه بگن برای چه مقطع اپلی‌ کرده بودن؟ آیا scholarship داشتن ؟

به نظر خودتون چه مشکلی‌ در مدارکتون بوده؟

خیلی‌ ممنون

Junior Member

قصد نگرانی شما را ندارم صرفا انتقال تجربه ،
    راستش دوست دیگری هم باهاشون تماس گرفته بودند و مهمترین سوالی که ازش پرسیده بودند همین داشتن شغل پس از برگشت و تاثیر این شغل بر فرصت های شغلی و وضعیت اقتصادی پس از برگشت به کشور خودش هست و مصاحبه 45 دقیقه طول کشیده بود و نهایتا رد شده بود با این علت که قانع نشدیم شما پس از اتمام نحصیل به کشورتان بر می گردید در کشور خودتان کار نداشتید و این رشته تحصیلی هم تاثیری در پیدا کردن کار در کشوری که از لحاظ اقتصادی مشکل داره و امار بیکاری بالایی داره ندارد،
    قویا توصیه میشه نگرانیشون را بر طرف کنید اگه میشه یه job offer حتی سوری بگیرید،و دلایلی ارایه کنید که برمی گردید مثل سند خانه به نام خودتون و....
    صحبتی می کنید کاملا درست هست و وکیل من هم می گفت در مصاحبه طوری صحبت کن که قانع بشن بر می گردی ولی توی اون لحظه تصمیم گرفتم اینجوری جواب بدم و بعد از اینکه تلفن را قطع کردم با خودم گفتم خداحافظ استرالیا . من نه job offer داشتم و نه سند خونه ولی دو نفر یک از استرالیا و دیگری از ایران با حساب های خوب من را ساپورت می کردند و ویزام گرنت شدش

با توجه به مباحث بالا این سوال را دارم آیا کسی اینجا هست که امسال IPRS و بورس کامل شده باشه + بدون سابقه کار و offer job.......ویزاش سر موقع گرنت شده باشه؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط behnams نمایش پست ها
    با توجه به مباحث بالا این سوال را دارم آیا کسی اینجا هست که امسال IPRS و بورس کامل شده باشه + بدون سابقه کار و offer job.......ویزاش سر موقع گرنت شده باشه؟؟؟؟
    من!
    البته من فقط سابقه کارهامو ذکر کرده بودم چون بعدها میخوام برای PR اقدام کنم ولی مدرکی نداده بودم و فقط یه نامه از مدیرم گرفتم که 2 سال آخر اونجا کار میکردم. ولی توی فرم هام چند بار نوشتم که میخوام برگردم و به کشورم خدمت کنم و سعی کردم از علاقه اونها به حضور زنان در جامعه و احترام به طبیعت استفاده کنم و اینا رو توی SOP نوشتم. مثلا نوشتم من استادم احترام به طبیعت رو یاد گرفتم و به عنوام یه مهندس آب این اهداف رو ..... دارم. یعنی همش گفتم طبیعت و محیط زیست ...شاید اینا بی تاثیر نباشه !