نقل قول نوشته اصلی توسط reza1532 نمایش پست ها
سلام مریم خانوم و هدی خانوم و سما خانوم
نظر شما درسته شاید خیلی هاش زیاد باشه.و همونطور که مریم جون گفتن ما هنوز وزن نکردیم اینها رو.ولیکن همونطور که عرض کردم برای روزهای اول که خونه کاملا خالی هست و ما هم هیچ جا رو نمیشناسیم و تا یاد گرفتن آدرسها زمان میبره و نمیخوایم که تو این مدت لنک بمونیم کفتیم اینها رو بیاریم.این تجربه ای بود که از سوئد داشتیم.فرمایش هدی خانوم کاملا درسته که با قیمت ارزون میشه نمام اینها رو خرید ولی برای روزهای اول احتیاج میشه البته الان که فکر میکنم مثلا 50 تا چوب لباسی 10 دلار یا ست پلاستیکی ایکیا ( راستی تو همون گوتنبرگ کلی راه بود تا ایکیا وای به حال کلگری !!!)
5 دلار واقعا شاید درست نباشه به تعداد آدم بیاره ولیکن ما فقط به اندازه رفع احتیاج میاریم تا بعدا مکانها و قیمتها دستمون بیاد راستی ما میریم کلگری.
سرکار خانومها , من و همسرم هر دو باهم این مطالب رو میخونیم( البته نگارش به عهده منه ) و چون ظبیعتا شما خانومها بسیار بیشتر در جریان هستید لطف کنید بر اساس تجربه خودتون این لیست رو اصلاح کنید چون قطعا به درد سایر دوستانی که این مطالب رو میخونند میخوره.
ببینید... چیزی که قطعیه، شما زودتر از 2-3 خونه پیدا نمی‌:کنید که بخواین توی خونه خالی ساکن بشید
به نظر من که اقلن یه هفته باید یه جای موقت مثل هتل باشید و این زمان برای خرید لوازم اولیه از کافی هم یه چیزی بیشتره
مگر اینکه شما از ایران و بدون حضور خودتون آپارتمانتون رو اجاره کنید (که نه آسونه، نه توصیه می‌کنم) که اونوقت چیزی که می‌گید درسته