نقل قول نوشته اصلی توسط vahid133 نمایش پست ها
نياز به كمك فوري از اساتيد محترم !

باسلام

من الان نمره 6 جنرال دارم (البته اكسپاير شده ) و بعد از كمي خواندن كتب مربوطه الان سطح من تا 6.5 هم شايد برسد (جنرال) .براي مهاجرت به استراليا نمره 7 در هر اسكيل رو نياز دارم .با چند نفري مشورت كردم ميگفتند براي هر اسكيل 7 بايد پايه زبانت قوي باشه و به من آموزشگاهي رو در ونك معرفي كردند كه دوره upper و advance رو داره بصورت شنبه تا چهارشنبه روزي 4 ساعت تدريس ميكنه . هدف اصلي دوره آيلتس هست ولي از كتاب upper english result استفاده ميكنند . وطول دوره 5 ماه هست .من كارمند و متاهل هستم . چون كلا" كمي تنبل هستم و ميدونم كه تو خونه درس نميخونم دوستان اين راه رو پيشنهاد ميكنند ؟

چون نميخام بعد از 4 الي 5 بار آزمون و كلي خرج و هزينه به نمره مورد علاقه برسم از دوستان خواهش ميكنم من رو راهنمايي كنند .

باتشكر
دوست خوب من فکر کنم شما موسه ای را مد نظر داری که در اسمس استرالیا داره! منم اونجا می رفتم راستش اینکه ادم هفته ای چهار روز و هر جلسه چهار ساعت کلاس واشته باشه بنظرم یک جور شبیه ساری محیطه و برای من تاثیرش از نمره 4 تا 7 اسپیکینگ ترقی کردن بود اگه وقت داری حتما برو چون برای شما که مشغله زیاد داری خیلی مهمه یکی هلت بده بخونی