نقل قول نوشته اصلی توسط Roya82 نمایش پست ها
خواهرم پزشک هستن و الان قراره روی یک پروژه اگه اشتباه نکنم psychiatric کار کنن. من فکر کم منظورمو خوب نرسوندم. ایشون جولای میخواد پروازش باشه نه وقت سفارت. برنامه قبلی اش این بود که دقیقا" 3 ماه زودتر از پروازش (آپریل) وقت بگیره ولی الان چون مارچ وقت میده میگه که الان برم واسه وقت سفارت. ولی ما الان میگیم که بر فرض اینکه الان بخواد بره (مارچ) و بدون کلیرنس وایزا بگیره، از اون ور که فاصله صدور ویزا و فاصله پروازش زیاد میشه مشکل بوجود نمیاد؟ سوال من اینه که:
شما اطلاع دارین که روز صدور ویزا (بر فرض نخوردن کلیر) همون روز مصاحبه هست؟ و چقدر بعد از صدور ویزا میشه وارد آمریکا شد؟ واسه چند تا از دوستاش موقع صدور ویزا گفتن 90 روز و واسه یه سری هم حدوده 6 ماه بعد از صدور ویزا اجازه ورود به خاک آمریکا رو زدن.
یکم دود دل شده واسه همین موضوع
احتمال درجا بودنش از ترکیه کلاً کمه!

اگر اپروو شه همون روز پاس رو میدن پست... و 2 3 روز کاری بعدش تحویل میگرن و از لحظه تحویل گرفتن 3 ماه اعتبار داره.. معمولاً آفیسر اگر ببینه زمان کافی تا شروع ترم هست کلیرنس رو میزنه! برا همین به نظرم همون اوایل اپریل خوبه و امنه! مشکلی نباید باشه!

ویزای مالتیپل باشه داستان فرق می کنه و من دقیق نمیدونم چند ماه بعدش میشه!! شاید همین 6 ماه باشه!