سلام به دوستان بالاخره دیروز نامه انتظار مصاحبه برای ماهم اومد.مشخصاتم تو امضا هست.مدارک حدود یکماه پیش دستشون رسیده متنش هم اینجا میذارم.امیدوارم هرچی زودتر تکلیف هممون مشخص بشه .شاید لازمه بگم من بصورت کاملا تصادفی اصل بیمه را فرستادم.واسه بقیه مدارک هم تمام مهر ها را شامل دادگستری و امورخارجه زده بودم.بماند که برای مهر امورخارجه روی فیش حقوقی مجبور شدم کلی توی اداره مالیات چک و چونه بزنم و دست آخرهم کپی لیست مالیات شرکت را دادم کارشناس اداره مالیات با خواهش و التماس مهر کرد.البته من به مامور امورخارجه گفتم من این برگه مالیات را براتون آوردم ولی خواهشا از کس دیگه نخواهین چون اداره مالیات همچین چیزی را نمیده!!و من با کلی زحمت تونستم بگیرم.این تایید کردن ها هرروز سخت تر میشه!! Madame,Nous avons complété une première évaluation de votre « Demande de certificat desélection » et nous avons déterminé que vous avez satisfait aux exigences requises àcette étape d’examen préliminaire.Nous vous informons que vous êtes inscrit sur une liste d'attente pour une entrevue desélection avec un(e) conseiller(ère) à l'immigration. Dès que la date de votre entrevuesera fixée, nous communiquerons de nouveau avec vous. Il est donc inutile de nouscontacter à ce sujet, vous devez attendre notre prochaine correspondance