نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 2443

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط RahAAA17 نمایش پست ها
    دوستان میشه شانس منم برا ی بورسیه فوق بگین؟

من الان یکی دو سال دیگه لیسانسمو میگیرم شما فرض کنید من لیسانسمو با معدل 18 به بالا بگیرم چون تا الان 18 به بالا هستم یه مقاله هم دارم و تافل پی بی تی 580 و دارم برای آیلتز هم میخونم زبانم خوبه میتونم 5 و نیم به بالا بگیرم حالا اگه معدل لیسانس 18 ب بالا داشته باشم و یک مقاله و تافل 580 و آیلتز 5.5 و البته یک سال سایقه کار چه قد برای بورسیه شانس دارم؟
    با شرایطی که شما گفتین، معدلتون ایده ال خواهد بود. نمره تافل IBT باید بالاتر از 95 (برخی موارد بالای 100) باشه تا بشه به فاند ارشد امید داشت، نمره ایلتس که گفتین 5.5 هست اصلا راهگشا نیست و نکته منفی حساب میشه باید ایلتس اکادمیک بالای 6.5 داشته (برای اطمینان 7) داشته باشید. سابقه کار به چه عنوان؟ اگر کار در ازمایشگاه یکی از اساتید باشه و به عنوان دستیار تحقیقاتی بسیار راهگشا خواهد بود. بدون نمره GRE که بالای 310 هم باشه شانستون پایین خواهد بود. تلاش برای مقاله های بیشتر رو هم فراموش نکنید که اگر باشه به شدت رزومتون وزین خواهد شد. موفق باشید.
    ویرایش توسط mahdi_iau : March 24th, 2015 در ساعت 02:19 PM

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)