صفحه 234 از 245 نخستنخست ... 134184224225226227228229230231232233234235236237238239240241242243244 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,331 تا 2,340 , از مجموع 2443

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید)

Member pegah84ir آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE - AUT

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsendd نمایش پست ها
    سلام خسته نباشید فقط خواهش میکنم جواب بدید خیلی ممنون.
    1-علمی - کاربردی - مهندسی تکنولوژی بسته بندی + 15.67
    2- ندارم
    3- تافل نمره 90
    4- VER-150 & QUANT-160 & WRIT 3.5
    5- ندارم
    6- یکسال سابقه کار در ماهنامه صنعت بسته بندی
    7- (Michigan state university (school of packaging
    Rochester Institute of technology
    Clemson university
    Virginia Polytechnic and State Institue
    University of Illinois at Urbana Champaingn
    ویا هر جایی دیگری که بشه پذیرش گرفت.
    8 - packaging technology
    Food science and technology
    9 - fall یا هر زمان دیگه بشه پذیرش گرفت.
    10 با توجه به اینکه رشته من خاص هست و من اولین فارغ التحصیل این رشته در ایران هستم. میخواستم بدونم شانس پذیرش و فاند برای ارشد دارم یا خیر؟ خواهشا جواب بدید. از زحماتی که میکشید کمال تشکر را دارم.
    اگه program متناسب با رشته تون رو انتخاب کنین و دانشگاههاتون رو درست انتخاب کنین شانس پذیرش بدون فاند دارین
    البته با این انتخاب ها و این لیست دانشگاهها شانستون کمه
    وباید بهتر انتخاب کنین
    دانشگاههایی هستند که به ایرانی ها پذیرش بدون فاند خوب میدن واسه مستر

Junior Member

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط pegah84ir نمایش پست ها
    اگه program متناسب با رشته تون رو انتخاب کنین و دانشگاههاتون رو درست انتخاب کنین شانس پذیرش بدون فاند دارین
    البته با این انتخاب ها و این لیست دانشگاهها شانستون کمه
    وباید بهتر انتخاب کنین
    دانشگاههایی هستند که به ایرانی ها پذیرش بدون فاند خوب میدن واسه مستر
    خیلی ممنون جواب دادید
    فقط اگه میشه یه نگاهیی به این لینک بندازید
    http://www.rit.edu/programs/packaging-science-ms
    اخه رشته ما در این دانشگاه تا مستر بیشتر نداره و گفته فاند هم میده.و جی ار ای هم نمیخواد. میخواستم بدونم با این شرایط باز هم شانس فاند گرفتن ندارم؟ اگه این لینکو نگاه کنید و نظر بدید واقعا ممنون میشم ازتون.

Member pegah84ir آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE - AUT

خیلی ممنون جواب دادید
    فقط اگه میشه یه نگاهیی به این لینک بندازید
    اخه رشته ما در این دانشگاه تا مستر بیشتر نداره و گفته فاند هم میده.و جی ار ای هم نمیخواد. میخواستم بدونم با این شرایط باز هم شانس فاند گرفتن ندارم؟ اگه این لینکو نگاه کنید و نظر بدید واقعا ممنون میشم ازتون.
    این دانشگاه رنک هشته!!!
    خیلی از معدل بالاهای شریف هم با کلی مقاله جرات نمیکنن اپلای کنن! بله اگه پذیرش بگیرید فاند هم میدن
    ولی شما انتخاب خیلی خیلی خوشبینانه تون (یعنی انتخابی که تقریبا مطمنید قبول نمیشید و فقط برای امتحان شانس میزنید) اون هم برای مستر بدون فاند رنک حدود 80 تا 120 هست
    اینجور رشته ها بین رشته ای هستند و از رشته های مختلف با ایده و هدف مشخص زیاد اپلای می کنن و معمولا استادها ترجیح میدن از همه تخصص ها استفاده کنند
    یعنی علاوه بر هم رشته ای ها شما با بقیه هم باید رقابت کنین

ApplyAbroad Guardian
    hpmoner آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Ph.D. in Computer Science, Drexel University

2- ندارم
    3- تافل نمره 90
    5- ندارم
    Clemson university
    8 - packaging technology
    10 با توجه به اینکه رشته من خاص هست و من اولین فارغ التحصیل این رشته در ایران هستم. میخواستم بدونم شانس پذیرش و فاند برای ارشد دارم یا خیر؟ خواهشا جواب بدید. از زحماتی که میکشید کمال تشکر را دارم.
    سلام دوست من. بنده در مورد رشته ی شما اصلا اطلاعات ندارم ولی به صورت کلی میتونم اینها رو بگم:
    شما معدل و نمره های زبانتون متوسطه. نداشتن مقاله هم دلیل دیگه ای هست که بشه گفت رزومه ی رقابتی ندارید.
    در مورد دانشگاهایی که گفتید نظری ندارم چون نمیدونم رنکینگشون در رشته ی شما به چه صورته.
    برای 2015 هم تقریبا دیگه دیر شده. شاید یه سری دانشگاها هنوز برای مستر بدون فاند پرونده ی شما رو در نظر بگیرن، ولی مطمئنا دیگه از جای خاصی نمیشه انتظار فاند داشت.
    به صورت کلی پیشنهاد می کنم معدلتون رو براساس wes تبدیل کنید و بعد در سایت دانشگاها ببینید به مینیمم مورد نظر اونها میرسید یا نه. یه سری تحقیقات دیگه از اساتید و کارکنان و دانشجو های اونجا هم انجام بدید و نهایتا برای دانشگاه های مورد نظرتون اپلای کنید.
    **دوستان کامپیوتری و برقی، اپلیکنت های امریکا، اگه دوست داشتید -> اینجا<- رو مطالعه بفرمایید**
    **سوالات محتمل روز مصاحبه سفارت امریکا**

سلام به همگی.چند تا سوال داشتم:
    ۱_با معدل ۰۴\۱۶ (فکر میکنم کم باشه) رشته مهندسی صنایع از دانشگاه شریف در مقطع کارشناسی و سابقه تالیف کتاب کمک آموزشی ریاضیات کنکور تجربی که المپیادی هم نیست میشه برای دکتری مستقیم پذیرش با فاند کامل از دانشگاه های خوب آمریکا گرفت؟ اگر میشه با چه نمرات زبانی؟
    ۲_میشه در مورد محیط شهرهای ایالت کالیفرنیا و میزان امنیت جانی و روانی توضیح بدید؟ و اینکه محیطش پر استرس هست یا نه و میشه در آرامش درس خوند و کار کرد. خواهشا نگید فروم رو مطالعه کن چون میخوام اختصاصی در مورد رشته صنایع بدونم.
    خیلی ممنون

ApplyAbroad Guardian
    hpmoner آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezanasser نمایش پست ها
    سلام به همگی.چند تا سوال داشتم:
    ۱_با معدل ۰۴\۱۶ (فکر میکنم کم باشه) رشته مهندسی صنایع از دانشگاه شریف در مقطع کارشناسی و سابقه تالیف کتاب کمک آموزشی ریاضیات کنکور تجربی که المپیادی هم نیست میشه برای دکتری مستقیم پذیرش با فاند کامل از دانشگاه های خوب آمریکا گرفت؟ اگر میشه با چه نمرات زبانی؟
    ۲_میشه در مورد محیط شهرهای ایالت کالیفرنیا و میزان امنیت جانی و روانی توضیح بدید؟ و اینکه محیطش پر استرس هست یا نه و میشه در آرامش درس خوند و کار کرد. خواهشا نگید فروم رو مطالعه کن چون میخوام اختصاصی در مورد رشته صنایع بدونم.
    خیلی ممنون
    معدل 16 کم نیست، اما اونقدر هم بالا نیست که بشه گفت وزن بالایی به رزومه تون میده. (البته وضعیت درس های احتصاصیتون هم تاثیرگذار خواهد بود) با نمره ی تافل بالای 100 و GRE حدود 320 میشه به گرفتن فاند از دانشگاهی با رنک قابل قبول امید داشت.
    متوجه بخش دوم سوالتون نشدم! یعنی مثلا امنیت برای بچه های مکانیک فرق داره با بچه های صنایع؟ یا مثلا دزد اول میاد کارت دانشجویی رو میبینه اگه کامپیوتر باشی هیچی ازت نمیگیره ولی اگه عمران باشی همه ی پولتو میگیره یه چاقو هم بهت میزنه؟! به هرحال برای اینکه کلیت هر موضوعی دستتون بیاد، بهترین کار اینه که تاپیک مربوطه رو با حوصله مطالعه بفرمایید. در مورد نگرانیتون هم باید بگم اگه دنبال جایی هستید که امنیت جانی و روانی بالاتر از ایران داشته باشه، باید توی کهشکشان های دور دست دنبالش بگردید!
    کامروا باشید
    **دوستان کامپیوتری و برقی، اپلیکنت های امریکا، اگه دوست داشتید -> اینجا<- رو مطالعه بفرمایید**

ApplyAbroad Senior Veteran
    Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

2- ندارم
    3- تافل نمره 90
    5- ندارم
    Clemson university
    8 - packaging technology
    خیلی ممنون از توجهتون. شما خیال ما رو راحت کردید. من تو همین تاپیک رزومه خودم رو نوشتم. اگه میشه لطف کنید بفرمایید ایا با این شرایط من و با این رشته من ایا میتوانم فاند هم بگیرم یا خیر. خیلی ممنون. این لینک هم برای رشته ماست که شرایط پذیرش در RIT رو نوشته .اگه لطف کنید نگاهی بهش بندازید و نظر بدید . یه دنیا ممنون میشم. از زحماتی که میکشید کمال تشکر را دارم.
    با توجه به لینکی که دادید، به نظر میاد که راه سختی در پیش نداشته باشید؛ به شرط این که پوزیشن خالی موجود باشه.

بابت معدل 3 از 4 به نظر میاد که شرایط لازم، فراهم هست. الزامی به داشتن نمرۀ GRE نیست و این نمره، نقش تقویت کننده را داره. با این توصیف، نمرۀ شما میتونه قدرت رقابت قابل قبولی برای شما فراهم کنه.

من در مورد فاند نمیتونم نظری بدم چون اطلاعی از شرایط رشتۀ شما ندارم. در مورد پذیرش میشه گفت که شانس پذیرش بالاست.

موفق باشید.
    آینده‌ای خواهم ساخت که گذشته‌ام جلویش زانو بزند!

به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.

Junior Member RahAAA17 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical engineering, Université de Nantes

دوستان میشه شانس منم برا ی بورسیه فوق بگین؟

من الان یکی دو سال دیگه لیسانسمو میگیرم شما فرض کنید من لیسانسمو با معدل 18 به بالا بگیرم چون تا الان 18 به بالا هستم یه مقاله هم دارم و تافل پی بی تی 580 و دارم برای آیلتز هم میخونم زبانم خوبه میتونم 5 و نیم به بالا بگیرم حالا اگه معدل لیسانس 18 ب بالا داشته باشم و یک مقاله و تافل 580 و آیلتز 5.5 و البته یک سال سایقه کار چه قد برای بورسیه شانس دارم؟
    Happiness is always an inside job.

ApplyAbroad Guardian
    hpmoner آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط RahAAA17 نمایش پست ها

من الان یکی دو سال دیگه لیسانسمو میگیرم شما فرض کنید من لیسانسمو با معدل 18 به بالا بگیرم چون تا الان 18 به بالا هستم یه مقاله هم دارم و تافل پی بی تی 580 و دارم برای آیلتز هم میخونم زبانم خوبه میتونم 5 و نیم به بالا بگیرم حالا اگه معدل لیسانس 18 ب بالا داشته باشم و یک مقاله و تافل 580 و آیلتز 5.5 و البته یک سال سایقه کار چه قد برای بورسیه شانس دارم؟
    اول اینکه شما رشته و دانشگاهتون رو بفرمایید و فرض رو بر این نگیرید که همه حواسشون هست که اطلاعات سمت راست پست شما رو بخونن
    نکته ی دوم اینکه نیازی نیست که هم تافل بدین هم آیلتس. مخصوصا اینکه pbt دیگه فکر نکنم برگزار بشه و دانشگاها هم دیگه خیلی کم پیش میاد که قبولش کنن. بهتره برای Academic IELTS بالای 7 یا TOEFL iBT بالای 100 تلاش کنید. همچنین همینطور که بارها همینجا گفته شده برای امریکا نیاز به GRE هم هست. برای اینکه شانس فاندتون رو بالا ببرید باید برای نمره ی حداقل 310 با کوانت حداقل 160 تلاش کنید.
    به صورت کلی شما با معدل 18، تافل حدود 115 و GRE حدود 330 شانس فاند از top 10 رو هم دارید. حالا اگه نمره هاتون پایین تر باشه، مشخصا باید سطح توقع رو هم پایین آورد.

Junior Member thejoker آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mathematics

نقل قول نوشته اصلی توسط RahAAA17 نمایش پست ها

تافل تان بهتر است IBT باشد. اگر تافل دارید دیگه آیلتس برای چی لازمه؟ به جای آن GRE بدید. با توجه به اینکه مقاله ندارید(اشاره ای نکردید) فقط شانس TA دارید ولی تافل 580 و آیلتس 5.5 پایینه و شانستون کم میشه.
    .We must accept finite disappointment, but never lose infinite hope

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)