نقل قول نوشته اصلی توسط masterofsience نمایش پست ها
با سلام
لطفا راهنماییم کنید
1)کارشناسی ازاد شهرستان معدل16.80 عمران
2)کارناسی ارشد ازاد شهرستان معدل 18.60 عمران ژئوتکنیک
3)یک مقاله isi ازپایان نامه سابمیت کردم
4)نمره تافل 92
بافرض یک نمره خوب در ازمون gre لطفاپاسخ بدید.
a)مهمترین موضوع برام گرفتنه فاند هست و ایا با توجه به اینکه سطحه دانشگاهی که تحصیل کردم پایینه ایا میتونم تو دانشگاههای متوسطه امریکا(رنک 70تا150 us news )فاند بگیرم؟؟
b)دانشگاههایی مثله:کنتاکی/درکسل/نوادارنو/مارکت/میسییپی استیت و....؟
c)واگه دانشگاههایی رو هم میشناسید که به رزومم میخوره برای گرفتن فاند لطفامعرفی کنید
سلام
معدل کارشناسی شما خوب هست و مشکلی رو برای شما ایجاد نمیکنه. معدل کارشناسی ارشد شما بسیار خوب هست و به شما کمک خواهد کرد. مقاله ISI شما اگر Accept بشه و مجله ایمپکت بالایی داشته باشه بسیاز خوب خواهد بود. نمره تافل شما مینیمم برخی دانشگاهها رو داره، اما هر چه بالاتر باشه رزومه شما درخشانتر میشه و شانس گرفتن فاندهایی مثل TA در صورت گرفتن نمره اسپیکینگ بالا (بالای 25) بسیار افزایش پیدا میکنه، توصیه می کنم برای تافل 100 و بالاتر دوباره تلاش کنید. نمره GRE شما در فرایند فاند گرفتن نقش مهمی بازی میکنه پس توصیه اکید میشه برای گرفتن نمره GRE هر چه نزدیکتر به 330 (نمره بالای کوانت، بالای 160) تمام تلاش خودتون را به کار ببندید. اگر پایان نامه شما سطحش بالا باشه و مقاله ISI شما با ایمپکت بالا باشه و همچنین GRE نزدیک به 330 باشه میتونه معروف نبودن دانشگاهتون رو پوشش بده. توصیه اکید میکنم برای چاپ یک مقاله دیگر از پایان نامه کاملا تلاش کنید که خیلی به نفع شما هستش. تماس با اساتید هم زمینه رو فراموش نکنید. با انجام موارد ذکر شده، پذیرش شما از یک دانشگاه متوسط کاملا امکان پذیر هست. امیدوار و موفق باشید.