نوشته اصلی توسط
Seigneur
درود
دیدم کسی جوابت رو از دیروز نداده، نظرم رو میگم. ببین این صرفا نظر من هست و هیچ تضمینی نمیکنم درست باشه.(ایشالا که مشکلی نخواهد بود)
شما چند تا حالت بیشتر ندارین:
1- اگه پذیرشت قبل از اتمام یک سال فراغتت اومده که هیچ. ( این حالت وقتی برای شما پیش میاد که قبل از اتمام اون یک سال فراغت بخوای بری سربازی) توی این حالت اصلا نگو سربازی رفتی.
2- اگه پذیرشت بعد از اون یک سال اومده، اگه مثلا 1 ماه بعد از اون یک سال باشه ، بازم به نظرم هیچه، چون اگه پرسیدن میتونی بگی ، من فرم های اعزام به خدمت رو پر کردم، ولی تا اومدم که اعزام بشم پذیرشم اومد و سربازی فعلا کنسله و برای همین من توی قسمت سربازی چیزی ننوشتم.
3- اگه پذیرشت دیگه مثلا 6 ماه بعد اون یک سال باشه، به نظرم دیگه چاره نیست، ناچاری که توی DS بزنی دیگه. اگرم پرسیدن راستش رو میگی.
الان با توجه به این تفاسیری که گفتی میشه مورد 3 برای تو. اما یه سوال. ببیند داری میگی 1 سال و نیم و از طرفی فقط 2 ماه رفتی آموزشی. یعنی 4 ماه بعد از اون اتمام 1 سال داشتی میچرخیدی برای خودت دیگه درسته. ( حالا هر چی، میتونه یه دلیلش این باشه که مراحل اداریش طی بشه که سربازا کجا بیفتن و این چیزا) . من میگم نمیشه بهونه این 4 ماه ( که واقعیت هم هست دیگه) رو به 6 ماه افزایش بدی که دیگه خودت رو خلاص کنی؟
ببین من میگم الان اگه بتونی جواب من رو بدی که توی این 4 ماه اول بعد از اون یک سال داشتی چی کار میکردی که سربازی نرفتی، شاید بتونی همین دلایل رو برای 6 ماه بگی به آفیسر ویزا و دیگه اصلا توی DS نیاری.
علاقه مندی ها (Bookmarks)