نقل قول نوشته اصلی توسط sanyehsan نمایش پست ها
آقا اگه یه نفر بخواد دانشگاهشو عوض کنه استاد میتونه در این مسیر مانع بشه؟؟؟ کسانی که دیدن یا تجربه دارن اصولا ترنسفر بعد از یک ترم شدنیه یا باید یک سال یا بیشتر موند؟؟ یا اصلا ربطی به زمان نداره و هر لحظه ختی در ترم اول میتوان این کار را انجام داد؟؟
استاد میتونه به شما ریکام نده، ولی از لحاظ قانونی نه نمیتونه مانع شما به دانشگاه دیگه بشه!
شما از ترم اول هم میتونی ترنسفر کنی، اما اگر پستهای قبلی رو میخواندی میدیدی اگر میخوای با اساتید تماس بگیری برای فاند، باید یه دلیل منطقی برای عوض کردن دانشگاهت بیاری!
مشکلی دیگه ای که این وسط هست اینه که الان مزیت شما نسبت به قبل که در ایران اپلای کردین و اینجا اومدین چیه؟!! خوب بعضی از دوستان میگن من فقط همینجا اپلای کردم و معدل رو رزومم خوبه و میتونم از جاهای دیگه پذیرش بگیرم در اون حرفی نیست اما اگر شما جاهای دیگه اپلای کردین و اینجا فقط بهتون پذیرش با فاند دادن تنها مزیتتون برای اپلای قبل از پایان ترم اول برای پذیرش در ترم بهار اینه که در امریکا حضور دارین (از لحاط ویزا مشکل ندارین و میتونین حتی حضوری با اساتید صحبت کنین)
اما اگر یه ترم حداقل در امریکا باشین میتونین از چندتا اساتید دانشگاه فعلیتون ریکام بگیرین و کارنامه ترمتون هم که احتمالا بالا شده بفرستین برای پذیرش در پاییز بعدی! پس بستگی به رزومتون داره