سلام دوستان. نمیدونم سوالمو جای درستی پرسیدم یا نه ولی ممنون میشم راهنماییم کنید.
من از دانشگاه A تو امریکا پذیرش با فاند TA برای دکترا مکانیک گرفتم و با اون پذیرش تاریخ 12 می دبی وقت مصاحبه داشتم و الانم پروندم تو پروسه کلیرنسه. الان از یک دانشگاه دیگه (B) برام فاند اومده که فلوشیپه و گفتن تا 3 جون باید بهشون جواب بدم.
1- سوالم اینه که اگه من پذیرش دانشگاه B رو قبول کنم و اونا برام I-20 صادر کنن مشکلی تو پروسه کلیرنس و کلا ویزا من ایجاد میشه؟ (با توجه به این که هردو فاند دارن) یعنی سفارت میفهمه که تو این مدت یه جای دیگه هم برام I-20 صادر کرده؟؟
2- از طرفی نگرانم که پذیرش دانشگاه B رو قبول نکنم و پروسه کلیرنسم طولانی بشه اون وقت به این ترم نرسم و چون فاند دانشگاه A هم TA هست و اونم برای یک ساله، اگه بخوام پذیرش دانشگاه A یک ترم دیفر کنم امکانش هست که کلا فاندم هم بپره!!
برای همین میخواستم نظرتونو بپرسم که بهتره من افر دانشگاه B رو قبول کنم و این شانسو هم برای ترنسفر یا دیفر کردن دانشگاه در صورت طول کشیدن پروسه کلیرنس (و یا دلایل ذیگه مثلا نظر شخصی و...) داشته باشم یا اینکه ممکنه قبول کردن افر دانشگاه B که اونم فاند داره تو پروسه کلیرنس و صدور ویزام مشکلی ایجاد کنه؟؟