نقل قول نوشته اصلی توسط fz_916 نمایش پست ها
امروز با نت برداری کمتر زدم، تقریبا یک چهار صفحه آ چهار برای هر لکچر. فک کنم درکم بهتر شده از لیسنینگ چون بیشتر گوش میدم. و یه اتفاق خوب اینه که، قبلا برام پیش میومد از یک لکچر یهو سه تا نمیزدم. تا که دوستمون vhbhajyراهنمایی کردن. امروز سعی کردم وقتی ی جا رو متوجه نمیشم نت برندارم و بیشتر تمرکز کنم. با این کار حداقل یه دونه سوال رو از دست دادم، نه اینکه فله ای تا آخر لکچر اشتباه بزنم خیلی ممنون از راهنمایی دوستان.
من از این جدول استفاده میکنم. چون کلا 34 تا سوال هست، شما 2 نزنی میشه 94 درصد و تو مایه های 28 در میاد.

Percentage Approximate Score
90-100 26-30
80-89 22-25
70-79 17-21
60-69 14-16
50-59 9-13
40-49 7-8
30-39 4-6
20-29 2-4
15-20 1
Below 15 0
موفقیتتو بهت تبریک میگم!
همین طوری ادامه بده..... فقط یادت نره دوست خوبم! حتما تمرین ریدینگ و لیستنینگت هر روز باشه! هر روزه نه به این معنی که هر روز یه ست بزنی نه! من خودم این کارو میکردم:
از ساعت 10 شروع میکردم ریدینگ و لیستینگ یه تی*پی*او رو میزدم. عصرا ریدینگ رو چک میکردم و فردا صبح همراه با ترنسکریپت لیستینگ رو مجدد گوش میکردم.
یه نکته روانشناسی ام بگم که به من کمک کرد ابته توی بخش تجربیات هم گفتم یه بار. موقع گوش دادن به لکچر فرض کنید شما یه دانشجوی زرنگ ردیف اول کلاسین. موقع حرف زدن استاد وقتی یه نکته ای رو میگه سرتون رو به علامت تایید تکون بدین یا اگر یه نکته جالبی گفت ابرواتونو بندازین بالا و حتی اگر یه نکته طنزی گفت میخندیدم (خداییش اینا خیییییلی موثره)! چون مجموعه اینا تمرکزتونو میبره بالا... شمارو مشتاق میکنه به گوش کردن ادامه لکچر ینی چه موقع اسپیکینگ و چه موقع لیستینگ وقتی شمااز کامپیوتر یه آدم میسازین باهاش خیلی راحت ارتباط برقرار میکنین.
نکته بعد اینکه خوبه موقع لیستنیگ با دیدن اولین عکس و درنظر گرفتن چهره استاد و جو کلاس، چشماتون رو ببندین و متمکز شین رو شنیدن... و فقط موقع شنیدن کلمات خاص یا مکث استاد چشمتون رو باز کنید تا اون کلمه رو که رو صفحه مانیتور هست ببینید و اگر لازم بود ازش نت بردارید (مثلا اسم یه دانشمند)!

براتون آرزوی موفقیت دارم از شنیدن متن با دور بالا هم غافل نشید