نقل قول نوشته اصلی توسط Beginner نمایش پست ها
در سری 20 نوامبر، حدود شماره های اختصاص داده شده از بازه 1108600 تا بازه 1109600 هست. (به صورت تخمینی البته)
الان دارن به پرونده های حول و حوش 1109300 رسیدگی میکنن و in process میکنن.

منم محض خالی نبودن عریضه، یه دونه ثبت کردم با شماره 1109073 که 2 دسامبر in process شد، همون روز هم ایمیل زدن مشخص کنید EE قبلی رو میخواید ادامه بدیم یا OID جدید رو. منم گفتم همون EE رو به نتیجه برسونید تکلیفمون رو بدونیم. (خدا رو شکر کبک هم میخواد از بهار 2017 پرونده های آنلاین رو بررسی کنه.)

به نظر من تا هفته دیگه (16 دسامبر) هم عمده توجهشون رو روی OID نوامبر میگذارن و هر چی پرونده کامل هست رو نامینیت میکنن. بعد بر میگردن هر چی پرونده باقی مونده رو طبق ارزشیابی اولیه و طبقه بندی شده، نامینیت میکنن. البته اگه دور جدیدی باز نکنن که بعید هم نیست.

هفته سوم و چهارم دسامبر رو مثل فشفشه کار میکنن.
والا ما که از کار اینا سر در نیاوردیم. نامه انصراف هم هنوز به ما نزدن. نمیدونم چه گیر و گوری تو کار هست که فکر میکنم اگه ۱۰ تا اپلیکیشنم سابمیت کنم باز چیزی از توش در نمیاد . حالا امیدوارم اونتاریو زودتر باز بشه ببینیم اون چه گلی میزنه به سرمون. داشتم فکر میکردم برم سراغ دانشجویی خیلی زودتر جواب میده... ایشالله تا چند هفته اینده تکلیف رو یکسره کنن ...