نقل قول نوشته اصلی توسط احسان نمایش پست ها
باید بگم که همه جا اینطوری نیست! حداقل 3 دانشگاه رو دیدم که هزینه واکسن های لازم معادل 50 تا 70 هزار تومان می شد.
در ضمن تجربه یکی از دوستام برای سل رو می گم:
دانشگاه ازش خواست که تست سل بده و نتیجه اولیه مثبت شد (برای کسایی که واکسن ب ث ژ زدند احتمالا مثبت شدن هست و این واکسن معمولا توی ایران زده می شه) و ازش رادیولوژی گرفتن که چون منفی شد، بهش گفتن که تو سل مخفی داری و قویا توصیه کردن که قرصهای خاصی رو به مدت 9 ماه مصرف کنه. با داشتن بیمه هزینه ای حدود 100 دلار بهش تحمیل شد.
حالا من نمی دونم که دانشگاه نتیجه تست سل ایران رو قبول می کنه یا نه. اما اگه قبول می کرد این همه دردسر وجود نداشت.
بله کاملا درسته هزینه واکسن همونقدره اما بیمه کل مبلغو کاملا کاور می کنه. می تونم فیش چند جا رو بزارم ببینین.
من اینو دارم می لگم چون روزهای آخر سرم شلوغ بود و واکسن شده بود قوز بالاقوز. که اینجا تمام اینا رایگان انجام شد. پروسه شم اینه که وقتی می ری اونجا کارت دانشجویی نشون می دی بعد می گن بفرما آمپولت. بعد چند روز از بیمه نامه می آد که مبلغش انقدر بود که پرداخت شد.

دندونپزشکی هم همچنین اینجا بسیار ارزون تر و دقیق تره که متاسفانه بین ایرانی ها جا افتاده ایران ارزون تره. هزینه پر کردن دندون با بیمه میشه 34 دلار. که به نظرم کمه.

خیلی از ایالت ها جواب تست سل ایران رو قبول نمی کنن. از جمله ایالت ما. در ضمن من واکسن ب ث ژ رو زده بودم و تستم منفی بود خدارو شکر. اما بچه هایی هم که مثبت بودن دانشگاه هم به رایگان بهشون دارو داد و هم عکسو گرفت که بعد از عکس مشخص شد مسیله ای نبوده.

بنابراین نگران واکسن هاتون اصلا نباشین.