نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 515 از 1383 نخستنخست ... 154154655055065075085095105115125135145155165175185195205215225235245255656151015 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,141 تا 5,150 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

Member
    رشته و دانشگاه
    Florida State University, Biophysics

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

سلام آقا پیمان،

ممنون از کمک هاتون. چیزی که من نتونستم بفهمم این هست که چجوری کل مسیر پروازی ام رو از ایران بلیط شو تهیه کنم. هیچ آژانسی همچین امکانی و برام فراهم نمیکنه! همه می گن که اون بلیط داخلی هست برای مقصد تالاهاسی و اژانس هایی که گفتن میخرن با کردیت کارد این کارو می کنن و اصلا قابل باز پرداخت و غیره نمیشه.
    گویا فرمودید پرواز لوفتانزا به شارلوت وجود داره که در ادامه میبره تالاهاسی. من از آژانس این و جویا شدم، باز هم جواب منفی بود. شما می دونید کجا می تونم برای این مسیر اقدام کنم و حدود قیمت چقدر در می اد؟

پیشا پیش بسیار ممنون

ApplyAbroad Hero y2dark آواتار ها

اگر ممکنه بلیط تهران-نیویورک با ترکیش و با کلاس پروازی comfort رو با کمترین زمان changing تو اواخر جولای بگین، ممنون میشم

نقل قول نوشته اصلی توسط golis نمایش پست ها
    دوست عزیز هیچ مشکلی نداره من 2و 3 بار با خودم گیتارمو بردم تو کابین تازه با هارد کیس!
    كلن هر نوع instruments رو مي تونيد ببريد توي هواپيما اين خارج از بار مجازي هست كه هر مسافر مي تونه ببره
    با بعضي از ارلاينز ها مثل لوفت هانزا چوب اسكي هم ميشه مجاني برد البته نه توي كابين

نقل قول نوشته اصلی توسط golnaz_h نمایش پست ها
    سلام آقا پیمان،

ممنون از کمک هاتون. چیزی که من نتونستم بفهمم این هست که چجوری کل مسیر پروازی ام رو از ایران بلیط شو تهیه کنم. هیچ آژانسی همچین امکانی و برام فراهم نمیکنه! همه می گن که اون بلیط داخلی هست برای مقصد تالاهاسی و اژانس هایی که گفتن میخرن با کردیت کارد این کارو می کنن و اصلا قابل باز پرداخت و غیره نمیشه.
    گویا فرمودید پرواز لوفتانزا به شارلوت وجود داره که در ادامه میبره تالاهاسی. من از آژانس این و جویا شدم، باز هم جواب منفی بود. شما می دونید کجا می تونم برای این مسیر اقدام کنم و حدود قیمت چقدر در می اد؟

پیشا پیش بسیار ممنون
    بله ميشه اين پرواز رو گرفت يعني با لوفت هانزا تا فرانكفورت بعد با us airways به شارلوت سپس به تالاهاسي ولي الان قيمت هاي گرون اكونوميش جا ميده كه حدود 13/5 ميليون تومان هست

سلام Pearson عزیز
    من و همسرم میخوایم برای پرواز به شهر Pocattleo در ایالت Idaho اقدام کنیم و هیچ اطلاعاتی درخصوص روند کار (هزینه سفر-تعداد تعویض پروازها و ...) و اینکه چه ایرلاینی رو انتخاب کنیم نداریم. واقعا ممنون میشم ما رو راهنمایی کنی.

با سپاس - دیمو

سلام من قصد دارم واسه حدود 15 Aug برم Madison ایالت wisconsin. میشه راهنماییم کنید واسه بلیط؟ می دونم که شیکاگو نزدیک هست بهش.

نقل قول نوشته اصلی توسط y2dark نمایش پست ها
    اگر ممکنه بلیط تهران-نیویورک با ترکیش و با کلاس پروازی comfort رو با کمترین زمان changing تو اواخر جولای بگین، ممنون میشم
    همانجور كه ميدونيد توركيش دو تا پرواز DAILY به نيويورك دارد پرواز شماره 001 و 011
    بهترين پرواز ممكن از تهران كه استاپ رو به حداقل ممكن برساند پرواز با شماره پرواز 879 از تهران به استانبول و پرواز با شماره پرواز 001 از استانبول به نيويورك هست كه استاپ به كمتر از 3 ساعت ميرساند
    كف قيمت كامفورت هم تركيب دو ساب كلاس Y و A كه قيمت حدود 3/080 تومان دارد در حال حاضر

Junior Member

سلام Pearson عزیز،
    بهترین پروازی که می تونم انتخاب کنم برای Rochester در ایالت New York چه پروازی هست؟ آخه من یه عالمه بار هم دارم که به صورت کارگو (فریت) می خوام بفرستم.

نقل قول نوشته اصلی توسط dimmu نمایش پست ها
    سلام Pearson عزیز
    من و همسرم میخوایم برای پرواز به شهر Pocattleo در ایالت Idaho اقدام کنیم و هیچ اطلاعاتی درخصوص روند کار (هزینه سفر-تعداد تعویض پروازها و ...) و اینکه چه ایرلاینی رو انتخاب کنیم نداریم. واقعا ممنون میشم ما رو راهنمایی کنی.

با سپاس - دیمو
    منظورتان Pocatello هست؟
    نزديك ترين شهري كه ميتونيد براش بليت تهيه كنيد SLC هست SALT LAKE CITY

Member s.mahmoudi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IUT- Mech Eng

پیرسون مهربون سلام
    با توجه به اینکه در این نقطه از زمان، خیلی از بچه ها در کلیرنس هستند یا به زودی واردش خواهند شد و از یک طرف دوست ندارن بلیط فوری گرون بخرند و از طرف دیگه احتمال داره ویزاشون جور نشه،
    میشه محبت کنی و این قشر از جامعه را با نکات مربوط به: رزرو کردن، کنسل کردن و خرید فوری بلیط آشنا کنی؟
    به نظرم یک پست جامع میطلبه.
    دوستت داریم
    درود
    سایه ای از سر دیوار گذشت
    غمی افزود مرا بر غمـــــــــها

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)