نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 599 از 1383 نخستنخست ... 994995495895905915925935945955965975985996006016026036046056066076086096496991099 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,981 تا 5,990 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

ممنون از لطفت

یه سوال دیگه قیمت ها همین طوری داره میره بالا امکانش هست تا یه هفته مونده به پرواز بلیط ارزون گیرمون بیاد ؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    همچين چيزي غير ممكن هست

نقل قول نوشته اصلی توسط topnotch نمایش پست ها
    ممنون از لطفت

یه سوال دیگه قیمت ها همین طوری داره میره بالا امکانش هست تا یه هفته مونده به پرواز بلیط ارزون گیرمون بیاد ؟
    احتمالش خيلي كم هست

ApplyAbroad Veteran
    shabgard66 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering

بوكينگ كدتون رو پيدا كن برو توي وبسايت ارلاينز خودت اديتش كن
    مگه بليت ها رو جدا جدا خريدي؟
    با چي هست پروازت؟
    منم همین کار رو کردم که تونستم این عکس رو بگیرم دیگه. American Airlines
    موقع خرید زدم کنار پنجره، اینا هر دوتارو زدن کنار پنجره، من میخواستم یکی کنار پنجره باشه و کنار باشیم، وسط نباشیم.
    من رفتم تو سایت ایرلاین، اون عکس رو در اوردم، الان اگه بخوام صندلی رو عوض کنم مجبورم صندلی های وسط رو بگیرم!
    متوجه مشکل من شدین؟

توضیحات گام به گام فرستادن I20 از آمریکا به ایران با استفاده از Express Post

واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش... صلوات بفرست...

تلفظ صحيحش همون لوفت هانزا هست
    شما بار مجاني ات فقط يك تيكه بار هست نه دو تيكه بار
    لوفت هانزا براي شما مقررات بار مسير اروپا رو در نظر ميگيرد
    جريمه تيكه دوم بارتون 200 دلار هست
    اگه اضافه بار رو پرداخت نماييد در تهران ديگه تا انتهاي مسير نياز به پرداخت جريمه اضافه بار نداريد
    بار رو تهران ميديد دالاس تحويل ميگيريد دو باره براي پرواز دامستيك بعدي بايد چك اين كنيد
    خیلی ازتون متشکرم، بابت جوابتون.
    اما در راستای بقیه صحبت هاتون با Millage Killer-e عزیز... مگه این نیست که این دوتا ایرلاین با هم تعامل انچنانی ندارن؟ (لوفتهانزا و امریکن ایرلاینز)، پس
    چرا من وقتی اضافه بار سمت لوفتهانزارو بدم ... امریکن هم این رو قبول می کنه و بار اضافه ارو از من نمی گیره چیزی ... حتی دومستیکش که قوانینش سختره؟ ..

نقل قول نوشته اصلی توسط shabgard66 نمایش پست ها
    منم همین کار رو کردم که تونستم این عکس رو بگیرم دیگه. American Airlines
    موقع خرید زدم کنار پنجره، اینا هر دوتارو زدن کنار پنجره، من میخواستم یکی کنار پنجره باشه و کنار باشیم، وسط نباشیم.
    من رفتم تو سایت ایرلاین، اون عکس رو در اوردم، الان اگه بخوام صندلی رو عوض کنم مجبورم صندلی های وسط رو بگیرم!
    متوجه مشکل من شدین؟
    خب به هر حال نمي تونيد كه هر دو كنار هم باشيد در عين حال كنار پنجره هم باشيد
    صندلي وسط رو انتخاب كنيد
    وقتي جا نيست چاره ايي نداريد
    لب كانتر چك اين از كانتر من مي تونيد بخواهيد كه اگر امكان داره در كنار هم باشيد جوري كه يك نفر كنار پنجره باشه

نقل قول نوشته اصلی توسط programming_ma نمایش پست ها
    خیلی ازتون متشکرم، بابت جوابتون.
    اما در راستای بقیه صحبت هاتون با Millage Killer-e عزیز... مگه این نیست که این دوتا ایرلاین با هم تعامل انچنانی ندارن؟ (لوفتهانزا و امریکن ایرلاینز)، پس
    چرا من وقتی اضافه بار سمت لوفتهانزارو بدم ... امریکن هم این رو قبول می کنه و بار اضافه ارو از من نمی گیره چیزی ... حتی دومستیکش که قوانینش سختره؟ ..
    الان بحث خيلي تخصصي شد توضيحش ممكنه براي بچه ها گيج كنند باشه.
    اينطوري هم نيست كه هيچ ارتباطي بين ارلاينزها اصلن نباشه. اين با هم قرارداد ايتيكت دارند.
    پول اضافه بار رو امريكن مي گيره از لوفت هانزا

ApplyAbroad Veteran
    shabgard66 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering

خب به هر حال نمي تونيد كه هر دو كنار هم باشيد در عين حال كنار پنجره هم باشيد
    صندلي وسط رو انتخاب كنيد
    وقتي جا نيست چاره ايي نداريد
    لب كانتر چك اين از كانتر من مي تونيد بخواهيد كه اگر امكان داره در كنار هم باشيد جوري كه يك نفر كنار پنجره باشه
    من الان دو تا کار میتونم بکنم:
    1- همین الان دو تا صندلی کنار هم که وسط هستند رو انتخاب کنم.
    2-ریسک کنم وایسم موقع چک این، اونجا بخوام که برام درست کنن.

حالا اگه مورد دوم نشد و ما نتونستیم کنار هم بشینیم چی؟ :دی

توضیحات گام به گام فرستادن I20 از آمریکا به ایران با استفاده از Express Post

واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش... صلوات بفرست...

نقل قول نوشته اصلی توسط shabgard66 نمایش پست ها
    من الان دو تا کار میتونم بکنم:
    1- همین الان دو تا صندلی کنار هم که وسط هستند رو انتخاب کنم.
    2-ریسک کنم وایسم موقع چک این، اونجا بخوام که برام درست کنن.

حالا اگه مورد دوم نشد و ما نتونستیم کنار هم بشینیم چی؟ :دی
    همين الان دو تا صندلی كنار هم رو بگيريد فعلن بعدش به قول دری زبان ها "خدا مهربونه" ( همون معادل خدا بزرگه خودمونه )

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ارشدهوافضا-آیرودینامیک- شریف

سلام
    ببخشید اینجا من نخودی ام! ولی سوالام رو نتونستم جوابی براشون پیداش کنم.
    من ۳ ژوئن دبی مصاحبه دادم و منتظرم کلیر بشم (دعا کنیددددد) پروازها رو که چک کردم بهترین آپشن برای من که میخام از شیراز برم emirates هست. پرواز مستقیم از دبی به NY‌و بعدشم با اتوبوس ۲۰ دلاری تا فیلادلفیا. حالا سوالا اینه:
    ۱- من از شیراز به دبی رو میخام با پرواز با آسمان بگیرم و برم دبی. بعدش از اونجا جابجا بشم. ترمینال اماراتی ۳ هست و ترمینال مقصد اسمان ۲!... سوالی که هست چطوری جابجا شدن به کنار! من باید ویزای امارات رو بگیرم؟....(البته احتمالا مجبورم برای پیک آپ بگیرم)...نتونستم بفهمم کجای قوانین فرودگاه دبی باید بگردم برای ویزای ترانزیت و اینا.
    ۲- در مورد اضافه بار. و فرودگاه مقصد. بار مجاز آسمان ۳۰ کیلو هست و اماراتی فکر میکنم ۲۳ کیلو. اینو نمیدونم چی میشه! اماراتی اگر بیشتر باشه اضافه بار میزنه؟....
    ۳- کسی فرودگاه جان اف کندی نیویورک تاحالا نبوده اینجا تجربه اش رو بنویسه؟!....میخام ببینم چقدر توی تشریفات فرودگاهی معطل میشم... آخه دوستم ممکنه بیاد کمکم.

۴- یه کم مرتبط تر هست با اینجا. من دارم پرواز مستقیم رزور میکنم. هواپیمایی امارات توی سایتش چیزی در مورد کنسلی یا تعویض تاریخ نگفته. از کی میتونم بپرسم؟!....ضمنا کسایی که تجربه دارند پرواز مستقیم چطوره؟ با A380‌هست. (من تجربه سفر ۱۲ و ۱۴ ساعته اتوبوس تهران شیراز رو به مراتب داشتم)

در پایان از همین نقطه احترام میذارم به Mehrdad واقعا لقب millage killer برازنده است!...کافیه بدونید که پرواز یه سره ای که من انتخاب کردم تو این وضعیت فقط ۳۰۰۰ امتیاز به من میده و درجه ۱ اون داره ۲۴۰۰۰ میده!!!! این نشان مخصوص .... از همینا دیگه! احترام بگذارید)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering- Florida International University

درود بر همگی خصوصا جناب پیمان خان و مهراد عزیز

من برای 20 یا 21 آگوست برای میامی، فلوریدا می خوام بلیط بگیرم در حال حاضر هم منتظر کلیر شدنم و ویزا دستم نیست از 2012 به این ور صفحاتو خوندم فقط 2و3 مورد در مورد پرواز به میامی دیدم که جناب پیرسون تو یکی آلیتالیا با کانکشن تو روم رو پیشنهاد داده بودن و برا مورد بعدی پرواز قطرییو می خواستم بدونم اساتید امر الان چه گزینه ایو توصیه میکنن و حدود قیمتش چقدر میشه؟ و آیا اگه بدون ویزا از آژانس بلیط بگیرم باز میتونم تغییر تاریخ بدم بلیطو یا با یه جریمه حدود 50-150 دلار کنسل کنم اگر قسمت نباشه و ویزا نیاد تا اون موقع.... در آخر آژانس خاصییو رو توصیه می فرمائین ؟ ممنون میشم راهنمائی بفرمائین

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)