صفحه 41 از 56 نخستنخست ... 313233343536373839404142434445464748495051 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 401 تا 410 , از مجموع 559

موضوع: عشق آباد - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering-Control & Robotics-BSc: Shiraz Uni MSc: Uni of Tehran

پیش فرض پاسخ : ترکمنستان - نتایج و تجربیات مصاحبه ی ویزای آمریکا در عشق آباد در سال 2013

دوست عزیز: ممنون. من هم علاقه ای به نوشتن این پست نداشتم. همون دوستم اصرار کرد و منم اومدم نوشتم. به نظر من بچه ها باید با این قضیه منطقی برخورد کنن. یعنی نباید الکی روحیه شون رو ببازن. شاید کسی که پنجشنبه قراره بره مصاحبه با دیدن این پست نگرشش به عشق آباد عوض شه و حواسش بیشتر جمع باشه که آلتا به این راحتی هم که همه میگن نیست. فقط اینو اضافه کنم که این دوستی که برا من پیک آپ کردن فاند نداشتن و اقوام درجه یک داشتن آمریکا. امروز کسایی هم بودن که رفتن برا کلیرنس مثله همه ی روزهای گذشته. پس بهتره که همه با هم منطقی تر فک کنیم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط rikavache نمایش پست ها
    کاش راجع به شرایط اون 4 نفر هم اطلاع کسب می کردی و بعد اینجا می گفتی
    اینطوری این خبر فقط باعث ایجاد ابهام و اضطراب بی دلیل میشه
    باز هم تبریک میگم بابت ویزاتون
    موفق باشی

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ترکمنستان - نتایج و تجربیات مصاحبه ی ویزای آمریکا در عشق آباد در سال 2013

این ایمیل هم امروز به دست من رسید:
    Hello

Please Be well prepared, unfortunately all master's applicant got denied from Turkmenistan today even with high GRE and GMAT score.
    The officer (she)said to all the applicants "the whole picture its not ok for you"
    But all applicants for PHD got visa.

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

سلام دوستان...

من همین الان از ترکمنستان به تهران رسیدم و از بچه های 25 جون بودم.

در مورد مصاحبه:
    1. دانشجوی پسر، برای دکتری، با فاند، رشته مواد نانو ... رفتن برای کلیرنس! ( دانشگاه نورت داکوتا )
    2. دانشجوی پسر، برای دکتری، با فاند، رشته جنگل و چوب یه همچین چیزایی، تحقیق راجع به نانو کامپوزیت مرتبط با چوب، رفتن برای کلیرنس! (دانشگاه جورجیا)
    3. خودم و خانمم، برای دکتری، بدون فاند، رشته مکانیک، گرایش روباتیک و کنترل! ریجکت با بند 214 بی (دانشگاه آریزونا استیت )
    4. خانم و آقا، برای دکتری صنایع، با فاند تقریباً کامل... فکر کنم فقط 3 تا 6 هزار تا استیتمنت خواسته بودن، موضوع تحقیق راجع به بهینه سازی مسیرهای آمبولانس های شهری، کلیرنس! ( دانشگاه رو یادم نیست.
    5. خانم، فوق لیسانس عمران، فول توییشن ویور و مقدار کمی استیپند که به نظرم برای ارشد خیلی هم عالیه، ریجکت با بند 214 بی (دانشگاه هیوستون)
    6. خانم، فوق لیسانس عمران، با لیسانس از آلمان، بدون فاند، ریجکت 214 بی! (دانشگاه سن حوزه)
    7. خانم، دکتری فیزیک، موضوع تحقیق فکر کنم ماده چگال بود، فول فاند، رفتن برای کلیرنس ( دانشگاه ایالتی نیو مکزیکو )

این ته دلم مونده اول بگم:

به جای واژه نامانوس خاله آلتا از این پس از واژه عمه آلتا استفاده کنید.

قضیه اینجاست که من با توجه به توصیه دوستان نزدیک و کسانی که به عشق آباد رفتند و تجربه خوبی داشتن و
    همچنین مطالعه کل صفحات اعم از وقت، کلیرنس، تجربیات ویزا و اطلاعات سفر مرتبط با ترکمنستان.... این کشور
    رو انتخاب کردم.

همچنین آقای نون که مارو بردند و آوردند هم گفتن از هر 100 نفر 95 نفر تو دانشجویی گرفته و اونایی که نگرفتن هم
    یا پزشکی، یا زبان یا لیسانس یا موارد خیلی خاص بودن... کلاً همه چیز خیلی مثبت بود.

اما متاسفانه با اون تصویری که ما داشتیم خیلی فرق داشت... حتی دوستانی هم که ویزا گرفتن می گفتن خوش اخلاق نبود،
    خوش و بش نکرد و حتی لبخند هم نزد...

کلاً حسابی آماده باشین... هیچ کورلیشنی نبود بین ماها... حتی فاند هم نبود ... چون مدارک مالی من رو قبول کرد... و دو نفر
    دیگه هم بنک استیتمنت سنگین آورده بودند... به ماها گفت من رو قانع نکردین که بر میگردین و همون قضیه whole picture
    که چند پست بالاتر اشاره شده بود هم برای ماها عنوان شد....

بعد از مصاحبه خود آقای نون هم گفت هیچ وقت اینطوری نبوده و همچین چیزی از عمه آلتا ندیده بوده...
    ویرایش توسط y2dark : June 27th, 2013 در ساعت 02:07 AM دلیل: ادغام دو پست

ApplyAbroad Hero Sadra آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE Alabama Huntsville

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    کلاً حسابی آماده باشین... هیچ کورلیشنی نبود بین ماها... حتی فاند هم نبود ... چون مدارک مالی من رو قبول کرد... و دو نفر
    دیگه هم بنک استیتمنت سنگین آورده بودند... به ماها گفت من رو قانع نکردین که بر میگردین و همون قضیه whole picture
    که چند پست بالاتر اشاره شده بود هم برای ماها عنوان شد....
    .
    بچه ها دقت کنید که کسایی که فاند ندارن بانک استیتمنت در حد I20 ببرن چون هر سفارتی که برین اگه بانک استیتمنت زیاد ببرین نشون میده که پول زیادی دارین و می خواهین اونجا بمونین و احتمالش خیلی زیاده که ریجکت کنن
    شما هم حتما دوباره اقدام کنید من خیلی ها رو دیدم که دوباره اقدام کردن و ویزا گرفتن
    درضمن یه نکته دیگه هم اینه که بعضی از بچه ها دقیقا دانشگاههایی اپلای می کنن که تو همون شهر خواهر یا برادر سیتیزن دارن و این هم بعضی وقتا باعث میشه ریجکت بشن درصورتی که می تونن یه دانشگاه دیگه پذیرش بگیرن که تو اون شهر نباشه بعد که اومدن امریکا به راحتی ترنسفر می کنن
    موفق باشید
    ویرایش توسط zebarjadi : March 12th, 2014 در ساعت 12:34 AM دلیل: درخواست کاربر
    سفرنامه عشق آباد
    تصویر خانم Aleta Kovensky آفیسر عشق آباد
    سلام بچه ها! من الان امریکا هستم اگه کسی کردیت کارت خواست بهم بگه

حالا جریان خودم:

شرایط رو دوباره میگم... پذیرش بدون فاند مکانیک از دانشگاه ایالتی آریزونا برای دکتری ( تنها دلیل نگرفتن فاند هم برای کوتاه شدن کلیرنس بود )
    لیسانس دانشگاه آزاد علوم تحقیقات، فوق لیسانس شریف، رشته مهندسی هوافضا

سوالات مصاحبه به ترتیب: ( فقط دقت کنید چقدر هدفمند سوالات رو قر و قاطی پرسید )

1. دارید به دانشگاه آریزونا استیت می روید؟
    بله.

2. توی فرم هاتون زدین فامیل دارین تو آمریکا. کی هستن این فامیل ها؟
    (توضیح: فامیل درجه یک نداشتم. سفر به آمریکا داشتم 2 ماه در زمان های دور)
    گفتم 2 تا دایی دارم.

3. به غیر از آریزونا استیت چند دانشگاه دیگه اپلای کردی، چند تا ادمیشن؟ چند تا ریجکت؟
    9 تا دیگه اپلای کردم... 7 تا اکسپت، دو تا ریجکت ... می خوایین اسماشون رو بگم؟
    نه ممنون

4. در مورد دایی هات بگو، خبر داری ازشون؟
    15 ساله خبری نداریم و در تماس نیستیم و یک مقدار توضیحات اضافه

5. چه کسی هزینه تحصیلات رو میده؟
    پدرم
    اینجا شروع کرد به جمع و تفریق کردن بنک استیتمنت ها که 3 ورقه جدا بودن: 48 میلیون، 39 میلیون، 30 میلیون

6. خوب چرا این دانشگاه رو انتخاب کردی؟
    گفتم دانشگاه معروف و خوبیه، رنکینگ دانشکده مهندسی خیلی خوبه، تو زمینه کاری من فعاله و نسبت استاد به دانشجوش بالاست، از ترم 2 ساپورت مالی خوبی می کنه.

7. دایی هات کجای آمریکا زندگی می کنند؟
    یکیشون قبلاً فلوریدا بوده ولی خبر دقیق ندارم الان فکر کنم کالیفرنیا هست، اون یکی هم خبر ندارم آخرین بار کالیفرنیا بود.

8. بابات کارش چی بوده و این پول رو از کجا میاره؟
    پدرم بازنشسته شرکت نفت هستش و 17 سال پیش با بالاترین رتبه بازنشسته شده و حقوق خوبی میگیره! در ضمن 5 طبقه آپارتمان داریم که از اون ها اجاره برداری میکنه!

اینجا احساس کردم که یکم رو مالی مشکل پیدا کرده و دودله! گفتم اون بنک استیتمنت ها رو که دادم بهتون رو مال 1.5 سال پیشش رو هم دارم می خوایین ببینیند؟ گل از
    گلش شکفت و با لبخند گفت آره حتماً
    دادم بهش! رقم 2 تاش تغییری نداشت و یکیش که 30 میلیون بود 1.5 سال پیش 22 اینطورا بود و حساب کوتاه مدت هم بود. در ضمن یکی از تجارت و دوتا از کارآفرین بود.
    کامل نگاه کرد و با دقت تطبیق داد و بهم داد و گفت خیلی متشکرم با لبخند! اینجا دیگه گفتم خوب قضیه تقریباً حله!

9. ضمینه کاریت و ریسرچ اینترست هات رو بگو؟
    گفتم به مدت یک دقیقه همه هم غیر حساس

10. از خانمم پرسید چی خوندی؟
    خانمم گفت لیسانس و فوق لیسانس اقتصاد ( در ضمن نپرسید اونجا چیکار می خوای بکنی )

11. بعد پرسید چند ساله ازدواج کردین؟
    گفتم دو سال و بعد همین طوری که داشت تایپ می کرد پرسیدم ازش مدرکش رو می خوایین؟
    گفت بله بله حتماً
    من هم دادم و بادقت نگاه کرد

12. بعد از تحصیل می خوایید چیکار کنید؟
    می خوام تو یکی از دانشگاه های خوب کشورم استاد بشم، دو سال و نیم سابقه تحصیل به عنوان لکچرر داشتم دو دانشگاه آزاد و مطمئنم اگر از آریزونا استیت
    مدرکم رو بگیرم به این قضیه خیلی کمک می کنه.

13. بعد پرسید CV، SOP و ریسرچ پلنت رو دادی؟ چون برای بررسی بیشتر می خوایم و اگر نباشه مجبور میشیم ایمیل بزنیم و تا تو بفرستی دیر میشه و ...
    گفتم بله دادم
    گفت خیلی خوبه!
    14. CV رو برداشت و گفت شریفی بودی؟
    گفتم بله ارشد شریف بودم.

یه برگه برداشت روش تاریخ زد که گفتم رفتیم برای کلیرنس!!!! و گفت متاسفم که نمی توم ویزا بدم بهتون!

من هم خیلی محترمانه پرسیدم میشه دلیش رو بگین؟ یه جوری انگار نمی خواست بگه ولی گفت شما من رو قانع نکردید که می خواهید برگردید.
    و بعد شروع کرد یه سری توضیحات راجع به این موضوع داد که whole picture خوب نبود و برگشتنتون به ایران تو ذهنم emerge نکرد. دو دل بودم که
    مدارک و سندهای ملکی که به نامم بود رو بدم یا نه؟ البته 80 به 20 ترجیح می دادم که ندم چون حدس زدم شاید اگر تو یه سفارت دیگه بدم توجیح
    پذیر تر باشه.

این رو که گفت یهو همه مدارک رو از زیر شیشه داد و خداحافظی کرد!
    ما هم گفتیم:
    Have a nice day and goodbye!

این هم از جریان عمه آلتا!

دوستان خوشحال میشم اگر مشکلی تو مصاحبه من دیدن که خودم متوجه نشدم بهم بگن!
    در ضمن یک نکته! من DS160 رو که داشتم هزینه اش رو میدادم، نصف مصاحبه یک نفر و نصف
    مصاحبه یک نفر دیگر رو شنیدم! جفتشون یک جاهایی مدارکی که نمی خواست رو بهش پیشنهاد
    دادن....مثلاً نفر اول گفت که من دو تا مقاله دارم، بدمشون؟ اون هم گفت آره آره خیلی هم خوشحال
    میشم که بدی! که رفت برای کلیرنس!

برای ما هم اینطوری بود... هرچی پیشنهاد دادیم رو دید و استقبال کرد. موقعی که پول رو میدادیم
    طرف تاکیید کرد که اگر مدرکی دارین که فکر می کنین آفیسر رو کمک می کنه بدین!! شاید اونجا باید
    مدارک ملکی رو میدادم!!

توصیه!!

من چند روز قبل از مسافرت به ترکمنستان نشستم و تمام اتفاقات خوب و بد زندگیم رو دوره کردم...
    1. اتفاقات بسیار خوبی که بدون تلاش زیادی در اثر خوش شانسی فوق العاده ام برام افتاد....
    2. اتفاقات بدی که برام افتاد و من تونستم بعد از پیگیری شدید اونارو به نفع خودم تغییر بدم.

اینا تو ذهنم بود دائماً
    مورد اول باعث شد که به شانسم تکیه کنم و در تمام مدت قبل و خود مصاحبه مثبت باشم و بی استرس!
    بعد از ریجکت ناراحت شدم ولی نه خیلی!!! می تونم بگم خیلی کم! چون اتوماتیک تمام تصاویر اتفاقات
    بدی که برام افتاده بود و من با سعی و تلاش اونارو به نفع خودم تغییر دادم می اومد تو ذهنم!! :-)

واسه همین الان خیلی امیدوارم که با رفع کردن نقص ها و مشکلات، از یک کشور دیگر ویزام رو بگیرم. این
    نگرش انقدر تو من قوی بود که با تمام دوستان نزدیکم و خانواده ام که تلفنی صحبت کردم تا همین الان باور
    نکردن که من ریجکت شدم و فکر می کنن که من سر کار گذاشتمشون.

انشاله اگر ویزا رو هم بگیرم در آینده هم در مواجه با مشکلات دیگر، این تصویر هم به تصویرهای قبلی نتیجه
    گرفتن در اثر پیگیری کمک می کنه :-)

امیدوارم تجربیات من بهتون کمک کرده باشه و شدیداً ازتو خواهشمندم که من رو در پیغام خصوصی راهنمایی کنید.

اوه یک موضوع دیگه!!!

شاید بی ربط باشه! ولی این اتفاقات بعد از انتخابات اتفاق افتاد!! تا قبلش اینطوری نبود!
    مثل این که قفل رو عوض کردن دیگه کلیدها نمیخوره بهش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    با تشکرات فراوان
    ویرایش توسط y2dark : June 27th, 2013 در ساعت 02:05 AM دلیل: ادغام دو پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Sadra نمایش پست ها
    بچه ها دقت کنید که کسایی که فاند ندارن بانک استیتمنت در حد I20 ببرن چون هر سفارتی که برین اگه بانک استیتمنت زیاد ببرین نشون میده که پول زیادی دارین و می خواهین اونجا بمونین و احتمالش خیلی زیاده که ریجکت کنن
    شما هم حتما دوباره اقدام کنید من خیلی ها رو دیدم که دوباره اقدام کردن و ویزا گرفتن
    درضمن یه نکته دیگه هم اینه که بعضی از بچه ها دقیقا دانشگاههایی اپلای می کنن که تو همون شهر خواهر یا برادر سیتیزن دارن و این هم بعضی وقتا باعث میشه ریجکت بشن درصورتی که می تونن یه دانشگاه دیگه پذیرش بگیرن که تو اون شهر نباشه بعد که اومدن امریکا به راحتی ترنسفر می کنن
    موفق باشید
    من خودم حدود 120 میلیون بردم که با نرخ مبادلاتی فقط 2 هزار تا زیاد تر از I-20 بود...
    یکی از خانم ها هم 120 تا حدوداً و یکی دیگه 300 میلیون تا...!
    بقیه هم در ضمن همگی تو همین رقم ها بودن اگر اشتباه نکنم.
    فکر نکنم ربطی داشته باشه. مثلاً مال من با قیمت 1226 خورده بود و واسه اون خانم 2500 !

Junior Member

از مصاحبه شوندگان رسیده ؟ عجیبه ترکمنستان خوب بود که چرا قات زد !!!
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehdinor نمایش پست ها
    Hello

Please Be well prepared, unfortunately all master's applicant got denied from Turkmenistan today even with high GRE and GMAT score.
    The officer (she)said to all the applicants "the whole picture its not ok for you"

Senior Member smehdie آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdinor نمایش پست ها
    Hello

دوست من این ایمیل رو کی داده؟یعنی چه آدرسی؟
    یعنی به به های مستر ویزا نمیدن؟

نقل قول نوشته اصلی توسط smehdie نمایش پست ها
    دوست من این ایمیل رو کی داده؟یعنی چه آدرسی؟
    یعنی به به های مستر ویزا نمیدن؟
    فكر ميكنم منظورش بچه هايي بودن كه ديروز مصاحبه داشتن، دو نفر مستر بودن كه متاسفانه هر دو ريجكت شدن بلافاصله.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)