سلام دوستان...
من همین الان از ترکمنستان به تهران رسیدم و از بچه های 25 جون بودم.
در مورد مصاحبه:
1. دانشجوی پسر، برای دکتری، با فاند، رشته مواد نانو ... رفتن برای کلیرنس! ( دانشگاه نورت داکوتا )
2. دانشجوی پسر، برای دکتری، با فاند، رشته جنگل و چوب یه همچین چیزایی، تحقیق راجع به نانو کامپوزیت مرتبط با چوب، رفتن برای کلیرنس! (دانشگاه جورجیا)
3. خودم و خانمم، برای دکتری، بدون فاند، رشته مکانیک، گرایش روباتیک و کنترل! ریجکت با بند 214 بی (دانشگاه آریزونا استیت )
4. خانم و آقا، برای دکتری صنایع، با فاند تقریباً کامل... فکر کنم فقط 3 تا 6 هزار تا استیتمنت خواسته بودن، موضوع تحقیق راجع به بهینه سازی مسیرهای آمبولانس های شهری، کلیرنس! ( دانشگاه رو یادم نیست.
5. خانم، فوق لیسانس عمران، فول توییشن ویور و مقدار کمی استیپند که به نظرم برای ارشد خیلی هم عالیه، ریجکت با بند 214 بی (دانشگاه هیوستون)
6. خانم، فوق لیسانس عمران، با لیسانس از آلمان، بدون فاند، ریجکت 214 بی! (دانشگاه سن حوزه)
7. خانم، دکتری فیزیک، موضوع تحقیق فکر کنم ماده چگال بود، فول فاند، رفتن برای کلیرنس ( دانشگاه ایالتی نیو مکزیکو )
این ته دلم مونده اول بگم:
به جای واژه نامانوس خاله آلتا از این پس از واژه عمه آلتا استفاده کنید.
قضیه اینجاست که من با توجه به توصیه دوستان نزدیک و کسانی که به عشق آباد رفتند و تجربه خوبی داشتن و
همچنین مطالعه کل صفحات اعم از وقت، کلیرنس، تجربیات ویزا و اطلاعات سفر مرتبط با ترکمنستان.... این کشور
رو انتخاب کردم.
همچنین آقای نون که مارو بردند و آوردند هم گفتن از هر 100 نفر 95 نفر تو دانشجویی گرفته و اونایی که نگرفتن هم
یا پزشکی، یا زبان یا لیسانس یا موارد خیلی خاص بودن... کلاً همه چیز خیلی مثبت بود.
اما متاسفانه با اون تصویری که ما داشتیم خیلی فرق داشت... حتی دوستانی هم که ویزا گرفتن می گفتن خوش اخلاق نبود،
خوش و بش نکرد و حتی لبخند هم نزد...
کلاً حسابی آماده باشین... هیچ کورلیشنی نبود بین ماها... حتی فاند هم نبود ... چون مدارک مالی من رو قبول کرد... و دو نفر
دیگه هم بنک استیتمنت سنگین آورده بودند... به ماها گفت من رو قانع نکردین که بر میگردین و همون قضیه whole picture
که چند پست بالاتر اشاره شده بود هم برای ماها عنوان شد....
بعد از مصاحبه خود آقای نون هم گفت هیچ وقت اینطوری نبوده و همچین چیزی از عمه آلتا ندیده بوده...
علاقه مندی ها (Bookmarks)