نوشته اصلی توسط
houtcivil
با سلام
من دیروز این پست رو نوشتم.
امروز به مرکز بهداشت شهرستان خودم در خصوص واکسن MMR مراجعه کردم. دانشگاه فقط همین یک واکسن رو اجبار کرده بود و بالطبع من تنها پیگیر این واکسن شدم.
در ابتدا مسئول واکسیناسیون به من گفت که ما این واکسن رو برای سن شما نمیزنیم (این مورد رو دقیقا دوست من که دیروز به مرکز بهداشت شهرستان خودشون نیز مراجعه کرده بود، نیز مواجه شده بود) من بهش گفتم که باید برم خارج از کشور و دانشگاه ازم خواسته که این واکسن رو بزنم. با گفتن این حرف قبول کردند و واکسن رو برام زدند.
من سال 1382 هم این واکسن رو زده بودم که برگه ش رو داشتم و بهش نشون دادم. مسئول مربوطه گفت که این یک طرح همگانی در دی ماه سال 1382 بوده است که افراد زیر 25 سال در این طرح شرکت کرده اند.
بعدش، من رفتم پیش رییس مرکز، یک نامه رسمی (سربرگ دار، تاریخ، شماره نامه، مهر و امضا) خطاب به انستیتو پاستور تهران بم داد. متن نامه این بود که نامبرده واکسن MMR را در دو نوبت در تاریخ های 1382/10/24 و 1392/4/24 در مرکز بهداشت این شهرستان تزریق کرده است.
من گفتم که همین برگه رو ببرم کافی هست؟! بنده خدا جناب دکتر رییس مرکز گفت بزار الان میپرسم. زنگ زد تهران به انستیتو پاستور و بعدش خواست داخلی واکسیناسیون رو وصل کنند. سوال پرسید و اونها نیز گفتند که بله کافی هست.
این مورد رو هم خدمتتون عرض کنم که هیچگونه هزینه ای رو برای واکسن MMR امروز دریافت نکردند.
من در حال حاضر دو سوال از دوستان دارم:
1. اینکه فاصله دو تا تزریق واکسن از یکدیگر 10 سال است، مشکلی ندارد؟؟ (دانشگاه تنها گفته است که فاصله دو تزریق کمتر از یک ماه نباشد)
2. آیا باید برای گرفتن کارت زرد رنگ بین المللی حتما خودم به مرکز انستیتو پاستور در تهران مراجعه کنم؟؟ و یا میتونم این برگه رو به همراه کپی صفحه اول پاسپورت (و یا هر مدرک مورد نیاز دیگری) برای یکی از دوستام در تهران ارسال کنم و ایشون برای گرفتن کارت زرد رنگ بین المللی مراجعه کنند؟؟
ممنون از وقتی که میذارید تا سوالات من رو جواب بدید.
با سپاس فراوان
علاقه مندی ها (Bookmarks)