صفحه 99 از 191 نخستنخست ... 498990919293949596979899100101102103104105106107108109149 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 981 تا 990 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Junior Member

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

دوستان، من شهرستان هستم و مرکز بهداشت اینجا به من گفتن که می تونن واسم برگه ی واکسیناسیون بین المللی صادر کنن، این برگه و پر کردن فرم دانشگاه کافی نیست؟ حتماً باید ببرم انیستیتو پاستور واسه تأیید؟!

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

نقل قول نوشته اصلی توسط mazdak1365 نمایش پست ها
    دوستان، من شهرستان هستم و مرکز بهداشت اینجا به من گفتن که می تونن واسم برگه ی واکسیناسیون بین المللی صادر کنن، این برگه و پر کردن فرم دانشگاه کافی نیست؟ حتماً باید ببرم انیستیتو پاستور واسه تأیید؟!
    خيلي بچه ها به همين صورتي كه ميگيد اقدام كردن و مشكلي هم نبوده. پست بالايي خودتون رو بخونيد. شما كارهاتون رو از نظر تزريق واكسن انجام بديد و مدارك كامل و استاندارد داشته باشيد. حالا اگه گذارتون به تهران افتاد، ميتونيد اينها رو توي كارت بين المللي پاستور وارد كنيد. اگه نه هم كه به گفته دوستان مشكلي نيست.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

من یه سوال در مورد تست سل داشتم. دانشگاه ما گفته یا تست TST بدهید (که من علاقه ای به انجام اون ندارم) یا
    Interferon Gamma Release Assay (IGRA): (Specify method) QFT-G QFT-GIT T-SPOT Other
    از یه آزمایشگاه پرسیدم این تست دوم را اصلا نمی دونست چی هست! کسی هست که در مورد این تست اطلاع داشته باشه. ممنون

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

نقل قول نوشته اصلی توسط reghaderi نمایش پست ها
    من یه سوال در مورد تست سل داشتم. دانشگاه ما گفته یا تست TST بدهید (که من علاقه ای به انجام اون ندارم) یا
    Interferon Gamma Release Assay (IGRA): (Specify method) QFT-G QFT-GIT T-SPOT Other
    از یه آزمایشگاه پرسیدم این تست دوم را اصلا نمی دونست چی هست! کسی هست که در مورد این تست اطلاع داشته باشه. ممنون
    چند تا پست بالاتر توضيح مختصر در مورد تست سل دادم و چند صفحه قبل توضيح مفصلتر. قبل از پرسيدن سوال دست كم چند صفحه آخر تاپيك رو ببينيد.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrad نمایش پست ها
    چند تا پست بالاتر توضيح مختصر در مورد تست سل دادم و چند صفحه قبل توضيح مفصلتر. قبل از پرسيدن سوال دست كم چند صفحه آخر تاپيك رو ببينيد.
    اتفاقا چند وقتی هست که پست های واکسیناسیون را پیگیری می کنم. منظورم این نیست که این آزمایش چیه و برای چی انجام میشه. بیشتر دنبال آزمایشگاهی هستم که این آزمایش را انجام بده. تنها آزمایشگاهی که بهم گفته انجام میده گفت با روش الیزا انجام میده که جزو روش های ذکر شده توی فرم دانشگاه نیست. شما هم که فکر کنم این آزمایش را در آمریکا انجام دادید نه ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط houtcivil نمایش پست ها
    با سلام
    من دیروز این پست رو نوشتم.

امروز به مرکز بهداشت شهرستان خودم در خصوص واکسن MMR مراجعه کردم. دانشگاه فقط همین یک واکسن رو اجبار کرده بود و بالطبع من تنها پیگیر این واکسن شدم.
    در ابتدا مسئول واکسیناسیون به من گفت که ما این واکسن رو برای سن شما نمیزنیم (این مورد رو دقیقا دوست من که دیروز به مرکز بهداشت شهرستان خودشون نیز مراجعه کرده بود، نیز مواجه شده بود) من بهش گفتم که باید برم خارج از کشور و دانشگاه ازم خواسته که این واکسن رو بزنم. با گفتن این حرف قبول کردند و واکسن رو برام زدند.
    من سال 1382 هم این واکسن رو زده بودم که برگه ش رو داشتم و بهش نشون دادم. مسئول مربوطه گفت که این یک طرح همگانی در دی ماه سال 1382 بوده است که افراد زیر 25 سال در این طرح شرکت کرده اند.
    بعدش، من رفتم پیش رییس مرکز، یک نامه رسمی (سربرگ دار، تاریخ، شماره نامه، مهر و امضا) خطاب به انستیتو پاستور تهران بم داد. متن نامه این بود که نامبرده واکسن MMR را در دو نوبت در تاریخ های 1382/10/24 و 1392/4/24 در مرکز بهداشت این شهرستان تزریق کرده است.
    من گفتم که همین برگه رو ببرم کافی هست؟! بنده خدا جناب دکتر رییس مرکز گفت بزار الان میپرسم. زنگ زد تهران به انستیتو پاستور و بعدش خواست داخلی واکسیناسیون رو وصل کنند. سوال پرسید و اونها نیز گفتند که بله کافی هست.
    این مورد رو هم خدمتتون عرض کنم که هیچگونه هزینه ای رو برای واکسن MMR امروز دریافت نکردند.

من در حال حاضر دو سوال از دوستان دارم:

1. اینکه فاصله دو تا تزریق واکسن از یکدیگر 10 سال است، مشکلی ندارد؟؟ (دانشگاه تنها گفته است که فاصله دو تزریق کمتر از یک ماه نباشد)

2. آیا باید برای گرفتن کارت زرد رنگ بین المللی حتما خودم به مرکز انستیتو پاستور در تهران مراجعه کنم؟؟ و یا میتونم این برگه رو به همراه کپی صفحه اول پاسپورت (و یا هر مدرک مورد نیاز دیگری) برای یکی از دوستام در تهران ارسال کنم و ایشون برای گرفتن کارت زرد رنگ بین المللی مراجعه کنند؟؟

ممنون از وقتی که میذارید تا سوالات من رو جواب بدید.
    با سپاس فراوان
    تا جایی که من می دونم فاصله ی هر دو واکسن MMR نباید بیش تر از 30 روز بشه وگرنه فایده ای نداره و اثر بخشیش خیلی کم می شه و ممکنه حتی کاملا بی اثر بشه. 10 سال که دیگه هیچی ...

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط reghaderi نمایش پست ها
    من در مورد تست سل از نوع خونی quantiferon این رو میدونم که ازمایشگاه قلهک خیابان شریعتی با قیمت 150000تومان انجام میده با بیمه تکمیلی حدود 45 هزار تومان میشه. از پاستور پرسیدم گفتن بیمارستان مسیح دانشوری هم داره این ازمایش رو.
    توی اینترنت سرچ کنید که قیمت در شهری که عازم هستید چقدر هست. البته قیمت های بخش خصوصی و دولتی و دانشگاه متفاوت از هم هست. مثلا بخش خصوصی همین تست رو در اتلانتا 175 دلار میگیره انجام بده. قیمت ها بسته به هر ایالت و دانشگاه ممکنه فرق کنه.

ApplyAbroad Superstar houtcivil آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط houtcivil نمایش پست ها
    من در حال حاضر دو سوال از دوستان دارم:

1. اینکه فاصله دو تا تزریق واکسن از یکدیگر 10 سال است، مشکلی ندارد؟؟ (دانشگاه تنها گفته است که فاصله دو تزریق کمتر از یک ماه نباشد)

2. آیا باید برای گرفتن کارت زرد رنگ بین المللی حتما خودم به مرکز انستیتو پاستور در تهران مراجعه کنم؟؟ و یا میتونم این برگه رو به همراه کپی صفحه اول پاسپورت (و یا هر مدرک مورد نیاز دیگری) برای یکی از دوستام در تهران ارسال کنم و ایشون برای گرفتن کارت زرد رنگ بین المللی مراجعه کنند؟؟

ممنون از وقتی که میذارید تا سوالات من رو جواب بدید.
    با سپاس فراوان
    من امروز خودم پیگیر این دو مورد شدم.

1. تا جایی که فهمیدم مشکلی ندارد. حتی شماره یک نفر رو پیدا کردم که تلفنی باهاشون صحبت کردم و گفت که نوبت اولش مربوط به دوران کودکیش بوده است و مشکلی نداشته است.

2. به انستیتو پاستور زنگ زدم (تلفن: 9-66953311) و بعدش گفتم که به بخش واکسیناسیون وصل کنید.
    یک خانم برداشت و مورد رو توضیح دادم. ایشون گفت که مشکلی نیست و بدید به یکی از دوستاتون که برای ما بیاره و تنها کپی پاسپورتتون باهاش باشه، کافی هست.
    این مورد رو هم فرمودند که ساعات کاری در ماه مبارک رمضان از ساعت 9 تا 13 است.

من بر اساس فرمایش (صحیح، منطقی، بزرگوارانه و بدون هیچ گونه حاشیه اضافی) دوستان گرامی جناب ram_f15 و smonabav عزیز به هلال احمر نیز مراجعه کردم و مثل اینکه هلال احمر (در شهرستان بنده) در روزهای خاصی اینکار رو انجام میدهد. اما از شانس من مسئول مربوطه که این کار رو انجام میدهد، چند روزی مرخصی تشریف داشت. بقیه هم دقیقا جواب روشنی نمیدادند که چه جوری این کار انجام میشود اما میگفتند که انجام میشود و همش ارجاع میدادند که صبر کن تا مسئول مربوطه از مرخصی برگردد.

من هم فارغ از هر بحث دیگر مدارکم رو امروز برای دوستم در تهران فرستادم که قرار شد ایشون فردا با مراجعه به انستیتو پاستور اینکار رو برام انجام دهند.

به تجربه جدیدی در این خصوص برخورد کردم در اختیار دوستان قرار خواهم داد.

البته من بحثم مصون شدن شما از بیماری ها هست houtcivil جان، وگرنه برای ورود اطلاعات به کارت بین المللی واکسن مشکلی نیست. در این مورد هم سوال کردید؟

ApplyAbroad Superstar houtcivil آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ProspectiveStu نمایش پست ها
    البته من بحثم مصون شدن شما از بیماری ها هست houtcivil جان، وگرنه برای ورود اطلاعات به کارت بین المللی واکسن مشکلی نیست. در این مورد هم سوال کردید؟
    ProspectiveStu عزیز
    فکر کنم که اگر حداکثر فاصله بین این دو تزریق نیز مهم باشد، دانشگاه هم یک چیزی در این خصوص میگفت. با این وجود، صبر کنید تا سوال بپرسم و هنگامی که 100% مطلع شدم خدمتتون عرض میکنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)