نقل قول نوشته اصلی توسط Jamaliali نمایش پست ها
سلام
من 8 جولای مصاحبه داشتم تو دبی برای مقطع کارشناسی از دانشگاه Wesleyan ایالت Connecticut با بورسیه کامل. به خاطر استرس فراوانی که این فروم بهم داده بود خیلی نگران بودم و خیلی می ترسیدم. به خاطر همین هم ساعت 4:30 صبح جلوی سفارت بودم. اونقدر زود بود که نگهبان بهم گفت که برم اونور خیابون منتظر بمونم تا صبح بشه و بقیه بیان! وقتی صبح شد پروسه ورود به سفارت و تحویل مدارک ضروری شروع شد که لازم نمی بینم توضیحی بدم چون دقیقا مثل توضیحات بقیه کاربر هاست.
من نفر سوم تو صف بودم و اولین دانشجو. وقتی نوبت من رسید با استرس فراوان و ترس و لرز در حالی که حدود 30 صفحه انواع و اقسام مدارک و کاغذ با خودم داشتم رفتم جلوی کابین مصاحبه. (دو سری از هر کدوم داشتم واسه محکم کاری که همش بازم تقصیر این فروم هست!)
آفیسر یه خانم بود و از من این سوال ها رو پرسید :
چرا این دانشگاه میری؟ -چون داشگاه خوبیه و ....
تا به حال که سربازی نرفتی؟ -خیر
کجا ها دیگه اپلای کردی؟ -فلان جا و فلان جا
کلا می تونم بگم که به حرف های من زیاد گوش نمی کرد و فقط کارش به کار خودش بود. هرکی میگه موقع مصاحبه نتیجه مشخص میشه یا میخواد استرس زایی کنه و یا شرایط خاصی داشته. مصاحبه فقط برای تایید یک سری مسایل هست و یک فرد با مصاحبه خوب نمی تونه شرایط خودش رو بهتر کنه. فقط اگه واقعا موقع مصاحبه مشکل حرف زدن مثل بلد نبودن انگلیسی و یا این که صراحتا بگه میخوام آمریکا بمونم می تونه وضعش رو بدتر کنه.
بعد از این سه تا سوالی که ازم پرسیده شد گفت که ویزام آمادست و اگر تا سه چهار روز دیگه اینجام می تونم پاسپورتم رو بذارم سفارت و بعدا تحویل بگیرم.
پنجشنبه همون هفته یعنی سه روز بعد ویزام رو تحویل گرفتم و مولتیپل هست.
واقعا می دونم که همتون قصد کمک کردن به همدیگر رو دارید ولی این قدر الکی استرس زایی نکنید. فروم پر شده از افرادی که شرایط خاصی دارند و تو ویزا گرفتن مشکل پیدا کردند. افرادی هم که مشکلی نداشتند دیگه به این فروم نمیان و همین باعث شده بازدید کننده فکر کنه ویزا گرفتن هفت خان رستم میخواد.
توصیه من اینه که همه مدارکی که فکر میکنید لازم باشه با خودتون ببرین. میتونید ازشون اسکن بگیرین و تو یه جایی مثل ایمیل یا drop box آپلود کنید تا خیالتون راحت بشه. اصلا هم نترسید. اگه ریگی تو کفشتون نیست ویزا می گیرین و مهم تر از همه چی : دورغ نگین. چون اگه بفهمن کلا تا ده سال باید دور آمریکا خط بکشین.
سلام.

من کاربر نسبتا منفعلی هستم ولی به عنوان کسی که از این فروم استفاده کرده لازم میدونم بگم که جهت گیریی که این فروم به من داده کاملا مثبت بوده. توی این فروم هرکی تجربه ی خودش رو گذاشته و اگه کسی تجربیات دوستان رو بخونه متوجه میشه که نه تنها 4.5 صبح رفتن عاقلانه نیست بلکه باعث اذیت شدن شما هم میشه! من هم به سادگی ویزا گرفتم ولی خوندن همین فروم باعث شد مدارکم از قبل تکمیل باشه و ساعت 8:50 صبح برای مصاحبه ی 9:00 صبح اونجا باشم. کلییر نشدن بچه ها هیچ ربطی به ریگ کفشی(!) نداره و دوستان زیادی با شرایط کاملا عادی هنوز دارن انتظار میکشن.
در مورد فاند توی مقطع لیسانس حتی سایت دانشگاهها هم شرایطش رو نوشتن و دانشگاه Wesleyan هم مستثنا نیست. شما یا PR یا سیتیزن امریکا هستید که در این صورت ویزا گرفتن دیگه معنی نداره یا نخبه ی در سطح جهانی هستید (طلا و نقره جهانی در المپیادهای دانش آموزی) که رنک دانشگاه با این موضوع مغایره! دوستان المپیادی جذب دانشگاههای TOP TEN میشن. بهتره اگه اینجا چیزی مینویسیم صادقانه باشه چون بچه ها برای برنامه ریزی تحصیلی شون از این سایت استفاده میکنن!

دقیقا روزی که مصاحبه داشتم(9 جون) دختر جوونی واسه کارشناسی پذیرش داشت و درجا ریجکت شد. جواب آفیسر هم دقیقا این بود :"برای کارشناسی ویزا نمیدیم برو برای مقاطع بالاتر اقدام کن". شبیه همین ماجرا رو دوست دیگه ای که 7 جولای مصاحبه اش بود دیده بود و می گفت که آفیسر به i-20 نگاه هم نکرد.