صفحه 185 از 218 نخستنخست ... 85135175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194195 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,841 تا 1,850 , از مجموع 2172

موضوع: دبی - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

Senior Member Harrison آواتار ها

پیش فرض پاسخ : دبی - نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در سال 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط Yasaman68 نمایش پست ها
    رشتش شیمی هست و سربازی هم نرفته و می خواد ضمانت بزاره. می خواد بدونه که اصلا شانسی داره؟
    اگه ویزاش نیاد و به این ترم نرسه. فقط با I20 جدید دوباره می تونه بره برای ترم بعد؟
    ضاهرا اگه بخواد Spring بره باید دوباره Apply کنه واسه همون دانشگاه. اون وقت دوباره می تونه با همون ویزا بره یا دوباره باید بره سفارت؟
    اگر به این ترم نرسند قطعا باید i20 جدید داشته باشند...چون ابتدای هر ترم باید سویس اعتبار داشته باشه...
    اگر شرایط i20 شون عوض بشه باید دوباره مصاحبه بشند...اما اگر فقط تاریخش عوض بشه برای ترم جدید مشکلی پیش نمی اد

نقل قول نوشته اصلی توسط Harrison نمایش پست ها
    اگر به این ترم نرسند قطعا باید i20 جدید داشته باشند...چون ابتدای هر ترم باید سویس اعتبار داشته باشه...
    اگر شرایط i20 شون عوض بشه باید دوباره مصاحبه بشند...اما اگر فقط تاریخش عوض بشه برای ترم جدید مشکلی پیش نمی اد
    ممنون دوست عزیز
    پس کلا ما می تونیم با همین مصاحبه اگه ویزامون دیر بیاد فقط با یه I20 جدید ترم رو دیفر کنیم و ترم بعد بریم بدون نیاز به مصاحبه جدید؟
    بعد قضیه این سه ما اعتبار چی می شه؟ اگه سه ماه از تاریخ صدور ویزا گذشته باشه مگه نباید دورباره بریم مصاحبه؟

حالا با این شرایطی که دارن بره مصاحبه یا نه؟ از اون نظر که August قطعا سر سفارت شلوغ هست. چون جواب ماها رو ندادن هنوز

سلام دوستان
    من ۲۳ جولای مصاحبه داشتم و ی ایمیل برام اومده که این چیزا رو براشون بفرستم :

1. Complete résumé
    2. Complete list of publications
    3. Detailed descriptions of the proposed research or work in the United States;
    4. Letters of invitation from the United States sponsor (this letter should be from an academic contact, not the foreign student advisor);
    5. Letters of support from the financial sponsor با توجه به اینکه من مستر پذیرش گرفتم و فاند ندارم و هنوزم استاد خاصی یا پروژه خاصی بهم معرفی نشده ، به نظرتون باید تو موارد c,d,e چه چیزایی براشون بفرستم؟ آیا کسی هست که ازشون چنین چیزایی خواسته باشن؟ ممنون میشم راهنمائی کنید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط atanhi نمایش پست ها
    آقا مال من هم با 3 تموم می شه؟ ایراد داره؟
    مال منم با 5 تموم میشه..هیچ موردی نداره

Junior Member

بچه ها یه سوال فوری
    من 21جولای مصاحبه داشتم و آفیسر به من گفت که ویزام تا 25 جولای یعنی امروز آمادس. پاسپورتمو نتونستم اونجا بزارم چون باید از دبی خارج میشدم ولی آفیسر به من گفت که مشکلی نیست و میتونم از ایران براشون بفرستم.الان که status check میکنم نوشته Administrative Processing! میخواستم بدونم این یعنی کارم به مشکل خورده یا تا زمانی که پاسپورتم به دستشون نرسه Approved نمیشم؟اگه کسی همچین موردی داشته کمک کنه ممنون میشم.

Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad3 نمایش پست ها
    بچه ها یه سوال فوری
    من 21جولای مصاحبه داشتم و آفیسر به من گفت که ویزام تا 25 جولای یعنی امروز آمادس. پاسپورتمو نتونستم اونجا بزارم چون باید از دبی خارج میشدم ولی آفیسر به من گفت که مشکلی نیست و میتونم از ایران براشون بفرستم.الان که status check میکنم نوشته Administrative Processing! میخواستم بدونم این یعنی کارم به مشکل خورده یا تا زمانی که پاسپورتم به دستشون نرسه Approved نمیشم؟اگه کسی همچین موردی داشته کمک کنه ممنون میشم.
    نه. مشکلی نیست. وقتی ویزا توی پاسپورتتون زده میشه status به issued تغییر پیدا میکنه.

نگران نباشید. تبریک بابت ویزاتون

دوستان من 12 جون همراه با همسرم مصاحبه داشتیم که دیروز من کلیر شدم و همسرم (F2) هنوز منتظرن. امیدوارم همه هرچه زودتر کلیرنس همه بیاد.
    انتظار سختیه!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Jamaliali نمایش پست ها
    سلام
    من 8 جولای مصاحبه داشتم تو دبی برای مقطع کارشناسی از دانشگاه Wesleyan ایالت Connecticut با بورسیه کامل. به خاطر استرس فراوانی که این فروم بهم داده بود خیلی نگران بودم و خیلی می ترسیدم. به خاطر همین هم ساعت 4:30 صبح جلوی سفارت بودم. اونقدر زود بود که نگهبان بهم گفت که برم اونور خیابون منتظر بمونم تا صبح بشه و بقیه بیان! وقتی صبح شد پروسه ورود به سفارت و تحویل مدارک ضروری شروع شد که لازم نمی بینم توضیحی بدم چون دقیقا مثل توضیحات بقیه کاربر هاست.
    من نفر سوم تو صف بودم و اولین دانشجو. وقتی نوبت من رسید با استرس فراوان و ترس و لرز در حالی که حدود 30 صفحه انواع و اقسام مدارک و کاغذ با خودم داشتم رفتم جلوی کابین مصاحبه. (دو سری از هر کدوم داشتم واسه محکم کاری که همش بازم تقصیر این فروم هست!)
    آفیسر یه خانم بود و از من این سوال ها رو پرسید :
    چرا این دانشگاه میری؟ -چون داشگاه خوبیه و ....
    تا به حال که سربازی نرفتی؟ -خیر
    کجا ها دیگه اپلای کردی؟ -فلان جا و فلان جا
    کلا می تونم بگم که به حرف های من زیاد گوش نمی کرد و فقط کارش به کار خودش بود. هرکی میگه موقع مصاحبه نتیجه مشخص میشه یا میخواد استرس زایی کنه و یا شرایط خاصی داشته. مصاحبه فقط برای تایید یک سری مسایل هست و یک فرد با مصاحبه خوب نمی تونه شرایط خودش رو بهتر کنه. فقط اگه واقعا موقع مصاحبه مشکل حرف زدن مثل بلد نبودن انگلیسی و یا این که صراحتا بگه میخوام آمریکا بمونم می تونه وضعش رو بدتر کنه.
    بعد از این سه تا سوالی که ازم پرسیده شد گفت که ویزام آمادست و اگر تا سه چهار روز دیگه اینجام می تونم پاسپورتم رو بذارم سفارت و بعدا تحویل بگیرم.
    پنجشنبه همون هفته یعنی سه روز بعد ویزام رو تحویل گرفتم و مولتیپل هست.
    واقعا می دونم که همتون قصد کمک کردن به همدیگر رو دارید ولی این قدر الکی استرس زایی نکنید. فروم پر شده از افرادی که شرایط خاصی دارند و تو ویزا گرفتن مشکل پیدا کردند. افرادی هم که مشکلی نداشتند دیگه به این فروم نمیان و همین باعث شده بازدید کننده فکر کنه ویزا گرفتن هفت خان رستم میخواد.
    توصیه من اینه که همه مدارکی که فکر میکنید لازم باشه با خودتون ببرین. میتونید ازشون اسکن بگیرین و تو یه جایی مثل ایمیل یا drop box آپلود کنید تا خیالتون راحت بشه. اصلا هم نترسید. اگه ریگی تو کفشتون نیست ویزا می گیرین و مهم تر از همه چی : دورغ نگین. چون اگه بفهمن کلا تا ده سال باید دور آمریکا خط بکشین.
    سلام.

من کاربر نسبتا منفعلی هستم ولی به عنوان کسی که از این فروم استفاده کرده لازم میدونم بگم که جهت گیریی که این فروم به من داده کاملا مثبت بوده. توی این فروم هرکی تجربه ی خودش رو گذاشته و اگه کسی تجربیات دوستان رو بخونه متوجه میشه که نه تنها 4.5 صبح رفتن عاقلانه نیست بلکه باعث اذیت شدن شما هم میشه! من هم به سادگی ویزا گرفتم ولی خوندن همین فروم باعث شد مدارکم از قبل تکمیل باشه و ساعت 8:50 صبح برای مصاحبه ی 9:00 صبح اونجا باشم. کلییر نشدن بچه ها هیچ ربطی به ریگ کفشی(!) نداره و دوستان زیادی با شرایط کاملا عادی هنوز دارن انتظار میکشن.
    در مورد فاند توی مقطع لیسانس حتی سایت دانشگاهها هم شرایطش رو نوشتن و دانشگاه Wesleyan هم مستثنا نیست. شما یا PR یا سیتیزن امریکا هستید که در این صورت ویزا گرفتن دیگه معنی نداره یا نخبه ی در سطح جهانی هستید (طلا و نقره جهانی در المپیادهای دانش آموزی) که رنک دانشگاه با این موضوع مغایره! دوستان المپیادی جذب دانشگاههای TOP TEN میشن. بهتره اگه اینجا چیزی مینویسیم صادقانه باشه چون بچه ها برای برنامه ریزی تحصیلی شون از این سایت استفاده میکنن!

دقیقا روزی که مصاحبه داشتم(9 جون) دختر جوونی واسه کارشناسی پذیرش داشت و درجا ریجکت شد. جواب آفیسر هم دقیقا این بود :"برای کارشناسی ویزا نمیدیم برو برای مقاطع بالاتر اقدام کن". شبیه همین ماجرا رو دوست دیگه ای که 7 جولای مصاحبه اش بود دیده بود و می گفت که آفیسر به i-20 نگاه هم نکرد.

سلام
    آدرس سایت غیر از دوبی (واشنگتن) که وضعین کلیرنس را می شه چک کرد را لطفا اطلاع دهید... متشکر

Member s7amiri آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Midwifery - SBMU

نقل قول نوشته اصلی توسط dystopiiia نمایش پست ها
    سلام.

من کاربر نسبتا منفعلی هستم ولی به عنوان کسی که از این فروم استفاده کرده لازم میدونم بگم که جهت گیریی که این فروم به من داده کاملا مثبت بوده. توی این فروم هرکی تجربه ی خودش رو گذاشته و اگه کسی تجربیات دوستان رو بخونه متوجه میشه که نه تنها 4.5 صبح رفتن عاقلانه نیست بلکه باعث اذیت شدن شما هم میشه! من هم به سادگی ویزا گرفتم ولی خوندن همین فروم باعث شد مدارکم از قبل تکمیل باشه و ساعت 8:50 صبح برای مصاحبه ی 9:00 صبح اونجا باشم. کلییر نشدن بچه ها هیچ ربطی به ریگ کفشی(!) نداره و دوستان زیادی با شرایط کاملا عادی هنوز دارن انتظار میکشن.
    در مورد فاند توی مقطع لیسانس حتی سایت دانشگاهها هم شرایطش رو نوشتن و دانشگاه Wesleyan هم مستثنا نیست. شما یا PR یا سیتیزن امریکا هستید که در این صورت ویزا گرفتن دیگه معنی نداره یا نخبه ی در سطح جهانی هستید (طلا و نقره جهانی در المپیادهای دانش آموزی) که رنک دانشگاه با این موضوع مغایره! دوستان المپیادی جذب دانشگاههای TOP TEN میشن. بهتره اگه اینجا چیزی مینویسیم صادقانه باشه چون بچه ها برای برنامه ریزی تحصیلی شون از این سایت استفاده میکنن!

دقیقا روزی که مصاحبه داشتم(9 جون) دختر جوونی واسه کارشناسی پذیرش داشت و درجا ریجکت شد. جواب آفیسر هم دقیقا این بود :"برای کارشناسی ویزا نمیدیم برو برای مقاطع بالاتر اقدام کن". شبیه همین ماجرا رو دوست دیگه ای که 7 جولای مصاحبه اش بود دیده بود و می گفت که آفیسر به i-20 نگاه هم نکرد.
    سلام دوست عزیز. من هم 9 جون مصاحبه داشتم و پذیرشم هم واسه مقطع کارشناسی بود (البته اینجا لیسانس گرفتم و با این پذیرش می خواهم پیش نیازهای رشته داروسازی را پر کنم ولی در نهایت یه لیسانس دیگست) و ویزام رو هم گرفتم. دقیقا به همین دلیل هم بسیار مضطرب بودم و آژانسم هم نه گذاشت نه بر داشت گفت می خوای بری برو ولی فکر نکنم ویزا بگیری ولی بعد از اینکه مطالب این فروم را خوندم خودم رو آماده تر کردم و مصاحبه موفقی داشتم و بدون استرس این مسیر رو طی کردم چون تمام مطالب مثبت بودند و از این می گفتند که امسال دبی چه قدر خوب ویزا میده و چه روند راحتی شده. ولی اگر قرار بود اینجا هم حرف های منفی بشنوم این طور نمیشد و حتما خودم را میباختم . دیگه سراغ آن آژانس هم نرفتم .مطمئنم اگه میومدم اینجا و چنین تجاربی را می خوندم "
    دقیقا روزی که مصاحبه داشتم(9 جون) دختر جوونی واسه کارشناسی پذیرش داشت و درجا ریجکت شد. جواب آفیسر هم دقیقا این بود :"برای کارشناسی ویزا نمیدیم برو برای مقاطع بالاتر اقدام کن". شبیه همین ماجرا رو دوست دیگه ای که 7 جولای مصاحبه اش بود دیده بود و می گفت که آفیسر به i-20 نگاه هم نکرد"
    سکته را زده بودم دیگه چون وفتی که آدم نرفته خود مصاحبه هر کلمه از تجربه دوستان دیگه روحیه را از این رو به اون رو میکنه.
    پس در خصوص ریجکت شدن واسه کارشناسی هم مورد با مورد فرق داره و نمیشه دلیل خاصی را واسه ریجکت شدن تعمیم داد. در مورد فاند هم باید بگم که در مقطع کارشناسی درسته که بی نهایت محدوده ولی دانشگاههایی با بودجه خوب هستند که اسکالرشیپ هایی می دهند ( حتی به اندازه کل شهریه) این هم نمونه مال دانشگاهی که خودم دارم میرم:
    http://admissions.uc.edu/internation...holarship.html که بعدا توی ایمیل بهم گفتند شرایط اینکه مبلغ بالاتری اسکالرشیپ بگیری را داری ولی وقتی اقدام کردی که ددلاینش گذشته بود و بیا اینجا شاید با توجه به منابع یه کاریش کردیم.
    این هم تجربه مصاحبم http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post1221494

من که ویزا گرفتنم را مدیون مطالب مثبتی می دانم که اینجا خواندم و از همه کسانیکه زحمت می کشند و این مجموعه را کامل می کنند ممنونم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)