سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .
ویرایش توسط بهادر : September 7th, 2009 در ساعت 01:30 PM
1. بلی می توانید الان اقدام کنید ،کلیه مدارک بطور جداگانه و در مرحله بعدی و پس از assement اداره سیدنی و پذیرش ابتدایی آنها و مهلت 120 روزه تعیین شده از تاریخ نامه آنها فرصت ارسال مدارک را دارید .
2. بلی . ترجیحاً جهت امنیت بیشتر با پستهای معتبر بین الملی : DHL,TNT و آرامکس
3.بلی بهتر است از طریق یکی از آشنایان در کانادا اینکار را انجام دهید . از ایران در حال حاضر امکان پذیر نیست .
4.اگر دستی ببرید متحمل هزینه اضافی و زیادی خواهید شد ! تصمیم با خودتان است . معمولاً متقاضیان پست بین المللی می کنند و مشکلی ندارد .
5-مدارک را می برید دارالترجمه های رسمی دادگستری ، خودشون یه هزینه جداگانه بابت به تائید رسانیدن وزارت امور خارجه می گیرند و این کار را انجام می دهند و بدون دردسر خواهد بود .
بلی کلیه مدارک را از جمله کارنامه و مدرک تحصیلی باید ترجمه و به تائید رساند .
ویرایش توسط بهادر : September 7th, 2009 در ساعت 01:54 PM
با سلام
شرمنده ولی میخواستم بدونم چه جوری میشه یه پست رو پاک کرد؟
ویرایش توسط بهادر : September 7th, 2009 در ساعت 01:56 PM
خیلی ممنون از توضیحاتت افشین جان
ققط می خواستم ببینم مدارک دیگه مثل مدارکی که از مجتمع فنی تهران گرفته شده رو هم لازمه ترجمه کنم و بفرستم؟
در مورد مدارک منظور شما اینکه که در حال حاضر فقط من فرمهای مربوط و رسید پول رو باید پست کنم؟ مدارک دیگه رو بعدا باید بفرستم؟ لطفا دقیقا بگید برای شروع چی باید پست کنم.
مرسی
سلام دوست گرامی
شرایط امتحان از زمین تا آسمون با تستی که الان دارید میزنید فرق میکنه.شما هشت امتیاز نیاز دارید و اگر همه رو moderate بشید(مثل رنج نمرات بالا) فیکس 67 میشید.البته اگر عین نمرات بالا رو تو امتحان بیارید که بعید میدونم به خاطر شرایط امتحان.
بازم پیشنهاد میکنم صبر کن دوماه اتفاق خاصی نمیافته.در عوض میتونی رو اماده کردن مدارک کار کنی
علاقه مندی ها (Bookmarks)