صفحه 246 از 5471 نخستنخست ... 1461962362372382392402412422432442452462472482492502512522532542552562963467461246 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,451 تا 2,460 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member afshinnnn آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    ممنون از جوابتون
    بهتر نیست یه توضیح کوچولو بده که داشته خودشو prepare میکرده برای امتحان دانشگاه؟
    دقیقاً حرف شما صحیح است و باید از جملاتی مبنی بر آماده شدن برای کنکور استفاده کنید . نمونه پیشنهادی :

Home study & preperation for admission to the university

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط ramanzand نمایش پست ها
    دوستان ببخشيد در بحث شما دخالت ميكنم منبعد حسب تصميم گيري جديد ويزاي مهاجرين ايراني به جاي سوريه در تهران صادر ميگردد
    سورس این خبر کجاست؟

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    دقیقاً حرف شما صحیح است و باید از جملاتی مبنی بر آماده شدن برای کنکور استفاده کنید . نمونه پیشنهادی :

Home study & preperation for admission to the university
    ممنون افشین جان برای نظر و جمله پیشنهادی.در مورد خرید خدمت نظرتون چیه؟البته با پیمان جان قبلآ صحبت کردم و یه نمونه خوب ایشون پیشنهاد دادند ولی ممنون میشم نظر شما رو بدونم.
    ویرایش توسط بهادر : September 7th, 2009 در ساعت 01:30 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط arty125 نمایش پست ها
    دوستان سلام.
    چند تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید.
    1- من امتحان آیلتس 2 ماه دیگه دارم می تونم الان اقدام کنم و بعد نتیجه امتحان رو براشون تو سوریه بفرستم؟ اخه تو فرمهاش خوندم نوشته بود که اگه مدرک ایلتس نفرستاده باشید همه مدارکتون برگشت می خوره
    2- مدارک رو حتما باید سوریه فرستاد؟ با پست پیشتاز؟
    3- پول و می شه از طریق یه آشنا تو کانادا پرداخت کرد؟ اگه از ایران بخواهیم پرداخت کنیم دقیقا پول رو باید چطوری پرداخت کنیم و اطلاعاتی که برای پرداخت نیاز داریم چیا هستند؟
    4- بهتره مدارک و پست کنیم یا خودمون بریم سوریه بدیم سفارت؟
    5- برای ترجمه مدارک همین شرکتهای ترجمه مدارک ببریم درسته؟ و بعدش باید بعدش بریم وزارت امور خارجه تاییدیه بگیریم؟ ریز نمرات و مدارک دانشگاهی و دبیرستان و آموزشگها و همه جی باید ترجمه بشه؟

ممنون از جوابتون.
    1. بلی می توانید الان اقدام کنید ،کلیه مدارک بطور جداگانه و در مرحله بعدی و پس از assement اداره سیدنی و پذیرش ابتدایی آنها و مهلت 120 روزه تعیین شده از تاریخ نامه آنها فرصت ارسال مدارک را دارید .
    2. بلی . ترجیحاً جهت امنیت بیشتر با پستهای معتبر بین الملی : DHL,TNT و آرامکس
    3.بلی بهتر است از طریق یکی از آشنایان در کانادا اینکار را انجام دهید . از ایران در حال حاضر امکان پذیر نیست .
    4.اگر دستی ببرید متحمل هزینه اضافی و زیادی خواهید شد ! تصمیم با خودتان است . معمولاً متقاضیان پست بین المللی می کنند و مشکلی ندارد .
    5-مدارک را می برید دارالترجمه های رسمی دادگستری ، خودشون یه هزینه جداگانه بابت به تائید رسانیدن وزارت امور خارجه می گیرند و این کار را انجام می دهند و بدون دردسر خواهد بود .
    بلی کلیه مدارک را از جمله کارنامه و مدرک تحصیلی باید ترجمه و به تائید رساند .

دوستان سلام.
    چند تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید.
    1- من امتحان آیلتس 2 ماه دیگه دارم می تونم الان اقدام کنم و بعد نتیجه امتحان رو براشون تو سوریه بفرستم؟ اخه تو فرمهاش خوندم نوشته بود که اگه مدرک ایلتس نفرستاده باشید همه مدارکتون برگشت می خوره

ممنون از جوابتون.

دوست عزیز
    بهتون پیشنهاد میکنم عجله نکنید و صبر کنید تا نتیجه IELTS بیاد.من مواردی رو میشناسم که اون ادعایی رو که برای زبان کرده بودند رو نتونستند بدست بیارند و مهلتشون تموم شد و پروندشون رد شد.مگر اینکه امتیازتون بالا باشه و زیاد روش حساب نکرده باشی.
    البته فقط یه پیشنهاده.
    ویرایش توسط بهادر : September 7th, 2009 در ساعت 01:54 PM

با سلام
    شرمنده ولی میخواستم بدونم چه جوری میشه یه پست رو پاک کرد؟
    ویرایش توسط بهادر : September 7th, 2009 در ساعت 01:56 PM

ممنون افشین جان برای نظر و جمله پیشنهادی.در مورد خرید خدمت نظرتون چیه؟البته با پیمان جان قبلآ صحبت کردم و یه نمونه خوب ایشون پیشنهاد دادند ولی ممنون میشم نظر شما رو بدونم.
    این جمله بد نیست :

buy out exemption from military service

دوست عزیز
    بهتون پیشنهاد میکنم عجله نکنید و صبر کنید تا نتیجه IELTS بیاد.من مواردی رو میشناسم که اون ادعایی رو که برای زبان کرده بودند رو نتونستند بدست بیارند و مهلتشون تموم شد و پروندشون رد شد.مگر اینکه امتیازتون بالا باشه و زیاد روش حساب نکرده باشی.
    البته فقط یه پیشنهاده.
    مرسی از پیشنهادت دوست عزیز
    من بدون امتیازات زبان انگلیس 59 امتیاز دارم . تو تستهایی که الان دارم می زنم حدود امتیازام برای IELTS به این صورت هست.
    speaking 5.5
    reading 5.5
    Listening 6
    writing 6
    به نظر شما با این شرایط الان اقدام کنم یا بازم صبر کنم تا نتیجه امتحان بیاد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    1. بلی می توانید الان اقدام کنید ،کلیه مدارک بطور جداگانه و در مرحله بعدی و پس از assement اداره سیدنی و پذیرش ابتدایی آنها و مهلت 120 روزه تعیین شده از تاریخ نامه آنها فرصت ارسال مدارک را دارید .
    2. بلی . ترجیحاً جهت امنیت بیشتر با پستهای معتبر بین الملی : DHL,TNT و آرامکس
    3.بلی بهتر است از طریق یکی از آشنایان در کانادا اینکار را انجام دهید . از ایران در حال حاضر امکان پذیر نیست .
    4.اگر دستی ببرید متحمل هزینه اضافی و زیادی خواهید شد ! تصمیم با خودتان است . معمولاً متقاضیان پست بین المللی می کنند و مشکلی ندارد .
    5-مدارک را می برید دارالترجمه های رسمی دادگستری ، خودشون یه هزینه جداگانه بابت به تائید رسانیدن وزارت امور خارجه می گیرند و این کار را انجام می دهند و بدون دردسر خواهد بود .
    بلی کلیه مدارک را از جمله کارنامه و مدرک تحصیلی باید ترجمه و به تائید رساند .
    خیلی ممنون از توضیحاتت افشین جان
    ققط می خواستم ببینم مدارک دیگه مثل مدارکی که از مجتمع فنی تهران گرفته شده رو هم لازمه ترجمه کنم و بفرستم؟

در مورد مدارک منظور شما اینکه که در حال حاضر فقط من فرمهای مربوط و رسید پول رو باید پست کنم؟ مدارک دیگه رو بعدا باید بفرستم؟ لطفا دقیقا بگید برای شروع چی باید پست کنم.
    مرسی

مرسی از پیشنهادت دوست عزیز
    من بدون امتیازات زبان انگلیس 59 امتیاز دارم . تو تستهایی که الان دارم می زنم حدود امتیازام برای IELTS به این صورت هست.
    speaking 5.5
    reading 5.5
    Listening 6
    writing 6
    به نظر شما با این شرایط الان اقدام کنم یا بازم صبر کنم تا نتیجه امتحان بیاد؟
    سلام دوست گرامی
    شرایط امتحان از زمین تا آسمون با تستی که الان دارید میزنید فرق میکنه.شما هشت امتیاز نیاز دارید و اگر همه رو moderate بشید(مثل رنج نمرات بالا) فیکس 67 میشید.البته اگر عین نمرات بالا رو تو امتحان بیارید که بعید میدونم به خاطر شرایط امتحان.
    بازم پیشنهاد میکنم صبر کن دوماه اتفاق خاصی نمیافته.در عوض میتونی رو اماده کردن مدارک کار کنی

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)