سلام به تمامی اساتید گرامی.
من علاوه بر مدرک مهندسی کامپیوتر مدر ک فنی حرفه ای درجه 2 برق ساختمان هم دارم اما زمینه کاریم کامپیوتر هست. سوالم اینه که آیا میتونم بابت مدرک فنی حرفه ای که دارم 2 امتیاز اضافه بگیرم یا نه؟
پیشاپیش از جوابتون ممنونم.
سلام به تمامی اساتید گرامی.
من علاوه بر مدرک مهندسی کامپیوتر مدر ک فنی حرفه ای درجه 2 برق ساختمان هم دارم اما زمینه کاریم کامپیوتر هست. سوالم اینه که آیا میتونم بابت مدرک فنی حرفه ای که دارم 2 امتیاز اضافه بگیرم یا نه؟
پیشاپیش از جوابتون ممنونم.
سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .
گفته می شود بعضی از لیسانس ها که از نظر کانادایی ها به عنوان حرفه شناخته می شوند ممکن است توسط آفیسر 22 امتیازی در نظر گرفته بشود. ولی به طور عام روی لیسانس، شما همون 20 امتیاز را حساب کنید.
بحث دیگر راجع به کسانی هست که لیسانس های ناپیوسته و غیر مرتبط با کاردانی دارند که این متقاضیان هم ممکن است 22 امتیاز بهشان تعلق بگیرد.
سلام دوست خوبم
من خیلی خوشحالم که نظر دیگران با من موافق نیست دارم کم کم امیدوارتر هم میشم ولی تحلیل من از گذشته تا امروز به این نتیجه رسیده که قوانین مهاجرت سال به سال سخت تر میشه و تنها جایی که من نسبت به این نامه خوشبین نیستم اینه که آقای وزیر گفته اند ما از تجربه خود در زمینه اینکه مشاغل را محدود کردیم و باعث شدیم که متخصصینی بیایند که باعث بالا رفتن سطح اقتصادی در آنجا شوند پس از این حرف این برداشت میشه که برای اینکه بخوان باز این روند اقتصادی تر بشه رشته ها را محدودتر کنن و به همین مقدار به سمت برنامه های استانی و سرمایه گذاری بروند که البته این رو هم صریحا خودش اعلام کرده
بابک خان سلام و عرض تبریک
ممکنه لطف کنی و بگی از طریق چه کد و رشته ای اقدام کردی و امتیازات به تفکیک چقدر بودن؟ این ممکنه به بعضی از دوستان که شرایط مشابه دارن یکمی کمک کنه من فکر می کنم کسانی می تونن به شرایط بررسی پروندۀ دیگران اتکا کنند که شرایطشون به اون فرد نزدیک باشه. ممنون.
یادم میاد سال 1372 که برای اولین بار با دوست صمیمیم تصمیم به مهاجرت گرفتم، اون موقع همدیگر رو الکی می ترسوندیم که وای الآن هست که دیگه کانادا درش را ببنده و دیگه مهاجر نگیره، از اون موقع تا الان یه چیزی حدود 16 سال گذشته، قوانین مهاجرت نه تنها سختتر نشدند بلکه به مراتب آسانتر و پروسه آن کوتاه تر هم شده است. نمونه اش پرونده ی دوستانی که تنها شش ماه پس از پر کردن فرم های اولیه ویزای کانادا را در پاسپورتشان دارند که این در کل تاریخ کانادا بی سابقه است.
کار منطقی و اصولی این است که شما از هر نظر آمادگی مهاجرت را داشته باشید و بعدش اقدام کنید؛ وگرنه برای مهاجرت کردن همیشه راهی هست و هیچ عجله ای نیست.
ویرایش توسط Pearson : November 8th, 2009 در ساعت 10:13 AM
پيمان جان ولي من شنيدم كه اگر ليسانس مرتبط با كارداني باشه، احتمال اينكه 22 امتياز را بگيرند، بيشتر است. من كه با كارداني و ليسانس يك رشته اقدام كردم. البته هنوز pending هستم. لطفا اگر دوستاني هم هستند كه به اين صورت اقدام كردند و in process شدند از وضعيت و شرايطشون بي زحمت اطلاع بدهند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)