صفحه 419 از 5471 نخستنخست ... 3193694094104114124134144154164174184194204214224234244254264274284294695199191419 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,181 تا 4,190 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام به تمامی اساتید گرامی.
    من علاوه بر مدرک مهندسی کامپیوتر مدر ک فنی حرفه ای درجه 2 برق ساختمان هم دارم اما زمینه کاریم کامپیوتر هست. سوالم اینه که آیا میتونم بابت مدرک فنی حرفه ای که دارم 2 امتیاز اضافه بگیرم یا نه؟
    پیشاپیش از جوابتون ممنونم.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط babakdin نمایش پست ها
    خوب اينم تاريخهاي پرونده من که دوستان خواسته بودن

27 ژانويه 2009- ارسال مدارك از تهران به سيدني
    6 فوريه 2009- رسيدن نامه به سيدني
    24 مي 2009- تاريخ نامه سيدني كه حاوي فايل نامبر است
    25 مي 2009 - ارسال مدارك به سفارت كانادا در سوريه
    27 مي 2009- رسيدن مدارك به سوريه
    20 جون 2009- رسيدن نامه از سوريه (فايل نامبر جديد)
    3 اگوست 2009 - تغيير وضعيت پرونده از Pending Review به In Process
    30 سپتامبر 2009 – تاريخ نامه مديكال
    7 اکتبر 2009 – دريافت نامه مديكال در تهران
    22 اکتبر 2009 – رسيدن مدارك مديكال به فرانسه
    2 نوامبر2009- رسيدن پرينت حساب به سوريه
    5 نوامبر 2009–سيدن ايميل پاسپورت ريكوئست
    واقعا روز بعد مدارک را فرستادین؟

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza56 نمایش پست ها
    پیمان جان علیرغم اینکه گفتی تو پستهای قبلی در این باره بحث شده میشه لطفا بگی کدوم لیسانسها ممکنه 22 امتیاز داشته باشه راستش من نتونستم پستهای قبلی رو پیدا کنم
    گفته می شود بعضی از لیسانس ها که از نظر کانادایی ها به عنوان حرفه شناخته می شوند ممکن است توسط آفیسر 22 امتیازی در نظر گرفته بشود. ولی به طور عام روی لیسانس، شما همون 20 امتیاز را حساب کنید.
    بحث دیگر راجع به کسانی هست که لیسانس های ناپیوسته و غیر مرتبط با کاردانی دارند که این متقاضیان هم ممکن است 22 امتیاز بهشان تعلق بگیرد.

نقل قول نوشته اصلی توسط Taha نمایش پست ها
    سلام به تمامی اساتید گرامی.
    من علاوه بر مدرک مهندسی کامپیوتر مدر ک فنی حرفه ای درجه 2 برق ساختمان هم دارم اما زمینه کاریم کامپیوتر هست. سوالم اینه که آیا میتونم بابت مدرک فنی حرفه ای که دارم 2 امتیاز اضافه بگیرم یا نه؟
    پیشاپیش از جوابتون ممنونم.
    بله ممکن است به شما این 2 امتیاز تعلق بگیرد.

نقل قول نوشته اصلی توسط x_axez نمایش پست ها
    واقعا روز بعد مدارک را فرستادین؟
    والا من مطمئنم که 25 جم مدارک رو فريستادم حالا نميدونم تاريخ در يافت نامه سيدني دقيقا کي بود احتمال يکي دو روز خطا وجود داره اخه من کليه مدارکمو اماده داشتم فقط فايل نامبر و رسيد پولو نداشتم

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    دوست عزیز

من هم با نظر پیمان عزیز موافق هستم و اعتقاد دارم در هیچ جای متن اشاره به تغییر روند و یا لیست نشده است!! ممکن آن قسمت از متن را که برای شما این موضوع را تداعی کرده است که قرار است تغییر در روند ایجاد شود را مشخص کنید؟!
    یک موضوع دیگر لظفا پینگلیش تایپ نفرمایید و گرنه مورد خشم مدیر قرار می گیرید و ممکن است نامه شما را با احترام پاک کنند.

موفق باشید
    سلام دوست خوبم
    من خیلی خوشحالم که نظر دیگران با من موافق نیست دارم کم کم امیدوارتر هم میشم ولی تحلیل من از گذشته تا امروز به این نتیجه رسیده که قوانین مهاجرت سال به سال سخت تر میشه و تنها جایی که من نسبت به این نامه خوشبین نیستم اینه که آقای وزیر گفته اند ما از تجربه خود در زمینه اینکه مشاغل را محدود کردیم و باعث شدیم که متخصصینی بیایند که باعث بالا رفتن سطح اقتصادی در آنجا شوند پس از این حرف این برداشت میشه که برای اینکه بخوان باز این روند اقتصادی تر بشه رشته ها را محدودتر کنن و به همین مقدار به سمت برنامه های استانی و سرمایه گذاری بروند که البته این رو هم صریحا خودش اعلام کرده

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    MSc in Construction Management

نقل قول نوشته اصلی توسط babakdin نمایش پست ها
    والا من مطمئنم که 25 جم مدارک رو فريستادم حالا نميدونم تاريخ در يافت نامه سيدني دقيقا کي بود احتمال يکي دو روز خطا وجود داره اخه من کليه مدارکمو اماده داشتم فقط فايل نامبر و رسيد پولو نداشتم
    بابک خان سلام و عرض تبریک
    ممکنه لطف کنی و بگی از طریق چه کد و رشته ای اقدام کردی و امتیازات به تفکیک چقدر بودن؟ این ممکنه به بعضی از دوستان که شرایط مشابه دارن یکمی کمک کنه من فکر می کنم کسانی می تونن به شرایط بررسی پروندۀ دیگران اتکا کنند که شرایطشون به اون فرد نزدیک باشه. ممنون.

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط saman.shakeri نمایش پست ها
    سلام دوست خوبم
    من خیلی خوشحالم که نظر دیگران با من موافق نیست دارم کم کم امیدوارتر هم میشم ولی تحلیل من از گذشته تا امروز به این نتیجه رسیده که قوانین مهاجرت سال به سال سخت تر میشه و تنها جایی که من نسبت به این نامه خوشبین نیستم اینه که آقای وزیر گفته اند ما از تجربه خود در زمینه اینکه مشاغل را محدود کردیم و باعث شدیم که متخصصینی بیایند که باعث بالا رفتن سطح اقتصادی در آنجا شوند پس از این حرف این برداشت میشه که برای اینکه بخوان باز این روند اقتصادی تر بشه رشته ها را محدودتر کنن و به همین مقدار به سمت برنامه های استانی و سرمایه گذاری بروند که البته این رو هم صریحا خودش اعلام کرده
    یادم میاد سال 1372 که برای اولین بار با دوست صمیمیم تصمیم به مهاجرت گرفتم، اون موقع همدیگر رو الکی می ترسوندیم که وای الآن هست که دیگه کانادا درش را ببنده و دیگه مهاجر نگیره، از اون موقع تا الان یه چیزی حدود 16 سال گذشته، قوانین مهاجرت نه تنها سختتر نشدند بلکه به مراتب آسانتر و پروسه آن کوتاه تر هم شده است. نمونه اش پرونده ی دوستانی که تنها شش ماه پس از پر کردن فرم های اولیه ویزای کانادا را در پاسپورتشان دارند که این در کل تاریخ کانادا بی سابقه است.
    کار منطقی و اصولی این است که شما از هر نظر آمادگی مهاجرت را داشته باشید و بعدش اقدام کنید؛ وگرنه برای مهاجرت کردن همیشه راهی هست و هیچ عجله ای نیست.
    ویرایش توسط Pearson : November 8th, 2009 در ساعت 10:13 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    گفته می شود بعضی از لیسانس ها که از نظر کانادایی ها به عنوان حرفه شناخته می شوند ممکن است توسط آفیسر 22 امتیازی در نظر گرفته بشود. ولی به طور عام روی لیسانس، شما همون 20 امتیاز را حساب کنید.
    بحث دیگر راجع به کسانی هست که لیسانس های ناپیوسته و غیر مرتبط با کاردانی دارند که این متقاضیان هم ممکن است 22 امتیاز بهشان تعلق بگیرد.
    پيمان جان ولي من شنيدم كه اگر ليسانس مرتبط با كارداني باشه، احتمال اينكه 22 امتياز را بگيرند، بيشتر است. من كه با كارداني و ليسانس يك رشته اقدام كردم. البته هنوز pending هستم. لطفا اگر دوستاني هم هستند كه به اين صورت اقدام كردند و in process شدند از وضعيت و شرايطشون بي زحمت اطلاع بدهند.

نقل قول نوشته اصلی توسط kajkolahkhan نمایش پست ها
    پيمان جان ولي من شنيدم كه اگر ليسانس مرتبط با كارداني باشه، احتمال اينكه 22 امتياز را بگيرند، بيشتر است. من كه با كارداني و ليسانس يك رشته اقدام كردم. البته هنوز pending هستم. لطفا اگر دوستاني هم هستند كه به اين صورت اقدام كردند و in process شدند از وضعيت و شرايطشون بي زحمت اطلاع بدهند.
    بین علما در این رابطه اختلاف نظر هست.
    منظور من این است که دو رشته با هم تفاوت داشته باشند. اگر یکی باشند منطقی به نظر نمی رسد که 22 امتیاز تعلق بگیرد.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)