صفحه 421 از 5471 نخستنخست ... 3213714114124134144154164174184194204214224234244254264274284294304314715219211421 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,201 تا 4,210 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط kajkolahkhan نمایش پست ها
    سلام
    يكي از دوستان من ميخواهد اقدام كند، همسرش ديپلم داره، چند امتياز ميگيره براي همسر؟
    متاسفانه دیپلم همسر امتیازی ندارد

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط کامران نمایش پست ها
    ممنون فقط میخواستم بپرسم اون دوستتون که می فرمایید گزینه نه را انتخاب کرد الان در چه مرحله ای پرونده اش قرار دارد چون قبلا از بعضی دوستان شنیده بودم حتما باید گزینه بله را انتخاب کنیم (حتی اگه مدرک آیلس را هنوز نگرفته باشی)
    شرمنده پستتونو ندیده بودم
    ایشون الان در مرحله in processهست

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

پیمان و مهرداد عزیز
    ممنونم از راهنمایی تون البته منم منظورم ترجمه بعد از گرفتن تایید ها بوذ
    اینم از این بابت بود که شنیده بودم سفارت گردش فارسی رو هم قبول می کنه

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط anahitageo نمایش پست ها
    پیمان و مهرداد عزیز
    ممنونم از راهنمایی تون البته منم منظورم ترجمه بعد از گرفتن تایید ها بوذ
    اینم از این بابت بود که شنیده بودم سفارت گردش فارسی رو هم قبول می کنه
    سفارت كانادا در ايران گردش فارسي را قبول ندارد پس فكر نكنم سفارت كانادا در سوريه قبول كند از جايي كه شنيديد چندان قابل اعتماد نيست چون براي ويزاي موقت سفارت كانادا در تهران از من مدرك ترجمه شده خواست.
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

نقل قول نوشته اصلی توسط kajkolahkhan نمایش پست ها
    سلام
    يكي از دوستان من ميخواهد اقدام كند، همسرش ديپلم داره، البته پيش دانشگاهي هم رفته و الان دانشجو هست. چند امتياز ميگيره براي همسر اگر بخواهد با همون پيش دانشگاهيش كه الان داره بفرسته؟
    دیپلم+پیش دانشگاهی 3 امتیاز داره

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط saman.shakeri نمایش پست ها
    دیپلم+پیش دانشگاهی 3 امتیاز داره
    Secondary school (high school) diploma or less : 0 points

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    دوست عزیز خیلی ممنون از تبریکتان ولی من هنوز موفق نشدم.
    به نظر من قدر روزهاتون را بدونید و برای کانادا رفتن هول نزنید، زندگی تون را بکنید هر موقع وقتش رسید می روید.

خيام اگر ز باده مستى خوش باش
    با ماه رخى اگر نشستى خوش باش
    چون عاقبت كار جهان نيستى است
    انگار كه نيستى، چو هستى خوش باش
    گل کفتی تا وقتی ویزا تو پاس نخورده باید فکر کرد که سالها می خوای تو ایران بمونی. ضمنا برای چلوگیری از خدای نکرده دپرس شدن های بعدی بایستی نیم نگاهی هم به رد شدن داشت

Junior Member

سلام دوستان.

اولا تبریک میگم به همه دوستانی که کارشون درست شده.
    یک سئوال داشتم. اگه ادرس و شماره تلفن شرکتی که توش کار کردیم و ازش گواهی کار گرفتیم عوض بشه، چیکار باید کرد? ایا باید یک جوری به اداره مهاجرت خبر داد? اگر نه اگه اونها بخوان تحقیق کنن چی میشه?

ممنون از جوابتون.
    موفق باشین
    اي خداي بزرگ به من کمک کن که هر وقت خواستم درباره راه رفتن ديگري قضاوت کنم، قدري با کفش هاي او راه بروم.

Senior Member afshinnnn آواتار ها

Cool پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط shadi_2008 نمایش پست ها
    سلام دوستان.

اولا تبریک میگم به همه دوستانی که کارشون درست شده.
    یک سئوال داشتم. اگه ادرس و شماره تلفن شرکتی که توش کار کردیم و ازش گواهی کار گرفتیم عوض بشه، چیکار باید کرد? ایا باید یک جوری به اداره مهاجرت خبر داد? اگر نه اگه اونها بخوان تحقیق کنن چی میشه?

ممنون از جوابتون.
    موفق باشین

شما در اولین فرصت یک ایمیل مستقیم از طریق لینک زیر جهت اطلاع به ویزا آفیس بزنید و آدرس و شماره جدید را بنویسید :

https://dmp-portal.cic.gc.ca/cicemai...ssion=damascus

Case Specific Enquiry
    You may use this form if:
    • You have submitted an application at a visa office abroad.
    • The information you seek is not available on E-cas.
    • Your application has exceeded normal processing times. We will not respond to your enquiry if the application is within normal processing times. Information on processing times.
    • You wish to report important changes regarding your application, such as births, deaths, marriages, divorces, adoptions, changes in address, changes in employment, acquisition of a new educational credential, results of an approved language test.

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

سلام
    من ميخواستم بدونم كه كار در زمان تحصيل به صورت پاره وقت محسوب ميشه؟
    البته سابقه بيمه مربوط به اون هم دارم

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)