صفحه 65 از 66 نخستنخست ... 15555657585960616263646566 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 641 تا 650 , از مجموع 660

موضوع: مسائل مربوط به بلیت پرواز

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به بلیت پرواز

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    بيمه كردن بليت بابت امكان كنسليش مربوط به ماركتينك خاص فروش بليت در كشورهاي اسكانديناوي هست كه در ايران و امريكا وجود ندارد
    منظور من سايتهاي خريد اينترنتي معروف دنيا مثل CHEAPOAIR و KAYAK بود كه بليت ها غير قابل استرداد هستند.
    اختلاف قيمت بليتي كه آنلاين خريديد با آژانس به دليل اختلاف در ساب كلاس هاي پروازي هست. وگرنه اختلاف چشمگيري در يك ساب كلاس خاص نخواهند داشت
    این که بیمه کردن بلیط فقط برای محدوده اسکاندیناوی است رو اطلاع ندارم.
    بلیطی که من خریداری کردم دقیقا در همان کلاس پروازی بود که آزانس ارائه می کرد. بلیط رو هم دقیقا از سایتی که شما هم به آن اشاره کردین خریداری کردم و معمولا هم همین کار رو می کنم. در همین سایت ها هم امکان استرداد بلیط وجود دارد به شرطی در توضیحات بلیط قید شده باشد.
    سایت هایی که اقدام به فروش بلیط می کنن در واقع دارای زیر مجموعه ای از شرکت ها هستند که تعدادی بلیط را برای فروش ارائه می کنند. این شرکت ها با یکدیگر رقابت کرده و تلاش می کنند که با پایین آوردن قیمت بلیط هایی که شما تاریخ و مبدا و مقصد آن را روی سایت انتخاب کرده اید مسافر را به خرید از آنها ترغیب کنند .
    اینها دقیقا تجربیات خودم هست و نقل قول از کسی نیست. ولی به هر حال دوستان مختارن هر طور که می خوان عمل کنن.
    تاريخ فايل نامبر : 14 دسامبر 2006
    تاريخ انتقال فايل به ورشو : ......
    تاريخ دريافت نامه آپديت : ......
    تاريخ دريافت مديكال : ......

Junior Member mamad_85 آواتار ها

چه تاريخي؟
    رزرو بعد از چند روز باطل ميشه
    بليت هاي اينترنتي NOT REFUNDABLE هستند
    سلام ممنون از پاسختون. من برای 5 اگوست می خوام البته هنوز ویزا جوابش نیومده برای 1 اگوست درخواست دادم که احتمال زیاد قبول می کنن. (ایشالله که قبول کنن)
    چون پرواز این تاریخ رو سایت از بقیه روز ها ارزون تر هستش میترسم که زود پر شود. (البته من روی سایت خود ترکیش دیدم)
    بلیطی که ایمیل میشه برای ایرلان و فرودگاه ها قابل قبول است منظورم اینکه نباید دیگه به آژانس یا جای دیگه ای مراجعه کرد.
    و در ضمن اگه اینترنتی رزرو کنم هزینه بلیط رو چطور باید پرداخت کرد؟ (میشه رفت آژانس پرداخت کرد یا اون رو هم فقط اینترنتی میشه پرداخت کرد)
    در پناه حق، شاد باشید
    ویرایش توسط mamad_85 : June 2nd, 2013 در ساعت 07:47 PM

سلام دوستان عزیز.من هفت روز ویزای شینگن سوئد گرفتم .سوالم اینه آیا این به معنای 7 شبانه روز کامل است.یا 7 روز و6شب می باشد.چون بلیط پرواز سوئد از ظهر یک شنبه این هفته تا ظهر یک شنبه هفته بعد گرفتم که این می شود 8 روز(بخاطر حضور دوتا روزیکشنبه در سوئد) . آیا این بیشتر از حد مجاز نیست ومشکلی بوجود نمی آورد؟ممنون میشم سریع رانمایی بفرمایید تا بلیط را در صورا امکان عوض کنم

نقل قول نوشته اصلی توسط alirezabakhsh نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز.من هفت روز ویزای شینگن سوئد گرفتم .سوالم اینه آیا این به معنای 7 شبانه روز کامل است.یا 7 روز و6شب می باشد.چون بلیط پرواز سوئد از ظهر یک شنبه این هفته تا ظهر یک شنبه هفته بعد گرفتم که این می شود 8 روز(بخاطر حضور دوتا روزیکشنبه در سوئد) . آیا این بیشتر از حد مجاز نیست ومشکلی بوجود نمی آورد؟ممنون میشم سریع رانمایی بفرمایید تا بلیط را در صورا امکان عوض کنم
    مشکلی نداره یه روز اضافه
    از این اینور و اونور هم هی سوال نکنید براتون دردسر میشه

سلام دوستان.
    من هفته آینده با اقامت دانشجویی با پرواز شرکت هواپیمایی آسمان میام آرلاندا.
    یه راهنمایی از شما می خوام در مورد باری که همرام میتونم بیارم.
    سوالم اینه که من و شوهرم نفری 40 کیلو بار و 5 کیلو هم داخل کابین میتونیم با خودمون بیاریم، ولی در مجموع حدودا 12 کیلو اضافه بار داریم، میخوان بپرسم کسی از شما با پرواز آسمان اومده سوئد؟ و اگه اومده میشه بگید که در مورد بار داخل کابین و چمدون ها خیلی سخت می گیرن یا نه؟
    ممنون میشم پاسخ بدین.

نقل قول نوشته اصلی توسط sara3372417 نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    من هفته آینده با اقامت دانشجویی با پرواز شرکت هواپیمایی آسمان میام آرلاندا.
    یه راهنمایی از شما می خوام در مورد باری که همرام میتونم بیارم.
    سوالم اینه که من و شوهرم نفری 40 کیلو بار و 5 کیلو هم داخل کابین میتونیم با خودمون بیاریم، ولی در مجموع حدودا 12 کیلو اضافه بار داریم، میخوان بپرسم کسی از شما با پرواز آسمان اومده سوئد؟ و اگه اومده میشه بگید که در مورد بار داخل کابین و چمدون ها خیلی سخت می گیرن یا نه؟
    ممنون میشم پاسخ بدین.
    سختگيري نمي كنند مشكلي نداريد

سختگيري نمي كنند مشكلي نداريد
    اخیلی ممنون از پاسخ شما
    میشه واضح تر بگید لطفا.
    یعنی ما مثلا تا چقدر بار اضافه می تونیم داشته باشیم؟
    اینو از این بابت می گم که اگه بشه مثلا نفری 1 کوله پشتی سنگین مثلا 15 کیلویی کتاب ببریم تو هواپیما با نفری 45 کیلو بار؟ همسرم هم دانشجو هست ایران همه بارمون کتابه.
    آخه بارمون خیلی زیاده میخوام مخم هاش رو ببرم. ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط sara3372417 نمایش پست ها
    اخیلی ممنون از پاسخ شما
    میشه واضح تر بگید لطفا.
    یعنی ما مثلا تا چقدر بار اضافه می تونیم داشته باشیم؟
    اینو از این بابت می گم که اگه بشه مثلا نفری 1 کوله پشتی سنگین مثلا 15 کیلویی کتاب ببریم تو هواپیما با نفری 45 کیلو بار؟ همسرم هم دانشجو هست ایران همه بارمون کتابه.
    آخه بارمون خیلی زیاده میخوام مخم هاش رو ببرم. ممنون
    براي بار چك اين كه دقيقن وزن ميشه نبايد بار بيشتر داشته باشيد
    بار كابين هم تا موقعي كه مسافر تابلو نكرده از اونجايي كه وزن نميشه مشكلي نداره

Senior Member

با سلام،

می خواستم بدونم که ارزونترین پرواز به استکهلم کدومه؟ بلیط ایران ایر برای اواسط جولای حدودا چند میشه؟ و آیا آسمان هم پرواز داره به استکهلم؟

ممنون
    Interview & CSQ Date = 14 July 2010
    Federal F.N Date = 25 August 2010
    Medical Date = 30 July 2013
    PassRequest = 28 Oct 2013

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط majidek نمایش پست ها
    با سلام،

می خواستم بدونم که ارزونترین پرواز به استکهلم کدومه؟ بلیط ایران ایر برای اواسط جولای حدودا چند میشه؟ و آیا آسمان هم پرواز داره به استکهلم؟

ممنون
    سلام
    ارزونترین پرواز به استکهلم ایران ایر هست قیمتش هم برای اواسط جولای حدود 1550000 تومنه،آسمان رو تا جایی که میدونم به استکهلم پرواز نداره.
    از طریق http://www.iranair.com/Portal/Home/D...d-32bfc6dd291d خودتون میتونید برای تاریخهای مختلف قیمت بلیط رو چک کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)