اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
سلام ازدوستان کسی میدونن که واکسن سه گانه کزاز دیفتری وفکرکنم سیاه سرفه رو در تهران کجا میزنن؟ جز نیازمندی های دانشگاه منه.Tetanus-Diphtheria-Pertusisممنون میشم اگر کسی بتونه جواب بده
دوستانی که کارت واکسن ندارن و یادشون نیست که چه واکسن هایی زدن میتونن واکسن های مورد نیاز دانشگاهشون رو قبل از تزریق برن ی تیتر بگیرن و بعد اگر تیترشون مثبت بود برن ی مرکز بهداشت تیترو نشون بدن تا براشون کارت صادر شه بعد اون کارتو ببرن پاستور تا کارت بین المللی واسشون صادر شه.
سلام دوستان
من تست سل انجام دادم تو نتیجه نشون میده که enduration 2 هست و Erythma 3 هست. یعنی کلا 5mm
حالا به نظرتون این خطرناک نیست. نگن آزمایش خون و... بده.
آخه من جایی که آمپول رو زد خاروندم حساسیت نشون داد. اگه 5 زیاده دوباره برم رو این یکی دستم تست انجام بدم.
سلام دوستان
ما هفت ماه پیش یک بار رفتیم مدیکال کارت پاستور رو گرفتند و به تعدادمون برگه سفید دادند،
حالا دوباره باید بریم اونجا و مدیکال رو تمدید کنیم.
بازم باید بریم پاستور و برگ واکسن بگیریم و ... ؟!
من سال 2003 یه کارت زرد از هلال احمر دارم که توش مهر زده که واکسن meningococcal زدم. اینو قبول می کنن یا دوباره باید بزنم؟ آخه تو خود کارت نوشته اعتبار این کارت برای واکسن مننژیت دو سال و برای تب زرد 10 سال می باشد!
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
اوني كه دانشگاه از شما ميخواد واكسن مننژيت نوع ACWY هست. براي حجاج و در هلال احمر هم همون رو ميزنن. اوني كه براي سربازا ميزنن تا اونجا كه مي دونم از نوع AC هست.
http://www.meningitis.org/pilgrims-travellers
ویرایش توسط Mehrad : June 18th, 2014 در ساعت 12:39 AM
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)