لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
از پاسخگویی به سوالاتی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند، معذورم!
آدمها وقتی نا امید می شوند به خیلی کمتر از آنچه لیاقتش را دارند راضی می شوند! این دلیلی ست برای وجود افراد نالایق در زندگیمان...! پروفسور مجید سمیعی
من Person/Entity Paying for Your Trip خانواده زدم با اینکه فول فاندم. می دونم که باید دانشگاه می زدم خلاصه ریسک می کنم می رم سفارت بعدش نتیجه را به دوستان می گم. تقصیر خودشون که مبهم نوشتنباید ریسک کردن از جایی شروع کرد
![]()
اگه بخایم بگیم که فول فاندیم و هزینه سفر رو دانشگاه میده باید organization رو انتخاب کنیم یا other person?
اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
سلام
اصلا چنین کاری نکنید. سابقه کار بیشتر از اینکه کمک کننده باشه دردسر ساز خواهد شد و کمترین تبعاتش طولانی کردن پروسه کلیرنس هست. حتی به دوستانی هم که 2 سال گپ دارند توصیه میکنیم سابقه رو تا حد ممکن مطرح نکنند هرچند نوعی عدم صداقته اما اگر جدا قابل ردگیری نیست عنوان نکردنش بهتره.
سلام
اصلا نیازی به توضیح نیست. در فرم هم وارد نکنید. برای کار نکردن کسی رو رد نمی کنند مگر اینکه گپ تحصیلیش نامشخص باشه که مشغول له چه کاری بوده. اگر گپ تحصیلی ندارید ( حتی به نظر شخصی بنده بیش از 2 سال) کلا بزنید بیکار و در جواب آفیسر هم همینکه برای آزمون ها میخوندید رو عنوان کنید.
بچه ها سوال مهم دارم
من میخام برم دبی پس یابد location رو بزنم UAE-Dubai دیگه؟
آخه من از یه آژانس شنیدم واسه دانشجویی باید بریم ابوظبی؟!
توروخدا کمک کنین گیج شدن
سلام
تاریخ ورود i20 من،22/8 زده شده. از طرفی تو ادمیشن لتر زده برای دورهای زبان نباید دیرتر از 23 جولای برسید،حتما برای TA باید این دوره رو بگذرونم. حالا اون قسمت که تاریخ ورود رو خواسته حتما باید 22جولای رو انتخاب کنم؟ نمیشه تاریخ زودتر از این رو زد؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)