شما چند تا مشکل در برداشتهاتون دارید! یکی اینکه لزومی نداره شما مجانی کار کنی. چون اصولا اگر کسی شما رو بخواد با حقوق از همون اول هست. حتی اگر قرار به این هم باشه که شما با توجه راحتی برای رفتن و برای دستیابی به موقعیت پست درجای بهتر خودتون برید در اتاق یه استادی! و بهش پیشنهاد بدید من فکر نمیکنم بیشتر از یکی دوجلسه مصاحبه یا خونه آخرش چند هفته مجانی نیاز باشه کار کنی تا طرف تصمیمش رو بگیره. البته طرف باید پست داک بخواد. و مهتر از اون شما رو باید بخواد. اگر کسی شما رو نخواد بحث دیگریست. به هر حال شما خودت میدونی چه کاره هستی و توانایی در چه حد داری.
دوم اینکه پست داک رو برای کار آکادمیک لزوما نمیرن. پست داک موقعیتی هست برای بهتر کردن رزومه و گسترش شبکه ارتباطی. طبعا افراد با رزومه عالی بدون نیاز به پست داک مستقیم سر کار میرودند چه آکادمیک چه صنعتی. افراد با رزومه ضعیف تر یکی دوسالی باید بچرخند! افرادی هم هستند که من دیده ام تا حتی 4 سال! تحت عناوین پست داک. ریسرچر و ... در چند دانشگاه دست و پا زده اند تا بالاخره یه کار صنعتی پیدا کرده اند. طبعا کار شما با مدرک از ایران سخت خواهد بود. اما همان طور که گفتم شما خودتون میدونید که چه کاره هستین ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)