سلام. من ۲۵ جولای برای یه پوزیشن توی دانشگاه سالزبرگ اتریش مصاحبه داشتم. همین سوالات معمول که بچه ها اشاره کرده اند رو پرسیدند. اولش چون یکهو و بدون مقدمه گفت خودتو معرفی کن گند زدم چون استرس داشتم. اما اواخرش بهتر تونستم خودمو نشون بدم. سوپروایزر بود و یه دانشجوی دکتراش که اون بیشتر سوال میپرسید. زبانشون هم خیلی بهتر از من نبود!!! راجع اینکه قبلا به خارج سفری داشته ای پرسید. منم گفتم نه. گفتم زبان آلمانی اصلا بلد نیستم. گفت به سرتیفیکیت ش نیازی نیست اما اگر بلد بودی پوینت مثبته...
بعد گفت پورتفولیو ت ایمپرسیو هست و تو جزو ده نفر اولی. اما نمیدونم کلا چندتا متقاضی درخواست داده بودند... ضمنا چندروز قبل از اینکه من اسکایپ کنم اونها پوزیشن رو مجددا بازکرده بودن و درواقع ددلاین رو اکستندد کرده بودن. پرسیدم علتش چی بوده گفت چون چندنفر درخواست کرده بودن که اکستند کنید...
گفته بود سوالی داشتی با این دانشجوم درارتباط باش. من چندروز بعد از اسکایپ(چون گفت سرشون شلوغه ۵روز صبر کردم) ضمن تشکر چندتا فایل از مقاله و پروپوزال قبلی هام فرستادم که شانسم بیشتر بشه و بفهمه رایتینگ م خوبه. اما دریغ از جواب... جرات نکردم دوباره ایمیل بدم یا توی اسکایپ تکست بدم...
الان ۱۷ روز از اسکایپ گذشته اما خبری ندادن که ریجکتم یانه. تازه راند دوم هم قراره داشته باشن. سپتامبر یا نوامبر هم باید پروژه شروع بشه و اماده کردن مدارک برای سفارت هم قاعدتا طول میکشه...

چرا خبرنمیدن اینها.... الان چیکار کنم بنظرتون... مردیم از استرس😣