نقل قول نوشته اصلی توسط Habib_Nobakht نمایش پست ها
سلام
من حدس میزنم شما اطلاعات کافی در باره ی پذیرش از کانادا و آمریکا دارید.
اگر به حوزه ی روانشناسی سیاسی علاقه مند بودید طبیعتا داشتن دو مدرک در حوزه ی مشاوره و علوم سیاسی براتون نکته ی مثبت هم حساب میشد. یکی از دوستان ایرانی با مدرک کارشناسی روانشناسی و کارشناسی ارشد علوم سیاسی الان در دانشگاه ایالتی واشنیگتن هست و دکترای روانشناسی سیاسی ش رو هم تموم کرده.
ولی اگر شما میخواید برای دکترای روانشناسی مشاوره اپلای کنید، مدرک ارشدتون غیرمرتبط حساب میشه. میتونید با گرفتن یه ارشد مشاوره این رو حل کنید. یا این که بی خیال این موضوع بشید و نمره ی جیاری جنرال و سابجکت بالایی بگیرید و اپلای کنید و امیدوار باشید!

کلا خیلی چیزها از کنترل ما خارج هست. زیاد وسواس به خرج ندهید. تلاش کنید، اپلای کنید و امیدوار باشید.
حبیب
سلام و تشکر از حسن توجه شما.
من ارشدم مشاوره است دیگه. مشاوره خانواده. لیسانسم علوم سیاسیه. اتفاقا هنوز هم به حوزه علم سیاست بسیار علاقمندم منتهی من مشاوره خانواده خوندم و به گمانم برای روانشناسی سیاسی مدرک باید روانشناسی می بود.
الان تمرکزم روی اینه که نمره آیلتسم بالای ۷ بشه و بلافاصله بعد از اون هم باید برای آزمون جی ار ای جنرال آماده بشم. تا ابان دیگه مدارکم آماده باشه.
راستش یه کم ترس و دلهره دارم به همین خاطر بعضی وقت ها دچار افکار وسواسی میشم که نکنه نشه.... این همه تلاش... و همه ش دنبال راهی برای تقویت رزومه م هستم.
ولی به جز مقاله دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم. فقط کارگاه شرکت میکنم که مهارت های مشاوره ایم قوی باشه.

معدلم به جی پی ای ۳.۷۶
یک مقاله کنفرانسی
یک مقاله isi سابمیت شده
یک مقاله دیگه هم در دست اقدام
بالای ۴۰۰ ساعت کارورزی و کارگاههای روانشناسی و مشاوره ای

شما شرایط منو چطور ارزیابی میکنید؟