نقل قول نوشته اصلی توسط phdboy نمایش پست ها
نظر شما در مورد این جمله large amount of textual overlap چی هست؟
نقل قول نوشته اصلی توسط phdboy نمایش پست ها
مقاله من 10 در صد مشابهتش شد(خودم از طریق نرم افزار چک کردم اونها هیچی نگفتن). میگم به طور معمول مشابهتی که در مجلات پذیرفته می شه حداکثر 25 در صد هست یک موضوع کلی بیان کردم. این مجله هم هیچی نگفت یعنی مقدار مشابهت متنی را بیان نکرد. فقط همون جمله که بالا قرار دادید گفت (large amount of textual overlap). حالا مقدارش چند هست نمی دونم یعنی خودشون اعلام نکردن.
متنی که بالا قرار دادم داره از در صد مشابهت متنی صحبت می کنه و نرم افزار ithenticate میگه. اگه موضوع کپی اطلاعات علمی هم باشه چرا ارجاع نداده ایشون که واضح من به مشابهت با آثار دیگران متهم کرد. کلا نابودم کرد رفت. به هر حال من همه کارهام خودم ماه ها زحمت کشیدم و انجام دادم کارها علمی رو هیچ جوره کپی نکردم.
به خودشون ایمیل بزنم و در خواست جزئیات کنم؟ ایمیلش در سایت ژورنال نیست. واقعا برام جای سوال هست برام جواب ریجکتش مهم نیست. الان بعد از این همه زمان گذاشتن احساس می کنم واقعا در حقم بی انصافی شده. دو سال هست که دارم روی این مدل کار می کنم و حالا این طوری جواب شنیدن واقعا کلمات نمی تونه توصیفش کنه
عبارت large amount of ... میگه که قسمت قابل توجهی از کار از جای دیگه برداشت شده، حالا ممکنه مستقیم باشه یا غیر مستقیم. ممکنه متنی باشه ممکنم هست علمی باشه. از این حالات خارج نیست.
میشه به خودشون ایمیل زد و توضیح بیشتر خواست. این حق شماست و هیچ ایرادی نداره. اما مسیله اینجاست که مکاتبه با مجله دردی از شما دوا نمیکنه. تجربه میگه که بعد از این قبیل چالش ها، مجله مورد نظر رو ببوسی بزاری کنار. قبلا هم به شما عرض کردم که کلا بیخیال این داستان بشین و به کارهای دیگه تون یا اگه فقط همین کار دستتون هست بپردازین و بفرستینش ی جای دیگه بدون فوت وقت حالا دیگه باز خود دانید.

در ضمن کسی دو سال تلاش شما رو نابود نکرده. نهایتش مقاله شما ی ماه در این مجله معطل بوده، الان میتونین هر کاری که دلتون میخاد باهاش بکنین. مهم تر اینکه من اصلا و اصلا اون قسمت از حرفاتون در مورد اینکه ایمیلشون شمارو طوری داغون کرده که نمیتونین توصیفش کنین رو نمیتونم درک نمیکنم. جای شما بودم همون لحظه که ایمیل مجله دستم رسید پاکش میکردم و همون لحظه درجا ی مجله دیگه سابمیت میکردم. البته این در شرایطی هست که به کار خودتون اطمینان داشته باشین و بدونین کپی برداری از جای دیگه نیست
موفق باشین