عبارت large amount of ... میگه که قسمت قابل توجهی از کار از جای دیگه برداشت شده، حالا ممکنه مستقیم باشه یا غیر مستقیم. ممکنه متنی باشه ممکنم هست علمی باشه. از این حالات خارج نیست.
میشه به خودشون ایمیل زد و توضیح بیشتر خواست. این حق شماست و هیچ ایرادی نداره. اما مسیله اینجاست که مکاتبه با مجله دردی از شما دوا نمیکنه. تجربه میگه که بعد از این قبیل چالش ها، مجله مورد نظر رو ببوسی بزاری کنار. قبلا هم به شما عرض کردم که کلا بیخیال این داستان بشین و به کارهای دیگه تون یا اگه فقط همین کار دستتون هست بپردازین و بفرستینش ی جای دیگه بدون فوت وقت حالا دیگه باز خود دانید.
در ضمن کسی دو سال تلاش شما رو نابود نکرده. نهایتش مقاله شما ی ماه در این مجله معطل بوده، الان میتونین هر کاری که دلتون میخاد باهاش بکنین. مهم تر اینکه من اصلا و اصلا اون قسمت از حرفاتون در مورد اینکه ایمیلشون شمارو طوری داغون کرده که نمیتونین توصیفش کنین رو نمیتونم درک نمیکنم. جای شما بودم همون لحظه که ایمیل مجله دستم رسید پاکش میکردم و همون لحظه درجا ی مجله دیگه سابمیت میکردم. البته این در شرایطی هست که به کار خودتون اطمینان داشته باشین و بدونین کپی برداری از جای دیگه نیست
موفق باشین
علاقه مندی ها (Bookmarks)