نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 5888

موضوع: راهنمایی در مورد محتوای ایمیل ارسالی به اساتید

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #10
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ارسال‌ها
    74

    پیش فرض پاسخ : نحوه تماس گرفتن با اساتید در مورد RA

    نقل قول نوشته اصلی توسط gdfr7 نمایش پست ها
    دوست عزیز یعنی چی ؟ یعنی نباید بلفاصله اون مو ضوع رو مطرح می کردم؟؟
    شما چه جوری بعد ا میل او با استاد ارتباط رو حفظ می کنین؟
    فک کنم جاش نبوده که من بلافاصله اون موضوع رو مطرح کنم
    با سلام

    من نمی دونم شما در ایمیل اول چی از ایشون درخواست کردید! اکثر بچه ها در همون ایمیل اول از استاد می پرسند که جا برای دانشجو جدید داره یا نه، که مطمئن هستم شما اینو مطرح کردید در ایمیلتون.
    اساتید جواب های مختلف میدن به این سوال:
    بر اساس اینکه چقدر زمینه کاریتون به ایشون نزدیک بوده. (منظورم مقالات و پایان نامه شماست)
    براساس اینکه چقدر رزومه قوی دارید.
    براساس اینکه در حال حاضر کار تحقیقاتی در زمینه علایق شما دارن یا نه وغیره...
    بر این مبنا شما جواب های مختلف دریافت می کنید.
    منم مثل شما دارم دنبال استاد می گردم، تجربه این چند ماه خودم رو بهتون میگم.

    اگه زمینه کاریتون بهشون خیلی شبیه نباشه یا جای خالی برای دانشجو جدید نداشته باشه خیلی محترمانه شمارو reject می کنه. می گن رزومه خوبی داری ولی من نمی تونم برای سال آینده دانشجو جدید بگیرم.

    اگه رزومتون ناقص باشه و یا خیلی دانشجو top نباشید اما زمینه کاریتون شبیه به استاد باشه و استاد جای خالی برای دانشجو جدید داشته باشه، تشویقت می کنه apply کنی، یعنی قول صد در صد به شما نمی ده تا بعدا اگه پذیرش یا فاند نداد به شما مدیون شما نباشه خوب اگه شما بحث فاند رو با اینها مطرح کنید یا جوابتون رو نمی دن یا می گن بعد اینکه پذیرش گرفتی در موردش با هم صحبت می کنیم. (بچه ها به این طور جواب ها می گن تمپلیت ولی من دیدم بچه هایی رو که با این جواب ها هم تونستن پذیرش همرا با فاند بگیرن)

    اگه خیلی دانشجو top باشید و زمینه کاریتونم واقعا شبیه استاد باشه، خوب اونا درجا بهت ok میدن تا از دست ندن شما رو و حتی یک سری از کارهایی رو که در حال حاضر به عنوان کارهای تحقیقاتی دارن انجام می دن رو به شما پیشنهاد می دن من خودم از این ایمیل ها دیدم! شما با این اساتید می تونید بحث فاند رو هم پیش بکشید که البته من نمی دونم به چه صورت چون مثل خود شما تازه کارم. بچه های با تجربه تر می تونن کمکمون کنن.

    در انتها باید بگم با دریافت یک چنین ایمیل ای از یک استاد خواهشن در مورد همه استاد های ایرانی این طوری قضاوت نکنید. خود من تا حالا از یک استاد ایرانی قول 100% گرفتم ولی خوب هنوز دارم دنبال استادها در دانشگاه های بهتر می گردم شاید از نظر اخلاقی درست نباشه ولی خوب به قول یکی از رفیقام: وقتی اونا از بین ما ها بهترین ها رو گلچین می کنند، چرا ما این کار رو با اونا انجام ندیم!

    با آرزوی موفقیت
    ویرایش توسط Milad.A : September 11th, 2010 در ساعت 11:04 AM

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 26
    آخرين نوشته: October 10th, 2011, 08:13 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •