نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1502

موضوع: آیا مهاجرت به کانادا کار درستی است؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Senior Member

پیش فرض پاسخ : آیا اقامت دائم کانادا ارزش 120 هزار دلار را دارد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mammad_r نمایش پست ها
    آره عزیزم. شاید من فارسی بد نوشتم. شما دقیقا دارین hasty generalization fallacy میکنین. یعنی سفسطه جزء به کل. مثلا در زمینه ی کاری شما در کانادا کار کمه. شما تعمیم میدی به همه موارد و میگی : "کانادا از نظر فرصتهای پیشرفت شغلی محدوده". و یا سفسطه های دیگتون.

همون طوری هم که دوستان دیگه گفتن، هر جایی کمی و کاستی هایی داره و همچنین مزیت هایی داره که ما با توجه به اونا و شرایط خودمون تصمیم بگیریم. در ضمن سه شنبه همین هفته دولت کبک جلسه داره که ببینه آیا سرمایه گزاری 120 هزار دلاری رو ادامه بده یا نه. این لینک خبر.
    شما چطور متوجه شدید که من سفسطه جزء به کل کردم؟! مثلا در مورد همین زمینه کاری مگه من اصلا درباره جزء حرفی زدم که سفسطه جزء به کل بتونه اتفاق بیفته؟ شاید ایرادات دیگه ای به گفته هام وارد باشه، اما مطمئنا سفسطه جزء به کل درش وجود نداره.

عزیز من آخه اینکه کانادا از نظر فرصتهای پیشرفت شغلی در مقایسه با آمریکا و اروپا محدوده، اونقدر اظهر من الشمسه که نیاز به سفسطه نداره. فرصت پیشرفت شغلی همیشه تو اقتصادهای بزرگ بیشتره و همیشه با تعدد سازمانها (شرکتها و دانشگاهها) و کاهش نسبت نیروی کار ماهر افزایش پیدا می کنه. کانادا اقتصادش از آمریکا و اروپا به مراتب کوچیکتره، تعداد سازمانهاش کمتره و نسبت نیروی کار ماهرش بیشتره. چطور ممکنه فرصت پیشرفت شغلیش بیشتر باشه؟
    ویرایش توسط سهیل : October 10th, 2010 در ساعت 08:33 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)